Tule meille töihin

Jussi Alanen
Jussi Alanen - Toimittaja & Sisällöntuottaja
Päivitetty: 05. marraskuuta 2023 klo 8:29

Toimitustiimimme toivottaa tervetulleeksi lahjakkaat sisällöntuottajat, vihjaajat sekä sosiaalisen median asiantuntijat. Jos sinulla on kiinnostusta ja kokemusta rahapelialasta, ota meihin yhteyttä.

Vedonlyontiyhtiot.com on dynaaminen työpaikka, jossa luovuus ja intohimo ovat avainasemassa. Mikäli olet kiinnostunut journalismista, teknologiasta ja rahapelialasta – odotamme innolla kuulevamme sinusta!

Avoinna olevat työpaikat

  • Ei avoimia paikkoja juuri nyt. Voit lähettää avoimen kirjeen info@vedonlyontiyhtiot.com

Miksi liittyä tiimiimme?

Innostava työympäristö. Vedonlyontiyhtiot.com tarjoaa innostavan ja dynaamisen työympäristön, jossa luovuudella ja intohimolla on keskeinen rooli. Työskentelemme nopeatempoisessa ympäristössä, joka kannustaa tutkivaan työotteeseen ja tarjoaa mahdollisuuksia kehittyä alan ammattilaiseksi.

Joustavat työajat. Arvostamme työn ja vapaa-ajan tasapainoa. Tarjoamme joustavat työajat, jotka mahdollistavat sinulle sopivan työskentelytahdin.

Etätyön mahdollisuus. Vedonlyontiyhtiot.com tarjoaa mahdollisuuden tehdä etätyötä. Voit työskennellä missä ja milloin haluat, kunhan saavutat asetetut tavoitteet.

Kannustava työilmapiiri. Tiimimme koostuu motivoituneista ja ammattitaitoisista henkilöistä, jotka ovat valmiita tukemaan toisiaan.

Ammatillinen kehittyminen. Vedonlyontiyhtiot.com tarjoaa mahdollisuuden oppia rahapelialasta ja verkkosivustojen pyörittämisestä. Jokainen päivä tiimissämme on uusi mahdollisuus oppia!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Mikäli kiinnostuit työskentelystä sivustollamme, voit lähettää ansioluettelosi ja lyhyen saatekirjeen osoitteeseen info@vedonlyontiyhtiot.com. Mikäli haluat lisätietoa meistä, lue tietoa meistä -sivumme.

Bio

Jussi on Vedonlyontiyhtiot.comin sisällöntuottaja ja toimittaja. Jussilla on kokemusta rahapelialalta jo vuodesta 2010 saakka ja hänen erikoisosaamistaan ovat kansainväliset vedonlyöntisivustot sekä nettikasinot. Jussi on työskennellyt mm. Unibet ja Bet365 vedonlyöntiyhtiöiden palveluksessa. Vedonlyontiyhtiot.comin tiimiin Jussi liittyi vuonna 2018. Ota yhteyttä: jussi.alanen@vedonlyontiyhtiot.comLue lisää
arrow-scroll