Arbitraasivedonlyönti

Jussi Alanen
Jussi Alanen - Toimittaja & Sisällöntuottaja
Päivitetty: 02. maaliskuuta 2024 klo 10:34

Arbitraasivedonlyönti on lähes varma tapa tienata rahaa. Arbitraasivedonlyönnissä samalle vedolle on kahdella eri vedonvälittäjällä sellaiset kertoimet, että oikein panostamalla jäät väistämättä voitolle. Tämä saattaa olla toimiva strategia etenkin, mikäli haluat kierrättää uusia vedonlyöntibonuksia.

Itse arbritraasit voivat olla monelle tuttuja esimerkiksi sijoitustoiminnasta. Tässä artikkelissa käymme kuitenkin läpi nimenomaan vedonlyöntimaailmassa esiintyviä arbitraaseja. Kerromme sinulle kaiken, mitä sinun täytyy aiheesta tietää ja selitämme, mistä arbitraasivedonlyönnissä on oikein kyse.

Siirry osioon

Paras arbitraasiohjelma

Arbitraasit ovat usein tarjolla vain muutamien minuuttien ajan. Joskus myös tätä lyhyemmän. Ne voivat kadota vain esimerkiksi kymmenen sekunnin jälkeen, jonka vuoksi niiden metsästäminen onkin kinkkistä puuhaa. Tämän vuoksi onkin kehitelty apuohjelmia arbitraasien löytämiseen.

Tämän hetken paras arbitraasiohjelma on nimeltään RebelBetting. Kyseinen apuohjelma etsii jatkuvasti kertoimia kymmeniltä eri vedonlyöntisivustoilta ja ilmoittaa käyttäjälle, kun arbitraasi on löytynyt.

RebelBetting tarjoaa mahdollisuuden kokeilla ohjelmaa veloituksetta 14 vuorokauden ajan. Voit aloittaa kokeilujakson syöttämällä vain sähköpostiosoitteesi. Tässä vaiheessa sinun ei tarvitse vielä syöttää mitään muita henkilö- tai maksutietojasi.

Näin helposti aloitat RebelBettingin käytön: 

 1. Siirry osoitteeseen www.rebelbetting.com. Voit vaihtaa sivuston kieltä oikeasta ylänurkasta.
 2. Aloita ilmainen 14 päivän kokeilujakso syöttämällä sähköpostiosoitteesi
 3. Kirjauduttuasi sisään, voit säätää asetukset oman mielesi mukaan.  Saat esimerkiksi hälytyksen, kun arbitraasi on löytynyt
 4. Jos haluat kokeilujakson jälkeen jatkaa RebelBettingin käyttöä, voit jatkaa tilaustasi maksamalla kuukausimaksun valitsemallasi maksumenetelmällä
rebelbetting-suomi 4.3

Rebelbetting

 • 14 päivän ilmaistarjous Vedonlyontiyhtiot.comin lukijoille
 • Markkinoiden paras arbitraasiohjelma
 • Suomenkielinen sivusto

Tervetuliaisbonus

14 päivää ilmaiseksi

Säännöt ja ehdot pätevät. Pelaa vastuullisesti. 18+

Mitä on arbitraasivedonlyönti?

Vedonlyönnissä arbitraasilla tarkoitetaan sitä, että samalle vedolle on kahdella eri vedonlyöntisivustolla sellaiset kertoimet, että oikein panostamalla jäät väistämättä voitolle.

Jotta voimme selventää tarkemmin, mitä on arbitraasivedonlyönti, käymme ensin läpi itse arbitraasi-sanan merkitystä. Termillä viitataan siis siihen, että saadaan voittoa ilman riskiä. Arbitraasivedonlyönti toimii kuitenkin eri tavalla kuin vedonlyöntisivustojen tarjoamat riskittömät vedot.

Talousmaailmassa arbitraasi voi tarkoittaa esimerkiksi sitä, että yhtä tuotetta myydään kahdessa eri paikassa. Toisessa tuote on kalliimpi kuin toisessa. Ostaessasi tuotteen halvemmalla ja myymällä sen tämän jälkeen eteenpäin kalliimmalla, teet voittoa. Voit esimerkiksi ostaa tuotteen 10 eurolla ja myydä sen eteenpäin 15 eurolla, jolloin oma tuottosi on 5 euroa.

Vedonlyöntimaailmassa homma ei toimi täysin samalla tavalla, sillä ei sinänsä myydä mitään tuotteita. Samaan tapaan arbitraasivedonlyönnissä kuitenkin verrataan kahta tuotetta eli tässä tapauksessa vedonlyöntikohdetta toisiinsa.

Esimerkiksi niin, että tennisottelussa toinen vedonvälittäjä tarjoaa toisen pelaajan voitolle kertoimen 2.10 ja toinen vedonvälittäjä toisen pelaajan voitolle kertoimen 2.10. Näin on syntynyt arbitraasi eli tilanne, jossa saadaan voittoa riskittä.

Arbitraasivedonlyönti esimerkki

Helpoin tapa arbitraasivedonlyönnin ymmärtämiseen on käyttää esimerkkiä, jossa sinulla on kaksi mahdollista lopputulosta. Erinomainen esimerkki on tennis.

Käytämme tässä esimerkissämme jo yllä mainitsemaamme tennisottelua. Ottelussa ovat vastakkain mestarit Roger Federer ja Rafael Nadal.

 • Voit asettaa vetosi Roger Federerin voitolle tai Rafael Nadalin voitolle.
 • Vedonlyöntisivusto A tarjoaa Federerin voitolle kertoimen 2,10. Vedonlyöntisivusto B sen sijaan Nadalin voitolle kertoimen 2,10.
 • Asetat kummankin pelaajan voitolle 100 euron panoksen. Tällöin kokonaispanoksesi on yhteensä 200 euroa.
 • Federerin voittaessa nappaat itsellesi 210 € eli 10 euron voiton. Nadalin voittaessa tilanne on sama eli voitat joko 210 € eli 10 euroa.
 • Kumpi mestareista voittaakaan, saat pelitilillesi yhteensä 210 euron voiton.

Arbitraasit ja vedonlyöntibonukset

Arbitraaseja on periaatteessa mahdollista hyödyntää vedonlyöntibonusten kierrättämisessä. Voit käyttää arbitraasia hyödyksesi yllä mainitulla esimerkillä, jolloin asetat toisen vedon bonusrahalla, oikean rahan sijaan. Arbitraasivedonlyönti voi siis hyvinkin soveltua vedonlyöntibonuksille, mutta muista, että vedonlyöntibonus on yleensä aina kierrätyksen alaista bonusrahaa – ei oikeaa rahaa.

Miksi arbitraasivedonlyönti on mahdollista?

Arbitraasi vedonlyönnissä on mahdollista muutamastakin eri syystä. Arbitraasit syntyvät usein vedonlyöntimarkkinan nopeasta kuumenemisesta jonkun kohteen tai joukkueen osalta. Kun tällaista tapahtuu, usein etenkin suuremmilla summilla operoivat tahot sijoittavat tiettyyn kohteeseen suuria summia, jolloin kohteen kerroin voi pudota useammankin kymmenyksen.

Toinen tapa, jolloin arbitraasi vedonlyönti on mahdollista, on kun uudelle tulevalle kierrokselle avataan eri aikaan kohteita. Pienemmät vedonlyöntisivut avaavat usein isoja sarjoja todella aikaisin, kun taas suuremmat vedonlyöntisivustot huomattavasti myöhemmin. Näissä tilanteissa syntyvät arbitraasit eivät pysy tarjolla kovinkaan kauaa, vaan ne hyödynnetään salamannopeasti.

Kolmas ja kenties yleisin syy siihen, miksi vedonlyönnin arbitraasi on mahdollista, on vedonvälittäjän oma päätös. Vedonvälittäjien mielipiteet voivat erota hyvinkin paljolti toisistaan. Läheskään kaikki vedonvälittäjät eivät myöskään laske kertoimiaan itse, vaan ne peesaavat niitä markkinalinjan mukaisesti.

Arbitraasijärjestelmän riskit ja ongelmat

Vaikka arbitraasi vedonlyönti voikin kuulostaa helpolta tavalta metsästää voittoja, liittyy siihen myös riskejä. Olemme listanneet alle muutamia tärkeimpiä, jotka sinun on otettava huomioon ennen kuin aloitat urheiluvedonlyönnin netissä:

Vetojen peruminen

Vedonvälittäjät voivat perua vetoja esimerkiksi silloin, jos niissä on esiintynyt virhe. Virhe voi tapahtua esimerkiksi urheilutapahtumassa, jossa kohteet on ilmoitettu väärin päin tai vaikkapa täysin väärästä ottelusta. Tällaisessa tilanteessa vedonvälittäjä voi peruuttaa koko vedon, jolloin panoksesi palautetaan. Tämä on todellinen riskitilanne, mikäli toiselle vedonvälittäjälle asettamasi veto jää voimaan.

Panosrajat ja pelitilin sulkeminen

Arbitraasien käyttö on sellaista, joka saa vedonvälittäjien niskakarvat nousemaan pystyyn. Tämän vuoksi monilla onkin erilaisia panosrajoituksia, joiden avulla ne pyrkivät estämään arbitraasivedonlyönnin.

Vedonvälittäjällä on myös mahdollisuus sulkea pelitilisi, mikäli se havaitsee arbitraasivedonlyönnin. Aiemmin tämä oli kuitenkin huomattavasti yleisempää. Nykyään vedonvälittäjät käyttävät ennemmin erilaisia rajoituksia.

Iso työmäärä

Arbitraasivedonlyönti ei ole missään nimessä mistään helpoimmasta päästä vaan sen toteuttaminen vaatii melko paljon työtä. Saadaksesi parhaan mahdollisen hyödyn irti, sinulla on oltava useita eri pelitilejä, joille olet myös tallettanut rahaa.

Arbitraasivedonlyönnin harjoitteleminen vie myös aikaa. Toki saatavilla on useita eri palveluja, jotka auttavat asiassa ja tekevät raskaan työn puolestasi, mutta täysin ilman ymmärrystä et kuitenkaan kovin pitkälle tällä tiellä pötki.

Mahdollisuuksiin tartuttava nopeasti

Arbitraasimahdollisuudet voivat kiitää ohi silmän räpäyksessä, sillä ne voivat olla tarjolla ainoastaan muutamien sekuntien ajan. Tämän vuoksi ajoitus onkin äärimmäisen tärkeää. Toki arbitraasiohjelma, kuten RebelBetting auttaa asiassa, mutta 100 % turvaa se ei kuitenkaan anna.

Kiireessä syntyy myös helposti inhimillisiä virheitä, sillä veto on asetettava ennen kertoimien muuttumista. Saatatkin siis lyödä vahingossa vedon esimerkiksi väärällä vedonlyöntisivustolla.

Arbitraasivedonlyönnin aloittaminen

Jos arbitraasivedonlyönti on herättänyt mielenkiintosi tässä vaiheessa, voit seurata alla olevia ohjeitamme sen aloittamiseen.

 1. Avaa pelitili mahdollisimman monelle vedonlyöntisivustolle. Arbitraasivedonlyönnissä etsit kertoimia kahdelta eri vedonlyöntisivustolta. Mitä useammalla sivustolla pelaat, sitä helpommin löydät arbitraasitilanteita.
 2. Kiinnitä erityistä huomiota harvinaisempiin kohteisiin. Usein arbitraasitilanteet löytyvät helpommin ottelun kohteista, joita pelaajat eivät pelaa niin paljoa. Myös erikoisvetoihin (mm. maalien määrä tai kuinka monta kulmapotkua/keltaista korttia joukkue saa) kannattaa kiinnittää erityistä huomiota.
 3. Tutustu kohteen sääntöihin. Kullakin vedonlyöntisivustolla on eri säännöt jokaiseen lajiin. Hyvänä esimerkkinä on tilanne tenniksessä, jossa toinen pelaaja loukkaantuu ja joutuu luovuttamaan kesken pelin. Vedonlyöntisivustojen välillä voi olla eroja siinä, miten vetokohde tuomitaan päättyneeksi.
rebelbetting-suomi 4.3

Rebelbetting

 • 14 päivän ilmaistarjous Vedonlyontiyhtiot.comin lukijoille
 • Markkinoiden paras arbitraasiohjelma
 • Suomenkielinen sivusto

Tervetuliaisbonus

14 päivää ilmaiseksi

Säännöt ja ehdot pätevät. Pelaa vastuullisesti. 18+

UKK

Arbitraasi vedonlyönnissä mahdollistaa voittamisen suurella todennäköisyydellä. Arbitraasivedonlyönnissä samalle vedolle on kahdella eri vedonvälittäjällä sellaiset kertoimet, että oikein panostamalla jäät väistämättä voitolle.

On, ehdottomasti. Siihen liittyy kuitenkin myös riskejä, jotka on hyvä huomioida ennen aloittamista.

Muutamia suurimpia ongelmia ovat vedonvälittäjien asettamat panosrajat, vedonvälittäjien omat säännöt ja ajoituksen tarkkuus.

Bio

Jussi on Vedonlyontiyhtiot.comin sisällöntuottaja ja toimittaja. Jussilla on kokemusta rahapelialalta jo vuodesta 2010 saakka ja hänen erikoisosaamistaan ovat kansainväliset vedonlyöntisivustot sekä nettikasinot. Jussi on työskennellyt mm. Unibet ja Bet365 vedonlyöntiyhtiöiden palveluksessa. Vedonlyontiyhtiot.comin tiimiin Jussi liittyi vuonna 2018. Ota yhteyttä: jussi.alanen@vedonlyontiyhtiot.comLue lisää
arrow-scroll