Fantasy vedonlyönti

Jussi Alanen
Jussi Alanen - Toimittaja & Sisällöntuottaja
Päivitetty: 18. marraskuuta 2023 klo 6:24

Fantasiavedonlyönnissä voit rakentaa oman fantasialiigasi ja asettaa vetoja siitä, miten valitsemasi joukkueet tai pelaajat menestyvät oikeissa otteluissa.

Fantasy vedonlyönti on suosittu vedonlyöntimuoto Suomessa. Suomalaiset ovat innokkaita urheilufaneja, jonka vuoksi fantasialiigojen suosio on kasvanut viime vuosien aikana. Suomessa suosituimmat fantasy vedonlyöntikohteet ovat fantasy jalkapallo, jääkiekko ja koripallo.

Tältä sivulta löydät parhaat paikat fantasyvetojen asettamiseen ja opit hyödyllisiä vinkkejä pelaamiseen.

Fanteam

Arvostelu 5.0 / 5

Fanteam Arvostelu

Tervetuliaisbonus

Ei bonusta

 • Euroopan paras fantasy-vedonlyöntipalvelu
 • Jopa 10 000€ turnauspalkintoja
 • Verovapaat voitot

Säännöt ja ehdot pätevät. Pelaa vastuullisesti. 18+

Bethard

Arvostelu 4.0 / 5

Bethard Arvostelu

Tervetuliaisbonus

50€ vedonlyöntibonus

 • Hyvä 50€ tervetuliaisbonus
 • Bonuksen kierrätys vain 4X
 • Laaja kohdevalikoima

Säännöt ja ehdot pätevät. Pelaa vastuullisesti. 18+

Mitä fantasy vedonlyönti tarkoittaa?

Fantasy vedonlyönti eli toiselta nimeltään fantasiavedonlyönti on vedonlyönnin muoto, joka perustuu fiktiivisiin joukkueisiin ja pelaajiin, joiden pisteet perustuvat tosielämän otteluiden ja kilpailujen suorituksiin. Käytännössä siis rakennat kuvitteellisen joukkueen oikeiden joukkueiden pelaajista. Kuvitteellisten joukkueiden pisteytys perustuu sitten todellisten pelaajien suorituksiin. 

Fantasy vedonlyönti eroaa siinä mielessä perinteisestä urheiluvedonlyönnistä, että siinä ei lyödä vetoa suoraan tietyn tuloksen tai muiden tavallisten vedonlyöntikohteiden puolesta. Fantasiavedonlyöntikohteissa on kyse pelaajien tekemisistä ja niistä kerätyistä pisteistä.

”Fantasy-vedonlyönnissä luot fiktiivisen joukkueen, joka kerää pisteitä oikeiden otteluiden tapahtumista”

Fantasy sports joukkueet koostuvat monesti useammista todellisista urheilijoista, joista kullekin on määritelty oma arvonsa. Käytössäsi on tietty budjetti, jolla voit ostaa pelaajia fantasiajoukkueeseesi. Tavoitteenasi on tietysti valita paras mahdollinen joukkue, joka menestyy todellisissa urheilutapahtumissa ja ansaitsee näin ollen mahdollisimman paljon pisteitä.

Fantasiavedonlyönnissä pelaajat ansaitsevat pisteitä esimerkiksi maaleista, pisteistä, syötöistä, torjunnoista ja taklauksista. Erilaiset fantasialiigat ja sivustot voivat käyttää erilaisia sääntöjä pisteiden laskemiseen, mutta yleensä pelaajat saavat pisteitä suorituksiensa perusteella.

Esimerkiksi, jos valitset fantasialiigaan jalkapalloilijan ja hän tekee todellisessa jalkapallo-ottelussa maalin, fantasialiigan pelaaja ansaitsee pisteitä kyseisestä maalista. Pisteet voivat vaihdella esimerkiksi sen mukaan, kuinka tärkeä suoritus oli ja kuinka suosittu maalin tehnyt pelaaja on.

Fantasiavedonlyönnissä voitto perustuu kaikessa yksinkertaisuudessaan siihen, kuinka hyvin tunnet valitsemasi joukkueet ja miten hyvin pelaajat menestyvät todellisissa peleissä. Lajin suosio johtuu sen tarjoamasta haasteesta ja jännityksestä, sillä fantasy sports vaatii sekä tietämystä urheilusta että strategista ajattelua.

Daily Fantasy Sports lyhyesti

Daily Fantasy Sports eli DFS on fantasiaurheilun alamuoto, jossa veikataan yhtä tiettyä urheilutapahtumaa ja siinä tapahtuvia asioita. Daily Fantasy Sports keskittyy siis yhteen päivään tai yhteen urheilutapahtumaan, kun taas perinteinen fantasy sports keskittyy useisiin peleihin ja koko kauden aikana tapahtuvaan vedonlyöntiin.

Daily Fantasy vedonlyönti toimii siis toisin sanoen niin, että valitset joukkueesi ja pelaajasi yhden päivän tai ottelun ajaksi, kun taas perinteisessä fantasiaurheilussa valitset joukkueesi ja pelaajasi koko kaudelle. Päivittäisessä fantasiaurheilussa voit myös osallistua useisiin otteluihin samana päivänä.

”Daily fantasyssa luot fantasiajoukkueen yhdelle päivälle”

Daily Fantasy Sports vedonlyönti alkaa niin, että valitset joko oman joukkueen, tietyn määrän pelaajia tai Head-to-Head vedoissa yhden kahdesta tai useammasta vaihtoehdosta. Yleisimmin pelaajat valitsevat omaan joukkueeseensa tietyn määrän pelaajia annetulla pelibudjetilla. Kullakin pelaajalla on oma arvonsa ja joukkueen kokonaisarvo voi olla maksimissaan annettu summa.

Daily Fantasy Sports toimii muuten samalla tavalla kuin perinteinen fantasy sports eli tehtävänäsi on rakentaa joukkue, joka koostuu todellisista urheilijoista ja yrittää ennustaa, miten he suoriutuvat kyseisenä päivänä tai tietyssä ottelussa.

Päivittäisessä fantasiaurheilussa ansaitset pisteitä valitsemiesi pelaajien suorituksista yhden päivän tai ottelun aikana. Pisteet lasketaan samalla tavalla kuin perinteisessä fantasiaurheilussa, mutta ne koskevat vain yhtä päivää tai ottelua. Päivittäisessä fantasiaurheilussa voit siis saada nopeammin voittoja, sillä kilpailu käydään yhden päivän tai ottelun aikana. Perinteisessä fantasiaurheilussa voitot tulevat vasta kauden lopussa.

Daily Fantasy vedonlyönti tarjoaa enemmän joustavuutta, koska voit valita joukkueesi ja pelaajasi päivän tai ottelun perusteella ja pelata vain silloin, kun sinulla on aikaa. Tämä on yksi merkittävimmistä eroista perinteiseen fantasiaurheiluun, jossa olet periaatteessa sidottuna vedonlyöntiin koko kauden ajaksi.

Vedonlyöntisivujen omat fantasy-pelit

Fantasiapelejä on pelattu Suomessa jo jonkin aikaa, ja tämän päivän suuret yleisömäärät ovatkin herättäneet myös vedonlyöntisivustojen mielenkiinnon.

Liigan ympärillä pyörivä IS Liigapörssi ja NHL:n IS Hockey GM ovat varmasti monille tuttuja. Yksi ylivoimaisesti suosituin on kuitenkin jo lähes 20 vuotta toiminnassa ollut Valioliigan Fantasy Premier League, joka kasvattaa jatkuvasti suosiotaan.

Hiljalleen Fantasy vedonlyönti on rantautunut myös vedonlyöntisivuille. Tällä hetkellä vain muutamalla sivustolla on oma Fantasy Sports -osastonsa, mutta pikkuhiljaa yhä useampi vedonlyöntisivusto lisää näitä erikoisempia vetokohteita kohdevalikoimaansa tavalla tai toisella. Olemassa olevat fantasiaurheilua tarjoavat vedonlyöntisivustot tarjoavat varsin kattavan valikoiman kertoimia erilaisiin fantasy vedonlyönti kohteisiin.

Vedonvälittäjien omat fantasiaurheilupelit eroavat toisistaan sääntöjen, pelityyppien ja voittojen suhteen. Fantasy vedonlyönti lajeina ovat esimerkiksi jalkapallo, koripallo, jääkiekko, e-urheilu, tennis, MMA, amerikkalainen jalkapallo, käsipallo, baseball ja moottoriurheilu. Näissä fantasiaurheilulajeissa ei kuitenkaan lyödä vetoa tietyn ottelun tuloksista vaan pääosassa ovat omat tiettyyn lajiin tai otteluun valitsemasi pelaajat, jotka keräävät kyseisestä ottelusta pisteitä ennalta määriteltyjen pistetaulukoiden perusteella.

Fantasiaurheilua tarjoavat vedonlyöntisivustot ovat erinomainen tapa osallistua urheiluvedonlyöntiin ja kokea urheilun jännitys aivan uudella tavalla. On kuitenkin tärkeää, että tutkit eri sivustojen sääntöjä, pelimuotoja ja voittoja ennen osallistumista, jotta osaat valita itsellesi parhaiten sopivan Fantasy vedonlyönti sivuston. Muutamia suosittelemiamme sivustoja ovat esimerkiksi FanTeam ja Bethard, joista kerromme seuraavaksi hieman tarkemmin.

FanTeam Fantasy vedonlyönti

FanTeam on Euroopan suurin Daily Fantasy Sports -turnausten tarjoaja. FanTeam on lisännyt hiljattain sivustolleen myös perinteisen vedonlyönnin eli tämä sivusto tarjoaa jokaisella betsaajatyypille jotakin. Sivusto toimii Malta Gaming Authorityn pelilisenssillä, mikä kertoo sen korkealuokkaisesta turvallisuustasosta.

FanTeam eroaa monista muista fantasiasivustoista tarjoamalla huippuluokan käyttöliittymän, joka on äärimmäisen helppokäyttöinen. Sivustolla on myös monipuolinen tarjonta erilaisia pelimuotoja, kuten turnauksia, satelliitteja ja Head-to-Head -kilpailuja. Voit rakentaa joko oman yksityisen turnauksen tai kaikille avoinna olevan.

”Fanteam on Euroopan suosituin fantasy-vedonlyöntiin erikoistunut palvelu”

Fantasiakilpailuja löytyy yli 50 erilaisesta liigasta ja lajista. Mukana ovat muun muassa jalkapallo, koripallo, jääkiekko, MMA, moottoriurheilu, e-urheilu ja monet muut urheilulajit. Tarjolla olevat lajit ja liigat vaihtelevat luonnollisestikin vuodenaikojen ja viikkojen mukaan.

Sivustolta löytyy myös Fantasy Champions League eli Mestarien Liiga, joka on yksi suurimmista ja suosituimmista fantasiaturnauksista koko maailmassa. Turnaukseen on koottu yhteen kaikki Euroopan parhaat jalkapallojoukkueet. Pelaajat voivat osallistua kilpailuun ja voittaa huikeita palkintoja.

FanTeam tarjoaa myös ainutlaatuisen ominaisuuden eli käteispelit, joissa voit pelata toisia pelaajia vastaan ja voittaa käteispalkintoja. Tämä on erittäin suosittu ominaisuus pelaajien keskuudessa, ja käteispelit ovatkin toimineet yhtenä FanTeamin ehdottomana valttikorttina.

Yksi tärkeimmistä syistä FanTeamin valitsemiseen, on sen tarjoamat massiiviset voittopotit. Parhaimmillaan FanTeamin palkinnot pyörivät miljoonissa euroissa. Suuriin voittoihin käsiksi pääseminen vaatii kuitenkin tietämystä alalta, hyvää pelisilmää ja sisäpiirinäkemystä liigojen toiminnoista, jonka vuoksi fiksuinta onkin aloittaa harrastus ilmaispelien parissa. FanTeam tarjoaakin mahdollisuuden osallistua ilmaiseksi esimerkiksi Fantasy Premium Leagueen, joka on yksi pitkäkestoisimmista fantasiapeleistä.

fanteam 5.0

Fanteam

 • Euroopan paras fantasy-vedonlyöntipalvelu
 • Jopa 10 000€ turnauspalkintoja
 • Verovapaat voitot

Tervetuliaisbonus

Ei bonusta

Säännöt ja ehdot pätevät. Pelaa vastuullisesti. 18+

Bethard fantasy

Bethard on kasino- ja vedonlyöntisivustojen todellinen veteraani, joka on varmasti monelle entuudestaan tuttu. Sen tarjonnasta on löytynyt jo pidemmän aikaa myös Fantasy vedonlyönti. Lajeja löytyy moneen lähtöön, mutta muutamina suosituimpina mainittakoon fantasy jalkapallo useine eri liigoineen, jääkiekko, e-urheilu, koripallo, tennis ja moottoriurheilu.

Bethardin fantasiaurheilun osiosta löytyy useita eri turnauksia. Nämä voivat olla sekä erityyppisiä urheilulajeja että käyttäjägeneroituja tapahtumia. Muutamia suosittuja ovat esimerkiksi fantasy futis sarjat La Liga, Englannin Valioliiga ja Italian Serie A. Voit osallistua tapahtumiin maksamalla sisäänpääsymaksun, joka on monesti 10 euroa. Summa on varsin pieni ottaen huomioon, että osa palkintopoteista kohoaa jopa 25 000 euroon saakka.

Bethard on yksi markkinoiden tunnetuimmista kasinoista ja vedonlyöntisivustoista. Se operoi Maltan pelilisenssillä, mikä kertoo sekä sivuston laadusta että turvatakuusta. Bethardilla on helppokäyttöinen sivusto, joka toimii sulavasti myös mobiililaiteilla. Bethard tarjoaa myös suomenkielisen asiakastuen, jonka ansiosta avun pyytäminen on hyvin pienen kynnyksen takana.

bethard-casino-logo 4.0

Bethard

 • Hyvä 50€ tervetuliaisbonus
 • Bonuksen kierrätys vain 4X
 • Laaja kohdevalikoima

Tervetuliaisbonus

50€ vedonlyöntibonus

Säännöt ja ehdot pätevät. Pelaa vastuullisesti. 18+

Vinkkejä fantasia vedonlyöntiin

Fantasy vedonlyönti on sekä onnen että taidon yhdistelmä, mutta on olemassa muutamia vinkkejä, joiden avulla saat parhaan mahdollisen pelikokemuksen.

Fantasiaurheilu on aina ollut suosittua, ja siitä betsaaminen vie jännityksen aivan uudelle tasolle. Mikään ei ole sen jännittävämpää kuin joukkueen kokoaminen verkossa ja sen jälkeen oikeiden pelaajien seuraaminen. Sitä tunnetta, kun jollain fantasiapelaajallasi on mahtava peli, on vaikea päihittää. Kerromme seuraavaksi muutamia vinkkejä, joiden avulla voit maksimoida pelikokemuksesi.

1. Valitse luotettava Fantasy Sports -sivusto

Tärkein vinkki fantasiavedonlyöntiin on valita luotettava ja laadukas sivusto. Tutustumalla eri sivustoihin ja lukemalla arvosteluja, löydät varmasti itsellesi parhaiten sopivan. Tällä hetkellä meidän omat suosituksemme ovat edellä mainitsemamme FanTeam ja Bethard, joissa voit nauttia laadukkaasta pelikokemuksesta turvallisessa ympäristössä.

2. Aloita ilmaispeleillä

Muutamat sivut, kuten FanTeam, tarjoavat mahdollisuuden pelata Fantasy vedonlyöntiä ilmaiseksi. Pelaamalla ilmaiseksi voit tutustua rauhallisin mielin itse lajiin ja sen saloihin. Vasta sitten, kun tunnet olevasi valmis omalla rahalla pelaamiseen, voit siirtyä oikean rahan fantasiaurheilun pariin.

3. Hyödynnä netistä löytyviä vinkkejä

Netistä löytyy kirjaimellisesti tuhansittain sivustoja, jotka tarjoavat vinkkejä erityisesti päivittäisiin fantasiaurheilulajeihin. Suosittelemme hyödyntämään näitä etenkin alkuun rakentaaksesi parhaan mahdollisen joukkueen. Jonkin ajan kuluttua opit innovatiivisia tapoja analysoida pelaajia ja pelejä käyttämällä näitä vinkkejä, ja sinusta tulee huomattavasti parempi fantasiapelaaja.

4. Käytä hyödyksesi omaa urheilutietämystäsi

Fantasiaurheilussa voit hyödyntää urheiluymmärrystäsi parhaimmillaan, sillä et pelaa vedonlyöntisivuston kertoimenlaskijoita vastaan, vaan muita pelaajia. Ymmärtämällä vedonlyönnin perusperiaatteen, saat huomattavan etulyöntiaseman. Esimerkiksi arvioimalla oikein otteluiden maaliodotusarvon, pääset jo jääkiekossa hyvin pitkälle. Analyyttisellä otteella pärjääkin parhaiten, sillä monet fantasiapelaajat tekevät valintansa tunnepohjalla.

5. Hyödynnä tarjolla olevia bonuksia

Monet vedonlyöntisivustot tarjoavat erilaisia bonustarjouksia, jolla voit tuplata tai jopa triplata oman talletuksesi. Moninkertaistettu aloitussaldo mahdollistaa luonnollisestikin pidempiä pelisessioita. Mutta muista tarkistaa, että valitsemasi paras vedonlyöntibonus on käytettävissä myös fantasiaurheilun puolella!

6. Käytä erilaisia menetelmiä joukkueen luomiseen

Yritä olla innovatiivinen valitessasi joukkueita. Vaikka tietyn systeemin luominen voikin olla hyvä asia, kannattaa sitä silti vaihtaa silloin tällöin tutustumalla syvemmin eri pelaajien hyviin ja huonoihin ominaisuuksiin.

7. Pelaa vastuullisesti

Vastuullinen pelaaminen on tärkeää muistaa myös fantasiavedonlyönnin parissa. Käytä pelaamiseen vain sen verran rahaa kuin sinulla on varaa menettää. Aseta itsellesi tarvittaessa myös erilaisia pelirajoituksia oman pelaamisen hallitsemiseksi.

Fantasy-vedonlyönnin eri lajit & sarjat

Fantasy vedonlyönti tarjoaa monia mielenkiintoisia lajeja ja sarjoja. Lajeista tarjolla ovat esimerkiksi jalkapallo, koripallo, jääkiekko, golf, tennis, amerikkalainen jalkapallo, moottoriurheilu, MMA ja e-urheilu, josta yhtenä suosituimpana mainittakoon CS:GO eli Counter-Strike : Global Offensive, suosittu ensimmäisen persoonan ammuntapeli.

Fantasy jalkapallo on yksi ylivoimaisesti suosituimmista ja esimerkiksi sekä FanTeam että Bethard tarjoavat lajista jopa yli 300 kohdetta. Tarjolla olevia fantasy futis liigoja ovat esimerkiksi Englannin Valioliiga, FA Cup, Serie A, Copa Del Rey, Coppa Italia ja Mestarien Liiga.

Koripallon suosituin liiga on NBA ja jääkiekon NHL. Bethard tarjoaa jääkiekosta myös kotimaisen Liigan.

Yhteenveto: Fantasy Daily Sports

Fantasy vedonlyönti ja Fantasy Daily Sports ovat kaksi suosittua tapaa harrastaa urheiluvedonlyöntiä. Fantasiapelaaminen on usein kausipohjaista ja siinä tehtävänäsi on muodostaa virtuaalijoukkueita, joiden suoritukset heijastavat todellisten pelaajien suorituksiin todellisissa otteluissa. Päivittäisessä Fantasy vedonlyönnissä muodostat puolestaan joukkueita yhden päivän tai yhden ottelun ajaksi.

Fantasy vedonlyönti on ollut jo pitkään suosittua erityisesti Pohjois-Amerikassa, mutta se on vuosien aikana rantautunut hyvällä vauhdilla myös Eurooppaan. USA:ssa fantasy sports alkoi baseballin ja amerikkalaisen jalkapallon parissa ja fantasiaurheilua harjoitettiin aluksi pelilaudoilla ja tietokoneella ilman internet-yhteyttä.

Internetin myötä fantasysports levisi myös muihin lajeihin, kuten koripalloon, jalkapalloon, jääkiekkoon, golfiin ja autourheiluun. Fantasy sports on nykyään sovellettavissa myös muihin aiheisiin, kuten televisio-ohjelmiin tai poliittisiin vaaleihin.

Muutamia suosituimpia Fantasy vedonlyöntilajeja ovat tänä päivänä jalkapallo, jääkiekko ja tennis – aivan kuten perinteisessäkin urheiluvedonlyönnissä. Merkittävin ero perinteiseen urheiluvedonlyöntiin on se, että Fantasy vedonlyönnissä ei veikata suoraan tietyn tuloksen tai muiden tavallisten vedonlyöntikohteiden puolesta. Fantasiavedonlyöntikohteissa on kyse pelaajien tekemisistä ja niistä kerätyistä pisteistä. Pisteitä voi saada esimerkiksi maaleista tai taklauksista.

”Fantasy-vedonlyönnin valikoima ja suosio kasvaa Suomessa hitaasti, mutta varmasti”

Suomalaiset pelaajat voivat harrastaa fantasiavedonlyöntiä jo muutamilla suosituimmilla sivustoilla, joista suosituimpina mainittakoon FanTeam sekä monelle kasinopelien ja vedonlyönnin ystäville tuttu Bethard. Suomessa etenkin Fantasy futis on suosittua ja siitä onkin tarjolla parhaimmilla sivustoilla jopa yli 300 kohdetta.

Fantasy vedonlyönti tarjoaa mahdollisuuden hyödyntää omaa urheilutietämystään sekä erilaisia strategioita. Fantasy Daily Sports ovat nopeampia kuin kausipohjaiset fantasiapelit, koska ne ovat lyhytaikaisia. Fantasy Daily Sports soveltuukin parhaiten pelaajille, jotka eivät halua sitoutua vedonlyöntiin pitkäksi aikaa vaan pelailevat vain silloin, kun itselle parhaiten sopii.

Fantasy vedonlyönti on suosittu tapa nauttia urheilusta ja voittaa samalla rahaa. Fantasiavedonlyönnin suosio tulee varmasti jatkumaan Suomessa ja sen suosio tulee kasvamaan entisestään. Urheilun seuraaminen on suosittua Suomessa, ja fantasy vedonlyönti tarjoaa pelaajille täysin uuden tavan nauttia urheilun jännityksestä – tarjoten tietysti samalla mahdollisuuden voittaa palkintoja. Mutta, kuten kaikessa vedonlyönnissä, on kuitenkin tärkeää muistaa vastuullinen pelaaminen ja asettaa itselleen realistiset tavoitteet ja budjetit.

fanteam 5.0

# Paras fantasy

Fanteam

 • Euroopan paras fantasy-vedonlyöntipalvelu
 • Jopa 10 000€ turnauspalkintoja
 • Verovapaat voitot

Tervetuliaisbonus

Ei bonusta

Säännöt ja ehdot pätevät. Pelaa vastuullisesti. 18+

UKK

Fantasy vedonlyönti toimii niin, että rakennat kuvitteellisen joukkueen oikeiden joukkueiden pelaajista. Kuvitteellisten joukkueiden pisteytys perustuu todellisten pelaajien suorituksiin todellisissa urheiluotteluissa.

Fantasy vedonlyönti ei löydy vielä kovin monelta vedonlyöntisivustolta, mutta sitä tarjoavat esimerkiksi FanTeam ja Bethard. Kummatkin näistä ovat MGA:n lisenssillä toimivia luotettavia ja laadukkaita sivustoja, joilla on tarjolla sadoittain erilaisia mielenkiintoisia kohteita fantasiaurheiluun. Fantasiavedonlyöntiä tarjoavat sivustot tulevat kuitenkin varmasti yleistymään lähitulevaisuudessa.

Yksi suosituimmista Fantasy Sports sarjoista on Fantasy Champions League eli Mestarien Liiga. Muita suosittuja liigoja ovat esimerkiksi fantasy jalkapallo Valioliiga, FA Cup, Serie A, Copa Del Rey, Coppa Italia ja Mestarien Liiga, koripallon NBL ja jääkiekon NHL.

Voit voittaa rahaa fantasia vedonlyönnistä. Parhaimmillaan esimerkiksi FanTeamin palkintopotit pyörivät miljoonissa euroissa. Bethardin turnauksien palkintopotit voivat myös kohota jopa 25 000 euroon.

Bio

Jussi on Vedonlyontiyhtiot.comin sisällöntuottaja ja toimittaja. Jussilla on kokemusta rahapelialalta jo vuodesta 2010 saakka ja hänen erikoisosaamistaan ovat kansainväliset vedonlyöntisivustot sekä nettikasinot. Jussi on työskennellyt mm. Unibet ja Bet365 vedonlyöntiyhtiöiden palveluksessa. Vedonlyontiyhtiot.comin tiimiin Jussi liittyi vuonna 2018. Ota yhteyttä: jussi.alanen@vedonlyontiyhtiot.comLue lisää
arrow-scroll