Urheiluvedonlyönti netissä

Jussi Alanen
Jussi Alanen - Toimittaja & Sisällöntuottaja
Päivitetty: 04. kesäkuuta 2024 klo 16:04

Urheiluvedonlyönti netissä tarjoaa lisäjännitystä urheilu- ja viihdetapahtumiin. Ulkomaiset vedonlyöntiyhtiöt tarjoavat lukemattomia vedonlyöntikohteita sekä maailman suosituimmista että hieman pienemmistä lajeista.

Avaamme tässä artikkelissamme hieman tarkemmin urheiluvedonlyönnin saloja. Autamme sinua myös löytämään parhaat sivut urheiluvedonlyöntiin joilla voit pelata turvallisin mielin. Kerromme lisäksi, mitkä ovat tämän hetken parhaat bonustarjoukset vedonlyöntiin!

Parhaat sivustot urheiluvedonlyöntiin juuri nyt

Power Up

Arvostelu 4.6 / 5

Power Up Arvostelu

Tervetuliaisbonus

200€ vedonlyöntibonus

 • Kesäkuu 2024 paras vedonlyöntisivusto!
 • Vedonlyöntibonus 200€ saakka
 • Pikavedonlyönti ilman rekisteröitymistä

Säännöt ja ehdot pätevät. Pelaa vastuullisesti. 18+

Winnerz

Arvostelu 4.4 / 5

Winnerz Arvostelu

Tervetuliaisbonus

20€ riskitön veto

 • Luotettava virolainen vedonlyöntisivusto
 • 20€ riskitön veto vedonlyöntiin
 • Pikavedonlyönti - ilman rekisteröitymistä

Säännöt ja ehdot pätevät. Pelaa vastuullisesti. 18+

Boomerang

Arvostelu 4.3 / 5

Boomerang Arvostelu

Tervetuliaisbonus

100% tervetuliaisbonus 200€

 • 2024 uutuus vedonlyöntiin
 • 200 euron veikkausbonus uusille pelaajille
 • 100% suomenkielinen

Säännöt ja ehdot pätevät. Pelaa vastuullisesti. 18+

Ninlay

Arvostelu 4.3 / 5

Ninlay Arvostelu

Tervetuliaisbonus

200€ betsibonus

 • Uusi suomenkielinen vedonlyöntisivusto 2024
 • 200€ ensitalletusbonus vedonlyöntiin
 • Viikoittaiset bonukset

Säännöt ja ehdot pätevät. Pelaa vastuullisesti. 18+

RTBet

Arvostelu 4.3 / 5

RTBet Arvostelu

Tervetuliaisbonus

200€ vedonlyöntibonus

 • Erinomainen 200€ vedonlyöntibonus suomalaisille
 • Luotettava suomenkielinen betsisivusto
 • Vuoden 2024 uutuus!

Säännöt ja ehdot pätevät. Pelaa vastuullisesti. 18+

Tonybet

Arvostelu 4.5 / 5

Tonybet Arvostelu

Tervetuliaisbonus

100% ilmaisveto 100€ asti

 • Luotettava virolainen vedonlyöntisivusto
 • 100€ ilmaisvetotarjous
 • Verovapaat voitot

Säännöt ja ehdot pätevät. Pelaa vastuullisesti. 18+

Lunubet

Arvostelu 4.5 / 5

Lunubet Arvostelu

Tervetuliaisbonus

200€ veikkausbonus ensitalletuksella

 • Turvallinen suomenkielinen betsitoimisto
 • Jopa 200€ vedonlyöntibonus
 • Viikoittainen uusi talletusbonus + 10% cashback

Säännöt ja ehdot pätevät. Pelaa vastuullisesti. 18+

Tervetuliaisbonus

100% vedonlyöntibonus 100€ asti

 • Vuoden 2024 uutuus vedonlyöntiin
 • Joka viikonloppu uusi veikkausbonus
 • 100% suomenkielinen & verovapaa

Säännöt ja ehdot pätevät. Pelaa vastuullisesti. 18+

Spinanga

Arvostelu 4.5 / 5

Spinanga Arvostelu

Tervetuliaisbonus

200€ tervetuliaisbonus vedonlyöntiin

 • 100% suomenkielinen ja verovapaa pelisivusto
 • 200€ ensitalletusbonus
 • Luotettava Viron rahapelilisenssi

Säännöt ja ehdot pätevät. Pelaa vastuullisesti. 18+

Posido

Arvostelu 4.7 / 5

Posido Arvostelu

Tervetuliaisbonus

200% talletusbonus 200€ asti

 • 200% talletusbonus 200€ asti meidän lukijoille!
 • Pelaa pikana ilman tiliä
 • 100% Verovapaa & suomenkielinen

Säännöt ja ehdot pätevät. Pelaa vastuullisesti. 18+

Siirry osioon

Urheiluvedonlyönti netissä – näin se toimii

Aiemmin urheiluvedonlyönti onnistui ainoastaan R-kioskeilla tai muilla vastaavilla toimipisteillä. Tällöin sinun piti omin pikku kätösin täyttää vetokuponki ja maksaa se kassalle. Teknologian kehityksen myötä hommat ovat kuitenkin helpottuneet huomattavasti.

Urheiluvedonlyönti netissä mahdollistaa sen, että sinun ei tarvitse enää matkata lähimmälle kioskille. Sen sijaan voit asettaa vetoja suoraan vaikkapa omalta kotisohvaltasi näppärästi joko tietokoneella tai mobiililaitteella.

Urheilun vedonlyönti netissä toimii käytännössä täysin samalla tavalla kuin esimerkiksi R-kioskilla. Veikkaat siis jonkin ottelun tai tapahtuman lopputulosta asettamalla valitsemasi panoksen. Jos ennustuksesi käy toteen, voitat kertoimen mukaisen voittosumman. Ainoana erona on oikeastaan vain se, että hommat hoituvat paperisen vetokupongin sijaan hiirtä klikkaamalla tai kosketusnäyttöä näpäyttämällä.

Urheiluvedonlyönti on nykykäsitteenä varsin laaja, sillä perinteisen urheilun ohella myös esimerkiksi Darts ja Snooker lasketaan urheiluvedonlyönnin piiriin.

Vedonlyönti onnistuu lukemattomilla eri sivustoilla. Uusia vedonlyöntisivuja ilmestyy markkinoille nimittäin joka kuukausi. Tämän vuoksi monet suomalaisille suunnatut uudet vedonlyöntisivut pyörittävätkin toimintaansa ulkomailta käsin. Ne voivat tarjota pelejään EU:n sisällä ETA-alueen pelilisenssin ansiosta.

Suurimmalla osalla vedonlyöntiyhtiöistä on Maltan pelilisenssi, jonka ansiosta suomalaiset betsaajat voivat siis pelata ulkomailla sijaitsevien vedonlyöntiyhtiöiden pelejä helposti Suomesta käsin.

On kyseessä sitten minkälainen ulkomailta käsin toimiva vedonlyöntiyhtiö tahansa on sen kohdevalikoima yleensä varsin kattava. Urheilutapahtumien lisäksi ulkomaiset vedonlyöntiyhtiöt tarjoavat mahdollisuuden lyödä vetoa myös esimerkiksi viihdetapahtumista tai politiikasta.

Lisäksi ulkomaisilla vedonlyöntiyhtiöillä on usein huomattavasti kilpailukykyisemmät kertoimet, jonka lisäksi ne jakavat pelaajilleen erilaisia bonuksia.

Näin aloitat urheiluvedonlyönnin netissä

Ennen kuin urheiluvedonlyönti netissä voi alkaa, on sinun luotava itsellesi pelitili. Suurimmalla osalla vedonlyöntisivustoista tämä tapahtuu syöttämällä henkilö- ja osoitetietosi rekisteröintikaavakkeeseen.

Joillain sivustoilla sinun on vielä vahvistettava rekisteröitymisesi erillisellä tekstiviesti- tai sähköpostikoodilla. Henkilötietojen syöttämisen kanssa kannattaa olla erittäin tarkkana, että ne menevät oikein. Väärin annetut tiedot voivat nimittäin kostautua siinä vaiheessa, kun haluat kotiuttaa mahdollisia voittojasi.

Jotkut uudet urheiluvedonlyöntisivustot ovat puolestaan ottaneet käyttöönsä pikapelaamisen, joka on lähtöisin kasinoiden puolelta. Tämä tarkoittaa sitä, että tunnistaudut urheiluvedonlyöntisivustolle omilla verkkopankkitunnuksillasi.

Näin vedonlyöntisivusto saa sinusta tarvittavat tiedot suoraan omalta pankiltasi, joiden pohjalta se luo sinulle automaattisesti pelitilin. Tämän ansiosta säästyt itse tietojesi kirjaamiselta rekisteröintikaavakkeeseen.

Pelitilin luomisen jälkeen voit tallettaa rahaa omalle pelitilillesi, jota sitten käytät betsien asettamiseen. Rekisteröintivapailla vedonlyöntisivustoilla ainoana rahansiirtomenetelmänä toimii verkkopankkimaksu. Perinteisillä vedonlyöntisivustoilla vaihtoehtoja on huomattavasti enemmän. Tällöin tarjolla voivat olla mm. maksukortit, nettilompakot, prepaid-kortti ja mobiilimaksu.

Urheiluvedonlyönnin bonukset

Joskus urheiluvedonlyöntisivustot tarjoavat oman pelirahasi päälle myös erilaisia vedonlyöntibonuksia, jotka kasvattavat pelitilisi saldoa. Urheiluvedonlyöntibonukset voivat sisältää myös ilmaisvetoja, jolloin saat asetettua vetoja täysin ilmaiseksi. Käytännössä jokainen netin vedonlyöntisivu tarjoaa ainakin yhden urheiluvedonlyöntibonuksen, jonka saat käyttöösi ensitalletuksella tai joskus jopa pelkällä rekisteröitymisellä.

Urheiluvedonlyönti ilman rekisteröitymistä

Jos ja kun veikkauksesi osuvat oikeaan ja saat napattua pelitilillesi voittoja, on sinulla seuraavaksi mahdollisuus kotiuttaa ne itsellesi. Kotiutusprosessi riippuu pitkälti siitä, pelaatko perinteisellä rekisteröintisivustolla vai sellaisella, jolla vedonlyönti ilman rekisteröitymistä on tehty mahdolliseksi. Vedonlyönti ilman rekisteröitymistä on ehdottomasti nopein tapa kotiuttaa vedonlyöntivoitot ja siirtää rahaa pankkitilisi ja pelitilisi välillä.

Jos olet rekisteröitynyt perinteiseen tapaan, on sinun suoritettava KYC-prosessi ennen voittojen kotiuttamista. Tämä tarkoittaa sitä, että urheiluvedonlyöntisivusto vaatii sinua lähettämään tietyt asiakirjat, joiden avulla se voi vahvistaa henkilöllisyytesi ja sen, että voitot siirtyvät varmasti oikeaan osoitteeseen.

Vaadittuihin asiakirjoihin sisältyvät usein vähintään seuraavat:

 • Henkilöllisyystodistus (esim. kopio passista tai kuvallisesta henkilökortista)
 • Osoitetietojenvahvistus (esim. kopio kotiin lähetetystä sähkölaskusta)
 • Todistus käyttämäsi maksumenetelmän omistajuudesta (esim. kuva luotto-/pankkikortista, nettilompakon profiilisivusta tai tiliotteesta)

Kun olet toimittanut asiakirjasi ja vedonlyöntisivusto on hyväksynyt ne, voit tehdä ensimmäisen kotiutuksesi. Turvallisuussyistä urheiluvedonlyöntisivustot pyytävät sinua kotiuttamaan samaa menetelmää käyttäen, mitä käytit myös tallettamiseen.

Urheiluvedonlyöntisivustot käsittelevät kotiutukset usein maksimissaan 72 tunnin sisällä. Kotiutuspyynnön hyväksymisen jälkeen tarkka rahansiirtoaika riippuu käyttämästäsi kotiutusmenetelmästä.

Pikaisimmin saat voitot itsellesi välittömän pankkisiirron tai nettilompakon välityksellä. Korttikotiutuksissa voi sen sijaan kestää 3-5 arkipäivää ennen kuin voitot kilahtavat tilillesi. 

Jos sen sijaan pelaat rekisteröintivapaalla vedonlyöntisivustolla, voit skipata KYC-prosessin. Tällöin tehdessäsi kotiutuspyynnön, rahat siirtyvät automaattisesti samalla pankkitilille, josta teit myös talletuksen.

Rekisteröintivapailla vedonlyöntisivustoilla voit saada voitot itsellesi parhaimmillaan vain minuuteissa kotiutuspyynnön jättämisestä, jonka vuoksi ne ovatkin tänä päivänä äärimmäisen suosittuja.

Rahansiirrot urheiluvedonlyönnissä

Urheiluvedonlyöntisivuilla on käytössään monia suomalaisille tuttuja maksutapoja, joista esittelemme seuraavassa kaikista yleisimmät. Voit tehdä rahansiirtoja vedonlyöntiin mm. verkkopankkitunnuksilla ja luottokorteilla.

Trustly

Trustly on nopeaan verkkomaksamiseen erikoistunut palvelu, jonka kautta voit tehdä rahansiirtoja urheiluvedonlyöntisivuille vuorokauden ympäri. Trustly on tällä hetkellä suosituin maksutapa nettivedonlyönnissä ja Trustlyn avulla voit suorittaa maksut helposti suomalaisilla verkkopankkitunnuksilla. Katso erillinen Trustly vedonlyöntisivut opas.

Euteller

Euteller on suomalainen maksunvälittäjä, joka tarjoaa Trustlyn tapaan nopeat verkkopankkimaksut pankkitilisi ja vedonlyöntisivun välillä. Eutellerilla voit tehdä nopeita ja turvallisia rahansiirtoja suoraan suomalaisilla pankkitunnuksilla, kuten Nordean tai Osuuspankin tunnuksillasi. Euteller mahdollistaa pelaamisen ilman rekisteröitymistä, sillä se on ns. pay n play -maksutapa. Lue lisää Euteller vedonlyöntisivut -oppaasta.

Zimpler

Zimpler ja Zimpler GO ovat nopeita maksupalveluita urheiluvedonlyöntiin ja muuhunkin verkkomaksamiseen. Zimpler toimii hyvin samaan tapaan kuin sen kilpailijat Trustly ja Euteller, sillä voit siirtää Zimplerilla rahaa nopeasti ja turvallisesti urheiluvedonlyöntisivustolle. Maksut tapahtuvat turvallisten verkkopankkisiirtojen kautta, joka takaa nopeat ja usein maksuttomat rahansiirrot. Katso Zimpler vedonlyönti opas tästä.

Neteller

Neteller on yksi suosituimmista nettilompakoista, jonka kautta voit siirtää rahaa urheiluvedonlyöntisivun ja oman nettilompakon välillä. Voit siirtää rahaa Netelleriin luottokortilla tai verkkopankkisiirrolla, ja siirtää sen jälkeen rahaa urheiluvedonlyöntisivustolle Neteller-nettilompakkosi kautta. Paras puoli Netellerissa on se, ettei sinun tarvitse luovuttaa maksutietojasi vedonlyöntisivuston ylläpidolle, vaan voit tehdä anonyymeja siirtoja erillisen lompakkopalvelun kautta. Katso kattava Neteller vedonlyöntisivut opas tästä.

Parhaat urheiluvedonlyöntisivustot ja niiden valitseminen

Ei ole olemassa oikeastaan vain yhtä tiettyä asiaa, joka tekee vedonlyöntisivustosta paremman kuin muut. Pelaajilla on nimittäin kaikilla omat mielipiteet siihen, mikä tekee vedonlyöntisivustosta hyvän. Osa arvostaa mahdollisimman monipuolista kohdevalikoimaa.

Osalle taas muhkeat urheiluvedonlyöntibonukset ovat se tärkein seikka. Tämän vuoksi urheiluvedonlyöntisivustot onkin arvioitava aina kokonaisuutena. Ja tämän myös me olemme tehneet.

Olemme listanneet alle tärkeimpiä seikkoja, joihin olemme kiinnittäneet huomiota arvioidessamme listaamiamme urheiluvedonlyöntisivustoja. Suosittelemme sinua kiinnittämään näihin samoihin asioihin huomiota, mikäli aiot etsiä sivuston jotain muuta kuin meidän kauttamme.

Pelilisenssi ja turvallisuus

Tärkein asia vedonlyöntisivuston etsinnässä on tarkistaa, mikä lisenssi kyseisellä sivustolla on. Suomalaisten pelaajien kannalta parhaat urheiluvedonlyöntisivustot toimivat ETA-maan pelilisenssillä. Tällöin sivuston toiminta on täysin turvallista ja sen toimintaa valvoo luotettava peliviranomainen.

ETA-maan pelilisenssi takaa lisäksi sen, että me kotimaiset pelaajat voimme kotiuttaa voittomme verottomana.

Kohdevalikoiman määrä

Mitä enemmän kohteita, sen parempi. Jos tarjolla on ainoastaan esimerkiksi jalkapallon vedonlyönti, ei se kanna kovin pitkälle. Tai no toki silloin, jos tämä on ainoa laji, johon haluat panostaa. Mutta harvempi kuitenkin jaksaa pitäytyä ainoastaan yhdessä kohteessa.

Monipuolinen kohdevalikoima sisältää pelattavaa lähes kaikista ammattilajeista ympäri maailman. Lisäksi mukana on myös pienempiä ja vielä ainakin Suomessa hieman tuntemattomampia lajeja ja liigoja. Urheilun lisäksi parhaat sivustot tarjoavat kohteita myös esimerkiksi ESports vedonlyöntiin sekä politiikan tai viihteen tapahtumista. Voit esimerkiksi veikata seuraavaa Yhdysvaltain presidenttiä tai sitä, kuka nappaa seuraavan Parhaan miespääosan Oscar-palkinnon.

Bonukset ja tarjoukset

Parhaat urheiluvedonlyöntisivustot tarjoavat pelaajilleen erilaisia etuja. Tarjolla voi olla esimerkiksi talletusbonuksia, jolloin vedonlyöntisivusto tuplaa tai vaikkapa triplaa oman talletuksesi. Jotkut jakavat myös ilmaisvetoja, joiden avulla voit asettaa vetoja täysin ilmaiseksi.

Pelkästään hyvä bonusvalikoima ei kuitenkaan määritä bonusten todellista arvoa. Bonusprosenttien ja ilmaisvetojen määrän lisäksi kannattaa kiinnittää huomiota myös bonusehtoihin. Parhaat urheiluvedonlyöntisivustot tarjoavat pelaajaystävälliset bonusehdot, jolloin voittojen kotiuttamista ei ole tehty mahdottomaksi.

Vedonlyöntialustan toimivuus

Parhaat urheiluvedonlyöntisivustot on rakennettu toimivalle alustalle. Tällöin sivustolla navigointi ja kohteiden etsiminen onnistuu vaivattomasti sekä tietokoneella että mobiililaitteilla. Lisäksi on tärkeää, että sivut latautuvat nopeasti, jolloin turhat odottelut jäävät historiaan.

Kertoimet

Kertoimet ovat avainasemassa voittosummiesi suhteen. Kertoimet määrittävät nimittäin sen, kuinka paljon voitat rahaa onnistuneella vedollasi. Parhaat urheiluvedonlyöntisivustot tarjoavat kilpailukykyiset kertoimet, jolloin voitettuasi vedon, saat itsellesi mahdollisimman suuren voittopotin.

Rahansiirtomenetelmät

Aloittaessasi urheiluvedonlyöntiä, on tietysti tärkeää tietää, että rahansiirrot tapahtuvat turvallisesti. Tämä on taattu, kun valitset itsellesi luotettavan peliviranomaisen lisensoiman urheiluvedonlyöntisivuston.

Rahansiirrot jakavat pelaajat oikeastaan kahteen ryhmään. Toiset suosivat rekisteröintivapaita vedonlyöntisivustoja, jolloin kaikki rahansiirrot hoituvat verkkopankkimaksuina. Toiset sen sijaan haluavat enemmän vaihtoehtoja ja pelaavat tällöin perinteisellä vedonlyöntisivustolla. Näin ollen vaihtoehtoja on maksukorteista nettilompakkoihin ja prepaid-kortista mobiilimaksuihin. Joillain voi olla vaihtoehtona myös esimerkiksi kryptovaluutat.

Parhaat urheiluvedonlyöntisivustot, on kyseessä sitten pika tai perinteinen, tarjoavat joustavat talletus- ja kotiutusrajat, nopeat käsittelyajat ja rahansiirrot. Ja mikä tärkeintä, parhaat urheiluvedonlyöntisivustot tarjoavat tietysti myös täysin ilmaiset rahansiirrot, jolloin vältyt ylimääräisiltä käsittelykuluilta.

Tässä yksityiskohtaiset oppaat listattuna tämän hetken suosituimpiin rahansiirtomenetelmiin:

Parhaat urheiluvedonlyöntibonukset

Urheiluvedonlyönti netissä mahdollistaa erilaisten bonusten hyödyntämisen. Urheiluvedonlyöntisivustot jakavat pelaajille bonuksia nettikasinoiden tapaan. Uusia sivustoja lanseerataan melko tiheään, jonka vuoksi kilpailu kiristyy entisestään. Ja mikä olisikaan sen parempi tapa erottua joukosta ja voittaa pelaajat puolelleen kuin pistää tarjolle parhaat betsausbonukset?

Parhaat urheiluvedonlyöntisivustot tarjoavat bonuksia jatkuvasti, eikä pelkästään ensitalletuksen yhteydessä. Tällöin pelaajat pysyvät tyytyväisinä ja uskollisina kyseiselle vedonlyöntisivustolle.

Urheiluvedonlyöntibonukset voidaan jakaa yleisesti kahteen osaan: talletusbonukset ja ilmaisvedot. Näitä kumpaakin voi olla tarjolla heti ensitalletuksesta lähtien tai vaikkapa viikoittain erilaisten kampanjoiden yhteydessä. Talletusbonusten ja ilmaisvetojen summat voivat vaihdella vedonlyöntisivustoittain, sillä kukin voi itse päättää, minkälaisia etuja he haluavat pelaajilleen tarjota.

Olemme koonneet alle tämän hetken parhaat talletusbonukset vedonlyöntiin. Valitse suosikkisi ja hyödynnä ne! 

Bluechip

Arvostelu 4.1 / 5

Bluechip Arvostelu

Tervetuliaisbonus

3x50€ ilmaisvedot vedonlyöntiin

 • Erinomainen sivusto bonusten ystäville
 • 3x50 euron ilmaiset vedot
 • 400% kasinobonus + 50 ilmaispyöräytystä!

Säännöt ja ehdot pätevät. Pelaa vastuullisesti. 18+

Bonusbet

Arvostelu 4.5 / 5

Bonusbet Arvostelu

Tervetuliaisbonus

100% veikkausbonus 100€ asti

 • Erinomainen sivusto bonusten ystäville
 • Pelaa ilman pelitilin luontia
 • 100€ ensitalletusbonus uusille pelaajille

Säännöt ja ehdot pätevät. Pelaa vastuullisesti. 18+

LegendPlay

Arvostelu 4.4 / 5

LegendPlay Arvostelu

Tervetuliaisbonus

100% talletusbonus 250€ asti

 • Laaja kohde- ja kerroinvalikoima
 • Pikapelaaminen - ei rekisteröitymistä
 • Bonustarjous 150€ asti

Säännöt ja ehdot pätevät. Pelaa vastuullisesti. 18+

Bankonbet

Arvostelu 4.6 / 5

Bankonbet Arvostelu

Tervetuliaisbonus

100% talletusbonus 200€ asti

 • Nopeat kotiutukset ilman rekisteröitymistä
 • 100% tervetuliaisbonus 200€ asti
 • Suomenkielinen

Säännöt ja ehdot pätevät. Pelaa vastuullisesti. 18+

GreatWin

Arvostelu 4.6 / 5

GreatWin Arvostelu

Tervetuliaisbonus

100% ensitalletusbonus 200€ asti

 • Pelaa ilman rekisteröitymistä!
 • 100% tervetuliaisbonus 200€ asti
 • Nopeat kotiutukset suoraan pankkitilille

Säännöt ja ehdot pätevät. Pelaa vastuullisesti. 18+

Tervetuliaisbonus

100% talletusbonus 200€ asti

 • Pelaa ilman rekisteröitymistä & välittömät kotiutukset
 • Vedonlyönti pikana ilman pelitilin luontia
 • Jopa 200€ talletusbonus ensitalletuksella

Säännöt ja ehdot pätevät. Pelaa vastuullisesti. 18+

Talletusbonukset urheiluvedonlyöntiin

Monet urheiluvedonlyöntisivustot tarjoavat pelaajilleen talletusbonuksia, jotka toimivat samaan tapaan kuin nettikasinoiden talletusbonukset. Yleisin näistä on 100 % talletusbonus, joka tuplaa talletuksesi. Tämä tarkoittaa, että tallettaessasi esimerkiksi 100 €, saat vedonlyöntisivustolta 100 € ylimääräistä pelirahaa ja voit näin ollen aloittaa pelaamisen 200 € aloitussaldolla.

Jotkut urheiluvedonlyöntisivustot voivat myös triplata tai vaikkapa viisinkertaistaa talletuksesi. Nämä ovat kuitenkin melko harvinaista herkkua.

Talletusbonuksiin liittyy lähes poikkeuksetta aina kierrätysvaatimus, joka on suoritettava ennen kuin voittojen kotiuttaminen on mahdollista. Vedonlyöntisivustojen talletusbonusten kierrätysvaatimus on usein huomattavasti pienempi kuin nettikasinoiden. Se pyörii useimmiten noin 6-10x välimaastossa. Kierrätysvaatimukseen sisältyy usein myös minimikerroin per pelattu vetokuponki. Kerroinraja on usein noin 1,5–1,8 välillä.

Ilmaisvedot urheiluvedonlyöntiin

Parhaat urheiluvedonlyöntisivustot tarjoavat myös ilmaisvetoja. Nämä bonukset mahdollistavat nimensäkin mukaan vedonlyönnin ilmaiseksi. Tarjolla voi olla joko ilmaisveto ilman talletusta tai talletuksen yhteydessä. Jotkut urheiluvedonlyöntisivustot mahdollistavat ilmaisvetojen käyttämisen vapaasti kaikkiin vedonlyöntikohteisiin. Jotkut taas jakavat niitä kohdennetusti tiettyihin otteluihin.

Kaikessa yksinkertaisuudessaan ilmaisvedot toimivat niin, että saat tietyn summan rahaa omalle pelitilillesi, jonka voit käyttää asettaaksesi vedon. Useimmiten ilmaisvedon panosta ei palauteta eli saat itsellesi vain mahdolliset voitot. Tämän vuoksi ilmaisvedot kannattaakin yleensä käyttää mahdollisimman korkeisiin kertoimiin, jolloin lunastamasi etu on mahdollisimman suuri.

Talletusbonusten tapaan myös ilmaisvedot sisältävät usein kierrätysvaatimuksen. Ja myös näissä bonuksissa siihen on sisällytetty minimikerroin. Ilmaisvedolla on usein myös tietty aikaraja, jonka sisällä veto on asetettava ja kierrätys suoritettava. Usein aikarajaksi on asetettu noin 30 päivää.

Urheiluvedonlyönnin suosituimmat kohteet ja lajit

Urheiluvedonlyönti netissä mahdollistaa sen, että voit lyödä vetoa lähes mistä vain. Tarjolla on sadoittain erilaisia kilpailuja ja otteluita ja lajikirjokin on äärimmäisen monipuolinen. Lisäksi eri vedonlyöntikohteet sisältävät erilaisia pelimuotoja, jotka tarjoavat myös vaihtelua saman lajin tai jopa ottelun sisällä.

Suomalaisten keskuudessa on selkeästi muutamat suosikit, jotka pysyttelevät listojen kärkipäässä vuodesta toiseen: 

 • Jalkapallon Englannin Valioliiga
 • Jalkapallon Italian Serie A
 • Jalkapallon Englannin La Liga
 • Jalkapallon Mestareiden Liiga
 • Jääkiekon SM-liiga
 • Jääkiekon NHL
 • Tenniksen Grand Slam -turnaukset

Näiden lisäksi suomalaiset rakastavat asettaa vetoja myös pesäpalloon. Tosin tätä ei ole tarjolla kovin monipuolisesti, ja vedonlyöntivinkkejäkin on saatavilla ainoastaan kotimaisella tasolla. Pesäpallon suosituimpia liigoja ovat sekä miesten että naisten Superpesis että miesten Ykköspesis.

Myös F1 on kotimaisten betsaajien mieleen. Kauden voittajan lisäksi F1-vedonlyönnissä voit veikata myös esimerkiksi voittavaa tallia, kisan nopeinta kierrosta tai kärkiviisikkoa. F1-livevedonlyönti on myös äärimmäisen suosittua, sillä se tuo lisäjännitystä parhaillaan käynnissä olevaan kilpailuun.

Muutamia muita suosittuja vetokohteita ovat erilaiset viihdetapahtumat sekä politiikka. Euroviisut ovat yksi suosituimmista viihdetapahtumista. Kaikkein suosituin veto on tietysti voittajan veikkaaminen. Lisäksi voit viihdetapahtumista myös veikata esimerkiksi X-Factorin voittajaa. Jotkut kotimaiset urheiluvedonlyöntisivustot tarjoavat myös kotimaisia viihdekohteita, kuten vaikkapa Suomen Big Brotherin tai Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman.

Muutamia suosituimpia vetomuotoja ovat muun muassa seuraavat: 

 • 1×2-veto, jossa veikkaat joko voittajaa tai tasapeliä. Numero 1 kuvastaa kotijoukkuetta, kirjain X tasapeliä ja numero 2 vierasjoukkuetta.
 • Tasoitusveto, jossa toiselle joukkueelle annetaan etulyöntiasema ”valmiilla maaleilla/pisteillä.” Usein urheiluvedonlyöntisivustot antavat tasoituksen luonnollisesti altavastaajalle, jotta pelaajien asettamat vedot jakautuisivat tasaisemmin kummallekin joukkueelle.
 • Cash Out -veto, jossa sinulla on mahdollisuus lunastaa vedon voitto ennen ottelun ratkeamista. Mahdollinen voittosumma voi muuttua peliajan edetessä, jonka vuoksi kyseessä onkin mielenkiintoinen vetokohde.
 • Pitkäaikaisveto, jossa veikkaat nimenkin mukaisesti pidemmän aikavälin vetoa. Veto voi koskea esimerkiksi koko kautta. Tällöin voit veikata vaikkapa sitä, kuka pelaaja tekee eniten maaleja jääkiekon MM-kisoissa.

Live-urheiluvedonlyönti – miten se toimii?

Live-urheiluvedonlyönti tarkoittaa vedon lyömistä ottelusta tai tapahtumasta, joka on vetohetkellä vielä käynnissä. Ainoastaan urheiluvedonlyönti netissä mahdollistaa tämän, sillä esimerkiksi R-kioskeilla livevetomahdollisuutta ei ole. Suosituimpia livevetokohteita ovat jalkapallo, jääkiekko, tennis, koripallo ja lentopallo.

Livenä suoritettu urheiluvedonlyönti netissä tarjoaa lisäjännitystä käynnissä olevaan otteluun. Näin ollen tylsästäkin ottelusta saa tehtyä jännittävämmän, kun mukana on omat betsit. Usein lajeissa, kuten jalkapallossa, missä ottelua ei keskeytetä missään vaiheessa, ovat vedonlyöntimarkkinat auki koko ottelun ajan. Sen sijaan lajeissa, jossa on taukoja, kuten tenniksessä, saatetaan vedonlyöntikohteet lukita hetkellisesti jokaisen pelin tai erän jälkeen.

Suosituin livevedonlyönnin kohde on ”Ottelun voittaja”. Tarjolla on nykyään kuitenkin myös monia muita, hieman pienempiä kohteita, joilla saat tuotua lisäjännitystä peliin.

Tällaisia ovat esimerkiksi ”Erävoitto”, ”Seuraavan maalin syntyaika”, ”Seuraava maalintekijä”, ”Seuraavan pelin voittaja”, ”Seuraava joukkue, joka saa kulmapotkun”, ”Seuraava joukkue, jolle määrätään jäähy” ja niin edelleen. Oikeastaan vain taivas on rajana sille, mitä kohteita livevedonlyönti voi tarjota.

Kun kyseessä on perinteinen urheiluvedonlyönti netissä, eivät kertoimet muutu enää sen jälkeen, kun ottelu tai tapahtuma on alkanut. Toisin on kuitenkin livevedonlyönnissä, jossa kertoimet muuttuvat peliajan ja -tilanteiden mukaan. Tässä piilee nimenomaan livevedonlyönnin jännitys.

Esimerkiksi jääkiekko-ottelussa ennakkosuosikilla voi olla ennen ottelun alkua hyvin alhainen kerroin ottelun voitolle. Yhtäkkiä altavastaaja nousee kuitenkin johtoon, jolloin voit napata ennakkosuosikille huomattavasti paremman voittajakertoimen!

Parhaat urheiluvedonlyöntisivustot tarjoavat mahdollisuuden seurata otteluita livenä suoraan niiden omalta sivustolta. Näin ollen voit seurata peliä ilmaiseksi samalta sivustolta, missä asettelet vetoja.

E-urheilu on kasvava laji urheiluvedonlyönnissä

E-urheilu eli elektroninen urheilu on kasvattanut suosiotaan viime vuosien aikana. E-urheilu on kilpailullista videopelien pelaamista. Siihen kuuluu lukuisia pelityyppejä, joista voit lyödä vetoa. Pelit voidaan jakaa oikeastaan seitsemään eri kategoriaan, joita ovat:

 • Tappelupelit
 • Ensimmäisen persoonan räiskintäpelit
 • Strategiapelit
 • Urheilupelit
 • Racing-pelit
 • Online moninpelit
 • Muut pelit

Muutamia suosituimpia pelejä ovat muun muassa seuraavat:

 • Counter Strike:Global Offensive
 • Dota 2
 • League of Legends
 • Fortnite
 • Overwatch
 • FIFA
 • Starcraft

Voit lyödä vetoa muun muassa siitä, kuka ottaa ässän ensimmäisellä pelikierroksella. Tai kuka saa puukolla tapon ottelun aikana. Tässä vain muutama esimerkki siitä, mitä vetovaihtoehtoja e-urheilu oikein tarjoaa. E-urheilun suosio kasvaa jatkuvasti, jonka vuoksi lisää vetokohteita tulee varmasti tarjolle hyvinkin tiheään tahtiin.

Yleisiä vinkkejä vedonlyöntiin

Vedonlyönti netissä on itsessään melko helppo laji, mutta voittava vedonlyönti vaatii kuitenkin aina hieman ennakkovalmisteluja ja työntekoa. Olemme listanneet alle muutamia tärkeimpiä vedonlyöntivinkkejä, jotka kannattaa ottaa talteen!

Pidä pelikassasi hallinnassa. Suhteuta panoksesi omaan budjettiisi. Älä ikinä pelaa liian isoilla panoksilla, jos sinulla ei ole siihen varaa. Äläkä myöskään aseta liian suurta vetoa yksittäiseen kohteeseen, vaikka olisit vedosta kuinka varma. Riskien- ja kassanhallinta on vedonlyönnissä kaiken A ja O.

Suosi single-kohteita. Näillä saavutat pienempiä voittoja kerralla, mutta voittoja on tiedossa useammin. On hyvä muistaa, että pienistä voitoista kertyy pitkällä aikavälillä suurempi potti.

Pelaa tuntemiasi lajeja ja kohteita. Kannattaa suosia kohteita, joista sinulla on kattava kokonaiskuva. Tällöin voit tehdä omakohtaista analyysia eri pelikohteista ja miettiä, ovatko vedot kannattavia vai ei.

Pelaa vain parhailla kertoimilla. Mitä paremmat kertoimet, sitä enemmän voit voittaa.

Pidä kirjaa vedoistasi. Näin saat paremman kuvan siitä, kuinka olet vedonlyöjänä onnistunut ja mitkä ovat kannattavia kohteita.

Hyödynnä mahdolliset betsausbonukset. Näiden avulla saat kasvatettua omaa pelikassaasi, jolloin saat pelattua pidempään, vaikka häviäisitkin rahaa.

Urheiluvedonlyönti ammattina – onko se mahdollista ja kannattavaa?

Urheiluvedonlyönti netissä on joidenkin ihmisten ammatti, mutta se ei todellakaan sovellu kaikille. Ammattimainen vedonlyönti vaatii tiettyjä ominaisuuksia ihmisiltä. Tarpeeksi suuren pelibudjetin lisäksi se vaatii muun muassa analyyttistä taitoa sekä halua opiskella ja kehittää sitä.

Suurin osa ammattivedonlyöjistä käyttää päivänsä tilastoja etsiessä ja tulkitessa. Jo pelkästään tämä vaatii pitkäjänteisyyttä, kylmiä hermoja ja keskittymiskykyä. Eikä stressinsietokyvystäkään ole yhtään haittaa, sillä stressiltä ei tässä ammatissa voi välttyä. Myös parhaimmille vedonlyöjille osuu nimittäin aikoja, jolloin mikään ei onnistu. Tällöin on osattava pitää pää kylmänä ja uskoa siihen, että voitonpuolelle pääseminen on vielä mahdollista.

Itsehillintä, kassanhallinta ja loputon motivaatio. Nämä ovat lisäksi ne tärkeimmät ominaisuudet, joita tarvitset, mikäli mielit ammattilaisvedonlyöjäksi. Jos sinulta puuttuu yksikin näistä tai emmit edes vähän, onko sinusta tähän ammattiin, jätä ammattilaisuus suosiolla väliin.

Urheiluvedonlyönti verkossa on helppoa ja turvallista

Urheiluvedonlyönti netissä on helppoa ja turvallista, jonka vuoksi se onkin yleistynyt huomattavasti viime vuosien aikana. Netti mahdollistaa sen, että voit lyödä vetoa helposti omalta kotisohvaltasi tai vaikkapa bussimatkalta töihin.

Parhaat urheiluvedonlyöntisivustot tarjoavat 100 % turvallisen peliympäristön, jolloin sinun ei tarvitse huolehtia henkilö- tai maksutietojen turvallisuudesta, voitonmaksuista tai mistään muustakaan. Jotta voit kuitenkin olla varma sivuston turvallisuudesta, on sinun kiinnitettävä huomiota urheiluvedonlyöntisivuston pelilisenssiin.

Parhaimmat pelilisenssit ovat ETA-maan, esimerkiksi Maltan tai Viron pelilisenssit. Nämä peliviranomaiset ovat alan tiukimpia, jonka ansiosta pelaaminen pysyy täysin turvallisena. Löydät pelilisenssistä merkinnän helposti urheiluvedonlyöntisivustojen alabannerista.

Helpoimmalla kuitenkin pääset, kun valitset urheiluvedonlyöntisivustot meidän kauttamme. Me suosittelemme ainoastaan luotettavia ja turvallisia sivustoja, jotka olemme itse testanneet ja todenneet suosituksen arvoisiksi. Tsekkaa siis parhaat urheiluvedonlyöntisivustot meidän Vedonlyontiyhtiot.com sivuilta ja siirry pelaamaan omalle suosikillesi.

bankonbet-logo 4.6

#Vuoden sivusto

Bankonbet

 • Nopeat kotiutukset ilman rekisteröitymistä
 • 100% tervetuliaisbonus 200€ asti
 • Suomenkielinen

Tervetuliaisbonus

100% talletusbonus 200€ asti

Säännöt ja ehdot pätevät. Pelaa vastuullisesti. 18+

UKK

Suosittelemme pelaamaan urheiluvedonlyöntiä luotettavilla ja lisensoiduilla kansainvälisillä vedonlyöntitoimistoilta. Listauksen luotettavista vedonlyöntitoimistoista löydät sivuiltamme.

Urheiluvedonlyönnillä voi ansaita rahaa ja murto-osa vedonlyöjistä voi jopa elää urheiluvedonlyönnillä. Urheiluvedonlyönnillä tienaaminen on kuitenkin erittäin haastavaa ja se vaatii laadukasta taustatyötä ja vuosien omistautumisesta. Se on kuitenkin mahdollista.

Bio

Jussi on Vedonlyontiyhtiot.comin sisällöntuottaja ja toimittaja. Jussilla on kokemusta rahapelialalta jo vuodesta 2010 saakka ja hänen erikoisosaamistaan ovat kansainväliset vedonlyöntisivustot sekä nettikasinot. Jussi on työskennellyt mm. Unibet ja Bet365 vedonlyöntiyhtiöiden palveluksessa. Vedonlyontiyhtiot.comin tiimiin Jussi liittyi vuonna 2018. Ota yhteyttä: jussi.alanen@vedonlyontiyhtiot.comLue lisää
arrow-scroll