14 elo 2023 · 4 minuuttia

10 kaikkien aikojen parasta vedonlyöntivoittajien tarinaa!

Vedonlyönti on jännittävää ja joskus myös palkitsevaa. Vedonlyönnin historiassa on nähty joitakin uskomattomia voittotarinoita, joista esittelemme tässä artikkelissa 10 parasta!

vinkkejä

1. Nick Newlife ja Roger Federerin tittelit

Vuonna 2003 Nick Newlife näki tulevaisuuteen. Hän oli niin varma Roger Federerin lahjakkuudesta, että löi 1520 punnan vedon siitä, että sveitsiläinen Federer voittaisi Wimbledonin turnauksen seitsemän kertaa seuraavien yhdeksän vuoden aikana. Kun Federer nosti seitsemännen pokaalinsa vuonna 2012, Newlifen rohkea veto oli vihdoin osunut! Vaikka Newlife ei ollut enää elossa todistamassa voittoaan, hän jätti huiman 100 000 punnan voittonsa hyväntekeväisyysjärjestö Oxfamille.

2. Leicesterin sadunomainen mestaruus

Kauden 2015 alussa Leicester Cityn kerroin voittaa Englannin Valioliiga oli 5001. Vain harvat uskoivat mahdollisuuteen, mutta joitakin uskollisia faneja se ei estänyt. Kun Leicester todella nappasi mestaruuden keväällä 2016, muutamat optimistiset vedonlyöjät juhlivat toden teolla! Eräs uskollinen Leicesterin kannattaja voitti 50 punnan panostuksella huimat 250 000 puntaa.

3. Richard Hopkinsin näkemys nuoresta Lewis Hamiltonista

Kun Richard Hopkins katseli nuoren Lewis Hamiltonin suoritusta karting-radalla, hän näki tulevan F1-tähden. Niin vakuuttunut Hopkins oli Hamiltonin kyvyistä, että hän löi vetoa tämän puolesta – sekä siitä, että Hamilton voittaisi F1-mestaruuden ennen 23 vuoden ikää että siitä, että hän voittaisi mestaruuden missä iässä tahansa. Hamiltonin voittaessa mestaruuden vuonna 2008, Hopkinsin panostus tuotti hänelle yli 165 000 puntaa.

4. Billy Walters ja Super Bowl

Billy Walters on nimi, joka on tuttu monille vedonlyönnin harrastajille. Amerikkalaisena vedonlyöjänä Walters tunnetaan yhtenä kaikkien aikojen menestyksekkäimmistä. Hän on tehnyt uransa aikana useita suuria vetoja ja kokenut niin häviöitä kuin voittoja, mutta yksi hänen merkittävimmistä vedoistaan liittyy vuoden 2010 Super Bowliin.

Walters tunsi vahvasti, että New Orleans Saints olisi se joukkue, joka veisi mestaruuden kotiin tuona vuonna. Uskoessaan joukkueeseensa hän ei epäröinyt, vaan päätti panostaa huimat 3,5 miljoonaa dollaria Saintsien voiton puolesta. Monille tämä olisi ollut äärimmäinen riski, mutta Waltersilla oli vankka usko valintaansa.

Jännityksen ollessa käsin kosketeltavaa ja Super Bowlin hetket kuluminen loppuaan kohti, Waltersin valinta osoittautui oikeaksi. New Orleans Saints voitti Indianapolis Coltsin, ja Billy Waltersin rohkeus palkittiin.

Kuinka paljon hän sitten voitti? Tarkkaa summaa ei ole julkistettu, mutta ottaen huomioon Super bowlin normaalit kertoimet, voittosumma oli useita miljoonia dollareita. Waltersin veto oli yksi hänen uransa suurimmista, ja se vahvisti hänen asemansa yhtenä vedonlyöntimaailman legendoista.

5. Rugby ja Japani

Vuoden 1991 rugbyn maailmancupissa eräs vedonlyöjä näki mahdollisuuden, kun Japanin voitolle Zimbabwea vastaan tarjottiin kerrointa 100. Vedonlyöjä uskalsi panostaa kohteeseen 300 puntaa, ja kun Japan lopulta voitti 52-8, voittoja kilahti tilille 30 000 punnan edestä!

6. Adrian Hayward ja Xabi Alonson maali

Vuonna 2006, englantilainen Adrian Hayward sai etiäisen Xabi Alonson tulevasta maalista. Hän oli täysin vakuuttunut siitä, että Liverpoolin pelaaja, Xabi Alonso, tekisi maalin puolesta kentästä tuon kauden aikana. Innostuneena tästä ajatuksesta Adrian päätti asettaa 200 puntaa vetoa maalin puolesta kertoimella 125.00. Ja kuin kohtalo olisi ollut hänen puolellaan, Alonso onnistui tekemään maalin puolesta kentästä FA-cupin ottelussa Luton Townia vastaan. Tämä uskomaton osuma tarkoitti, että Adrianin alkuperäinen 200 puntaa muuttui huikeaksi 25 000 punnan voitoksi!

7. Mick Gibbs ja kerrassaan uskomaton rekkalappu!

Englantilainen Mick Gibbs ei varmasti olisi osannut arvata, kuinka merkittäväksi yksi pikkurahalla lyöty veto voisi muodostua hänen elämässään. Vuonna 2001, Staffordshiressa asuva käsityöläinen päätti haastaa onnettaren ja asettaa vedon, joka koostui 15 eri jalkapallo-ottelun tuloksista. Ja koska kyseesä oli järjestelmäveto, se tarkoiti, että jokaisen ottelun tuloksen oli osuttava kohdalleen. Gibbs sijoitti tähän rekkalappuunsa vaivaiset 30 penniä.

Kaikki näytti menevän Mickin suunnitelmien mukaan, mutta jännitys kasvoi huipentumaansa kohti, kun viimeinen peli oli vuorossa. Bayern München kohtasi Valencian, ja peli venyi aina rangaistuspotkukilpailuun asti. Koko vedon kohtalo riippui rangaistuslaukauskilpailun lopputuloksesta. Kun viimeinen pallo upposi verkkoon Gibbsin toiveiden mukaisesti, voitti mies lapullaan uskomattomat 500 000 puntaa kertaheitolla!

8. Fred Craggs ja elämänmuuttava hevosveto

Yorkshiresta kotoisin ollut Fred Craggs oli aina ollut hevosten ystävä ja harrastanut ravivedonlyöntiä säännöllisesti, mutta kukaan ei olisi voinut ennustaa, millainen onnen päivä hänelle koittaisi helmikuussa 2008. Tuo päivä oli kuin suoraan elokuvasta, ja se osoitti, kuinka arvaamaton vedonlyöntimaailma voi joskus olla.

Päivän alkaessa Fred päätti asettaa vaatimattoman 50 pennin vedon järjestelmälappuun, joka sisälsi kahdeksan hevoskilpailua. Jokaisen hänen valitsemansa hevosen tulisi voittaa, jotta Craggsin järjestelmälappu olisi voitollinen. Kun ensimmäiset hevoset ylittivät maaliviivan voittajina, Fredin toiveet kasvoivat, mutta todennäköisyydet olivat yhä häntä vastaan.

Kun viimeinen hevonen, nimeltään ”Isn't That Lucky”, lähestyi maaliviivaa, Fred ei ollut edes seuraamassa kilpailua. Hänellä ei ollut aavistustakaan, että hänellä olisi edelleen mahdollisuus napata massiivinen voitto. Mutta kun ”Isn't That Lucky” juoksi maaliin voittajana, Fredin 50 pennin panostus tuotti hänelle miljoona puntaa!

9. Daren Yeats ja päivä Wimbledonissa

Daren Yeats on intohimoinen tenniksen seuraaja ja hänelle vuoden 2013 kesä Wimbledonissa jäi mieleen ikuisiksi ajoiksi. Sinä päivänä tennismaailman huiput kuten Roger Federer ja Rafael Nadal olivat kentän suosikkeja. Harva olisi uskonut heidän kompuroivan alkukierrosten otteluissaan, mutta Daren Yeats näki asiat toisin.

Daren veikkasi useiden Wimbledonin suosikkien häviävän saman päivän aikana. Järjestelmälapun kertoimeksi tuli lopulta peräti 20 000. Kun ottelut etenivät, alkoivat yllätystulokset toteutua. Federer ja Nadal, kaksi tenniksen legendaa, molemmat putosivat jatkosta. Myös muutamat muut pelaajat, joita Daren oli ennustanut häviäjiksi, pettivät suuren yleisön odotukset ja tekivät Yeatsin järjestelmälapun voitolliseksi.

Kun Wimbledonin nurmikolla pelattu päivä oli ohi, Darenille valkeni hänen uskomaton voittonsa: 500 000 puntaa! Daren Yeatsin tarina on muistutus siitä, että vedonlyönnissä ja tenniksessä kaikki on mahdollista. Oikea-aikainen riskinotto ja rohkeus voivat joskus tuottaa tuloksia.

10. Charlie Mitten ja mieletön jalkapalloveto

Charlie Mitten, tavallinen jalkapallofani, teki rohkean vedon vuonna 2010. Hän löi vetoa, että kolme jalkapallo-ottelua päättyisi tismalleen 4-4. Järjestelmälapun kerroin oli massiivinen ja kun viimeinen vihellys soi kolmannessa ottelussa, mies pääsi juhlimaan 100 000 punnan voittoa. Ja mikä parasta, Mitten panosti lappuunsa vaivaiset 50 Englannin penniä!

Vinkkejä voitolliseen vedonlyöntiin

Vedonlyontiyhtiot.com jakaa säännöllisesti hyödyllisiä vinkkejä voitolliseen vedonlyöntiin. Vinkkimme eivät ole oikotie onneen, mutta ne saattavat autaa sinua tulemaan paremmaksi vedonlyöjäksi. Listaamme esimerkiksi parhaat vedonlyöntisivut suomalaisille, joista löydät kattavan kohdevalikoiman ja laadukkaat kertoimet. Seuraa vain tarkasti sivustomme uutisointia ja opasartikkeleita, pysyäksesi mukana vedonlyöntialan viimeisimmissä trendeissä ja muutoksissa! Seuraamalla sivustoamme löydät tietenkin myös parhaat uudet vedonlyöntibonukset vuoden jokaisena päivänä.

Bio

Jussi on Vedonlyontiyhtiot.comin sisällöntuottaja ja toimittaja. Jussilla on kokemusta rahapelialalta jo vuodesta 2010 saakka ja hänen erikoisosaamistaan ovat kansainväliset vedonlyöntisivustot sekä nettikasinot. Jussi on työskennellyt mm. Unibet ja Bet365 vedonlyöntiyhtiöiden palveluksessa. Vedonlyontiyhtiot.comin tiimiin Jussi liittyi vuonna 2018.Lue lisää

Viimeisimmät artikkelit

Vedonlyontiyhtiot

Urheiluvedonlyöntibonus on paras rahapelibonus – tässä syyt

Netin rahapelisivustot tarjoavat monenlaisia bonuksia, mutta vedonlyönnin bonustarjoukset ovat ehdottomasti kaikista parhaimpia bonusmuotoja. Mutta miksi?

25.09.2023
Vedonlyontiyhtiot

10 vinkkiä vedonlyöntisivuston valintaan

Netistä löydät tänä päivänä jopa satoja erilaisia vedonlyöntisivustoja, mutta miten valita niistä se kaikista sopivin juuri sinulle?

07.09.2023
vinkkejä

10 kaikkien aikojen parasta vedonlyöntivoittajien tarinaa!

Vedonlyönti on jännittävää ja joskus myös palkitsevaa. Vedonlyönnin historiassa on nähty joitakin uskomattomia voittotarinoita, joista esittelemme tässä artikkelissa 10 parasta!

23.08.2023