Pitkävetovihjeet

Ilmaiset pitkävetovihjeet löydät päivittäin tältä sivulta. Vedonlyontiyhtiot.comin vihjaustiimi listaa parhaat vetovihjeet ympäri vuoden, ja voit löytää vihjeitä etenkin jääkiekkoon ja jalkapalloon, mutta myös moniin muihin lajeihin.

Veikkausvihjeet saat käyttöösi täysin ilmaiseksi, ilman rekisteröitymistä tai tilausvaatimusta. Löydät sivulta lisäksi parhaat vedonlyöntitoimistot vetojen asettamiseen ja parhaiden kertoimien löytämiseen.

Nappaa parhaat pelivihjeet haltuun alapuolella näkyvästä taulukosta!

Uudet vetovihjeet

Ei avonaisia vihjeitä.

Parhaat pelisivustot vihjeiden pelaamiseen

Novibet

Arvostelu 4.3 / 5

Novibet Arvostelu

Tervetuliaisbonus

100% tervetuliaisbonus 100€ saakka

 • Vuoden 2024 uutuus vedonlyöntiin
 • 100€ vedonlyöntibonus ensitalletuksella
 • Suomenkielinen ja verovapaa

Säännöt ja ehdot pätevät. Pelaa vastuullisesti. 18+

Power Up

Arvostelu 4.6 / 5

Power Up Arvostelu

Tervetuliaisbonus

200€ vedonlyöntibonus

 • Kesäkuu 2024 paras vedonlyöntisivusto!
 • Vedonlyöntibonus 200€ saakka
 • Pikavedonlyönti ilman rekisteröitymistä

Säännöt ja ehdot pätevät. Pelaa vastuullisesti. 18+

XLbet

Arvostelu 4.6 / 5

XLbet Arvostelu

Tervetuliaisbonus

100€ talletusbonus ilmasvetoina

 • Nopeat kotiutukset alle 15 minuutissa
 • 100€ tervetuliaisbonus ilmaisvetona
 • Erittäin luotettava ja nopea vedonlyöntisivu

Säännöt ja ehdot pätevät. Pelaa vastuullisesti. 18+

Burningbet

Arvostelu 4.3 / 5

Burningbet Arvostelu

Tervetuliaisbonus

300€ vedonlyöntibonus

 • 300€ vedonlyöntibonus
 • 10% viikoittainen cashback
 • Paljon jatkuvia bonustarjouksia

Säännöt ja ehdot pätevät. Pelaa vastuullisesti. 18+

Tervetuliaisbonus

100% vedonlyöntibonus 100€ asti

 • Vuoden 2024 uutuus vedonlyöntiin
 • Joka viikonloppu uusi veikkausbonus
 • 100% suomenkielinen & verovapaa

Säännöt ja ehdot pätevät. Pelaa vastuullisesti. 18+

Casombie

Arvostelu 4.5 / 5

Casombie Arvostelu

Tervetuliaisbonus

200€ vedonlyöntibonus

 • 200€ talletusbonus ensitalletuksella
 • Pikabetsaus nopeilla kotiutuksilla
 • Paljon bonustarjouksia

Säännöt ja ehdot pätevät. Pelaa vastuullisesti. 18+

Spinanga

Arvostelu 4.5 / 5

Spinanga Arvostelu

Tervetuliaisbonus

200€ tervetuliaisbonus vedonlyöntiin

 • 100% suomenkielinen ja verovapaa pelisivusto
 • 200€ ensitalletusbonus
 • Luotettava Viron rahapelilisenssi

Säännöt ja ehdot pätevät. Pelaa vastuullisesti. 18+

Posido

Arvostelu 4.7 / 5

Posido Arvostelu

Tervetuliaisbonus

200% talletusbonus 200€ asti

 • 200% talletusbonus 200€ asti meidän lukijoille!
 • Pelaa pikana ilman tiliä
 • 100% Verovapaa & suomenkielinen

Säännöt ja ehdot pätevät. Pelaa vastuullisesti. 18+

Bankonbet

Arvostelu 4.6 / 5

Bankonbet Arvostelu

Tervetuliaisbonus

100% talletusbonus 200€ asti

 • Nopeat kotiutukset ilman rekisteröitymistä
 • 100% tervetuliaisbonus 200€ asti
 • Suomenkielinen

Säännöt ja ehdot pätevät. Pelaa vastuullisesti. 18+

Rollino

Arvostelu 4.1 / 5

Rollino Arvostelu

Tervetuliaisbonus

300€ vedonlyöntibonus

 • Erinomaiset bonustarjoukset
 • Muhkea 300€ vedonlyöntibonus
 • Tyylikäs ja helppokäyttöinen sivusto

Säännöt ja ehdot pätevät. Pelaa vastuullisesti. 18+

Sisällysluettelo

Ilmaiset pitkävetovihjeet joka päivä

Ilmaiset pitkävetovihjeet löydät joka päivä päivittyvästä vihjelistauksestamme. Vedonlyöntivihjeet voit hyödyntää silloin kun itse haluat, sillä listaamme sivuillemme kymmeniä uusia vetovihjeitä joka viikko. Ja mikä parasta, sinun ei tarvitse rekisteröityä tai tilata vihjeitä erillisen palvelun kautta, mikäli et niin halua.

Vetovihjeet sisältävät aina valitsemamme vetokohteen sekä kerroinrajan. Kerroinrajalla tarkoitamme matalinta kerrointa, jolla suosittelemme pelaamaan kyseisen kohteen. Mitä nopeammin lyöt vedon, sitä todennäköisemmin saat korkeamman kertoimen kohteeseen vedonlyöntisivuston palvelusta. Kaikki suomalaiset vedonlyöntisivustot nimittäin laskevat ja nostavat kertoimia pelaajakäyttäytymisen mukaan. Siksi suosittelemmekin sinua luomaan pelitilin mahdollisimman monelle vedonlyöntisivulle, ennen vihjeiden pelaamista, saadaksesi mahdollisimman korkean kertoimen jokaiseen pelikohteeseen.

Eli mitä useampi lukijamme hyödyntää vinkin, sitä todennäköisemmin kyseisen vedonlyöntiyhtiön kerroin laskee.

Pitkävetovihje saattaa sisältää myös lyhyen perustelun vetokohteelle, mikäli koemme sen tarpeelliseksi. Seuraa sivuamme ja saat pitkävetovihjeet ilmaiseksi vuoden jokaisena päivänä.

Miten valitsemme veikkausvihjeet?

Valitsemme viikoittaiset veikkausvihjeet huolellisesti. Valtavan vihjemäärän sijaan keskitymme laatuun. Sivuiltamme löydät korkeintaan muutamia kymmeniä veikkausvihjeitä viikoittain, ja keskitymme pitkälti ylikertoimien löytämiseen.

Tavoitteemme on laskea jokaiseen kohteeseen oma odotusarvomme, jonka perusteella voimme tarjota hyvät pelivihjeen jokaiseen kohteeseen. Kaikki pelivihjeet eivät tietenkään ole voitollisia, mutta tavoitteemme on antaa dataan perustuvia pelivihjeitä mututuntuman sijaan. Mielestämme tämän päivän pitkävetovihjeet tulee tarjota arvailun sijaan laadukasta taustatyötä.

Veikkausvihjeet ovat useimmiten jalkapalloon, jääkiekkoon, hiihtoon, NFL:ään, formuloihin, tennikseen ja pesäpalloon, mutta vihjaamme usein myös muita lajeja. Pelivihjeet käymme läpi yhdessä vihjaustiimimme kanssa, joka omaa vuosien kokemuksen vedonlyönnistä.

Kaikista eniten veikkausvihjeitä löydät jalkapallon Valioliigaan, UCL:ään sekä formuloihin. Tämä siitä syystä, että nämä ovat vihjaajiemme vahvimpia osa-alueita.

Parhaat pitkävetovihjeet on yleistermi, jota käytämme kaikista vihjeistämme. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että vihjeet olisivat ainoastaan pitkävetoon. Löydät vihjesivultamme lisäksi vinkkejä tulosvetoon ja voittajavetoon.

Valtaosa vihjeistämme on suunnattu urheiluvedonlyöntikohteisiin, mutta voit löytää ajoittain tärppejä myös viihdekohteisiin, kuten Euroviisuihin. Urheiluvedonlyönti on kuitenkin meidän vahvinta osa-aluetta.

pitkävetovihjeet

Miksi valita meidän pitkävetovihjeet?

Vedonlyöntiyhtiöt.comin parhaat pelivihjeet julkaistaan ainoastaan ylläpitomme valitsemiemme vihjaajien toimesta. Pidämme vihjaustiimimme hyvin pienenä, ja jokaisella vihjaajalla on oma erikoisosaamisensa. Emme siis vihjaa satunnaisesti lajeja, joihin meillä ei ole ymmärrystä.

Valitse meidän vetovihjeet, koska:

 1. Keskitymme vihjeiden laatuun, emme määrään
 2. Vihjeitä vain kokeneilta vedonlyöjiltä
 3. Haemme ylikertoimia ja yllätyksiä
 4. Ilmaiset vihjeet
 5. Ei rekisteröitymistä

Vedonlyontiyhtiot.com vetovihjeet – näihin lajeihin löydät vihjeitä

Vedonlyontiyhtiot.com parhaat pitkävetovihjeet on keskittynyt lajeihin, jotka vihjaajamme tuntee parhaiten. Löydät eniten vihjeitä jalkapalloon ja jääkiekkoon, mutta myös muut lajit, kuten baseball, F1, NFL, hiihto ja tennis ovat edustettuina. Myös ESports vedonlyönti on kasvattanut suosiotaan viime vuosina.

Jalkapallon vihjeet

jalkapallovihjeet

Parhaat jalkapallovihjeet löydät helposti tältä sivulta. Jalkapallon pelivihjeet kuuluvat ehdottomasti Vedonlyontiyhtiot.comin osaamisalueeseen. Onhan kyseessä yksi suosituimmista, ellei suosituin, vedonlyönnin kohde.

Jalkapallovihjeet keskittyvät isoihin sarjoihin, kuten Valioliigaan ja Mestarien liigaan. Satunnaisesti voit löytää sivuiltamme vihjeitä myös muihin jalkapallokohteisiin. Jalkapallon MM-kisojen vihjeet ja jalkapallon EM-kisojen vihjeet löydät totta kai myös sivuiltamme.

Valioliigavihjeet

Valioliigan pelivihjeet kuuluvat Vedonlyontiyhtiot.comin suosituimpiin vetokohteisiin. Valioliigan vetovihjeissä keskitymme muiden kohteiden tapaan ylikertoimien löytämiseen, ja pidämme erityisesti underdog-vedoista. Valioliigan kertoimissa on usein paljon ilmaa etenkin alkukauden aikana, kun vedonvälittäjät eivät ole vielä täysin kartalla joukkueiden voimasuhteista. Parhaat Valioliigavihjeet löydät läpi kauden tältä sivulta. Katso lisäksi erillinen vakiovihjeet -sivumme täältä.

UCL-vihjeet

UCL-vihjeet löytyvät aina ilmaisena sivuiltamme. Mestarien liigan vihjeet aktivoituvat etenkin pudotuspelivaiheessa, kun joukkueiden voimasuhteet ovat paremmin selvillä. Alkulohkovaiheen vihjeissä keskitymme monesti selkeiden ylikertoimien hakemiseen, sillä altavastaajat ovat vuosien varrella yllättäneet suurseuroja alkulohkopeleissä lukemattomia kertoja.

Jalkapallon MM-kisojen vihjeet

Jalkapallon MM-kisat on yksi suosituimmista vedonlyönnin kohdeista. Kerran neljässä vuodessa järjestettävät karkelot tarjoavat paljon veikattavaa niin aloittevalle kuin jo hivenen kokeneemmallekin betsaajalle. Vihjasimme onnistuneesti mm. Argentiinan maailmanmestaruuden vuonna 2022 sekä Ranskan maailmanmestaruuden vuonna 2018. Jalkapallon MM-kisojen pelivihjeet löydät tältä sivulta.

Jalkapallon EM-kisojen vihjeet

Jalkapallon EM-kisat on yksi hauskimmista urheilutapahtumista vedonlyönnissä. Laatuviihteen lisäksi EM-kisoista löytyy rutkasti hyviä pelikohteita. Jalkapallon EM-kisat kuuluvat aina vihjevalikoimaamme ja löydät EM-kisojen pelivihjeet tältä sivulta jo ennen kisojen alkamista.

Jääkiekon vihjeet

jääkiekkovihjeet

Jääkiekon pelivihjeet voit hyödyntää seuraamalla päivittäin julkaistavaa vetovihjelistaustamme. Jääkiekon vedonlyönti onkin yksi jännittävimmistä tavoista pelata vedonlyöntiä, lajin nopeatempoisuuden ja arvaamattomuuden takia. Etenkin erilaiset over/under -vedot tarjoavat hyviä mahdollisuuksia napata voitollisia betsejä. Jääkiekon parhaat pitkävetovihjeet keskittyvät arvokisoihin, NHL:ään ja kotimaiseen liigaan. Jääkiekon MM-kisojen vihjeet löydät myös tältä sivulta.

Liiga vihjeet

Kotimaisen jääkiekon ylpeys Liiga on erinomainen vedonlyöntisarja suomalaisille. Liigan pelivihjeet kannattaa hyödyntää, sillä huipputasaisessa sarjassa on helppo löytää ylikertoimia. Etenkin paikallisotteluiden kertoimet eivät huomioi riittävästi paikallisottelun painoarvoa joukkueille.

Esimerkiksi Ilveksen ja Tapparan otteluissa on nähty paljon ylikertoimia, joihin pitkävetovihjeemme keskittyvät. Liigan veikkausvihjeet eivät ole kaikista aktiivisin osio sivuillamme, mutta löydät tähänkin sarjaan vihjeitä helposti sivuiltamme.

NHL-vihjeet

NHL-vihjeet ovat suuressa kysynnässä, onhan kyseessä suomalaisittain erittäin mielenkiintoinen sarja. NHL-vihjeet ovat myös yksi haastavimmista vetovihjeiden kategorioista, sillä etenkin runkosarjassa on todella paljon muuttujia. Otteluiden painoarvo joukkueille vaihtelee nimittäin rutkasti. NHL pelivihjeissä pyrimme huomioimaan joukkueen tilanteen divisioonan sisällä, loukkaantumiset, vireen, pelikuorman ja ottelun tärkeyden joukkueelle. Esimerkiksi oman divisioonan sisäiset pelit ovat joukkueille huomattavasti muita otteluita tärkeämpiä.

Jääkiekon MM-kisat vihjeet

Jääkiekon MM-kisat on yksi suomalaisten suosituimmista, ellei suosituin, urheilutapahtuma. Vuosittaiset kisat tarjoavat paljon hyviä pelikohteita jääkiekon ystäville, ja löydätkin aina parhaat jääkiekon MM-kisojen vihjeet tältä sivulta. Veikkaamme usein kisojen mestaria sekä yksittäisten otteluiden voittajia, joko 1X2-vedoilla tai moneyline -vedoilla.

NFL-vihjeet

Sivuiltamme löydät NFL-vihjeisiin erikoistuneen vihjaajan. Vihjaajistamme Eetu omaa lajista vuosien kokemuksen sekä penkkiurheilijan että vedonlyönnin parista. NFL kuuluu lajeihin, joista eurooppalaiset vedonvälittäjät eivät ole läheskään yhtä hyvin perillä kuin esimerkiksi jalkapallon kohteista. Tämä avaakin oivan paikan löytää kohteisiin ylikertoimia. NFL:n pelivihjeet saat käyttöösi jokaiselle pelikierrokselle!

Formulavihjeet

formulavihjeet

F1-vihjeet on saatavilla koko F1-kauden ajan. Useimmiten F1-kausi alkaa maaliskuussa ja päättyy marras-joulukuussa. Pitkän kauden aikana ajetaan yleensä noin 20 osakilpailua, ja kilpailujen määrä on kokoajan kasvamaan päin. Formulavihjeet erikoistuvat aika-ajojen ja osakilpailujen voittajiin, ja joskus saatamme lisätä sivuillemme formulavihjeitä myös supertriplaan ja muihin voittajavedon kohteisiin. F1-vedonlyönti on jännittävää ja usein myös kannattavaa, mikäli noudat pitkäjänteistä pelistrategiaa.

Formulavihjaajistamme Eetu ja Joni käyvät vihjeet läpi yhdessä.

Baseball-vihjeet

Parhaat baseball-vihjeet löydät tältä sivulta. Vihjaajistamme Tommi on erikoistunut baseball-vihjeiden löytämiseen. Baseball tai MLB on erittäin tilastopohjainen laji, joka vaatii kokemusta tilastojen tulkinnasta sekä datan keräämisestä. Baseballin vetovihjeet löydät läpi kauden, mutta vihjeitä julkaisemme etenkin playoffeissa.

Tennisvihjeet

Tennisvihjeet kuuluvat kohdevalikoimaamme. Tennis onkin yksi mielenkiintoisimmista lajeista vedonlyöjän kannalta, sen erikoisluonteisuuden takia. Eri pelaajat ovat parempia eri alustoilla, ja esimerkiksi kovasyöttöiset pelaajat pärjäävät muita paremmin kovilla pelialustoilla. Tämä tekeekin tenniksen vedonlyönnistä niin mielenkiintoista. Tenniksen pelivihjeet päivitämme muiden vihjeiden tapaan tälle sivulle.

Hiihtovihjeet

Hiihdon vedonlyöntivihjeet ovat yksi vahvimmista osa-alueistamme. Vihjaustiimistämme etenkin Eetu vihjaa rutkasti kohteita hiihtoon. Keskitymme tietenkin hiihdon maailmancupin ja hiihdon MM-kisojen pelivihjeisiin. Seuraa tätä sivua ja saat parhaat vetovihjeet hiihtoon koko hiihtokauden ajan!

Vedonlyöntivihjeitä myös muihin lajeihin

Vedonlyöntivihjeet eivät toki rajoitu pelkästään yllä näkyviin lajeihin. Vaikka keskitymmekin tarkkaan valikoituihin kohteisiin ja lajeihin, löydät sivuiltamme satunnaisesti hyviä pelikohteita mm. hiihtoon, yleisurheiluun ja tennikseen. Myös koripallon vedonlyönti tarjoaa paljon pelattavaa ympäri vuoden. Mistä tahansa lajista vihjaamme, voit olla varma, että seuraamme kyseistä lajia hyvin tarkkaan.

Kaikki vedot eivät tietenkään tästä huolimatta osu, mutta jokainen pelivihje on käyty tarkkaan läpi tiimimme kesken.

Vedonlyöntivihjeet – näin hyödynnät vihjeet parhaiten

Pelivihjeet pitkävetoon ja muut vedonlyöntivihjeet on helppo ottaa käyttöön, mutta ennen vihjeillä pelaamista on hyvä huomioida muutamia yleisiä nyrkkisääntöjä. Nämä vedonlyöntivinkit nostavat omia mahdollisuuksiasi pelata voitollista vedonlyöntiä:

1. Huomioi kerroinraja – Asetamme jokaiseen kohteeseen kerroinrajan, joka kannattaa aina huomioida. Kerroinraja on asetettu varmistamaan, ettet pelaisi alikertoimisia kohteita.

2. Vedonlyönti on aina pitkäjänteistä toimintaa – Vedonlyöntiä on mahdollista pelata hupimielessä tai ammattimaisesti. Mikäli haluat tavoitella voitollista vedonlyöntiä, tulee sinun olla pitkäjänteinen ja kärsivällinen

3. Varmoja vetovihjeitä ei ole olemassa – Mikäli joku vihjaaja väittää toista, suosittelemme välttämään kyseisen vihjaajan vihjeiden pelaamista.

4. Pelaa kohde mahdollisimman ajoissa – Pitkävetovihjeemme keskittyvät useimmiten ylikertoimiin. Kertoimet laskevat kuitenkin nopeasti pelijakauman mukaan. Yleisesti ottaen pitkävetovihje kannattaa pelata mahdollisimman nopeasti saadaksesi korkeimman mahdollisimman kertoimen.

5. Odotusarvolaskenta on iso osa vedonlyöntiä – Laskemme jokaiseen veikkausvihjeeseen odotusarvon. Tämä tarkoittaa, että jokaiseen kohteeseen on laskettu todennäköisyydet, jotka muutetaan sen jälkeen kertoimiksi. Näin löydämme kohteisiin mahdollisia ylikertoimia

6. Jokainen vihjaaja on joskus väärässä – Oli kyseessä sitten inhimillinen virhe, odottamaton käänne ottelussa tai vaikkapa sopupeli, voi paraskin vihjaaja erehtyä. Tästä syystä suosittelemmekin pelaamaan jokaisen kohteen maltillisella panoksella ja oman taloudellisen tilanteen puittessa!

Hyödynnä pelivihjeet bonuksen kierrätyksessä

Mikäli olet juuri lunastanut vedonlyöntibonukset, on hyvien pelivihjeiden hyödyntäminen yksi keino kierrättää bonus läpi. Vedonlyönti bonukset nimittäin vaativat sen, että niiden kierrätysehdot tulee suorittaa läpi pilkulleen.

Oli kyseessä sitten ilmaisvedot tai perinteinen talletusbonus, kannattaa bonus kierrättää hyvissä kohteissa, joiden osumistodennäköisyys on korkea.

Lähtökohtaisesti veikkausbonukset on hyvä kierrättää korkean odotusarvon kohteessa ja jakamalla riskiä useamman eri kohteen kesken. Bonus on toki nopeampi kierrättää korkeamman riskin kohteissa, mutta myös bonusrahan menetys on tällöin todennäköisempää. Siksi suosittelemmekin hyödyntään sivuiltamme löytyviä pitkävetovihjeitä.

Pitkävetokertoimet ja niiden merkitys vihjeelle

Vedonlyönnin kertoimet on luonnollisesti äärimmäisen tärkeä osa, kenties tärkein osa, vedonlyöntiä. Mitä korkeampi kerroin, sitä enemmän voit voittaa vedosta sekä lyhyellä että pitkällä aikavälillä. Vedonlyontiyhtiot.comin pelivihjeet huomioi aina kohteen kertoimen ennen vihjeen kirjoittamista. Mikäli kerroin on alle odotusarvon, emme julkaise vihjettä.

”On ensisijaisen tärkeää löytää jokaiselle pelivihjeelle mahdollisimman korkea kerroin”

Tavoitteemme on, että saat jokaiseen kohteeseen laskennallisen edun vedonlyöntiyhtiötä vastaan. Aina tämä ei tietenkään ole mahdollista, mutta lähtökohtamme on, että jokainen pitkävetovihje tarjoaa mahdollisuuden voittaa pitkällä aikavälillä.

Paras tapa varmistaa korkein mahdollinen kerroin on tietenkin vertailla eri vedonlyöntisivujen kertoimet. Monet uudet vedonlyöntisivut saattavat lisäksi tarjota erilaisia kertoimen korotuksia, joko tervetuliaisetuna tai uskollisuuskampanjoiden kautta.

Lue lisää vedonlyöntisivujen kerroinvertailusta alapuolelta.

Vertaile vedonlyöntisivujen kertoimet

Ennen kuin julkaisemme veikkausvihjeen, tarkistamme sen kertoimen useammalta eri vedonlyöntiyhtiöltä. Pyrimme liittämään vedonlyöntivinkin yhteyteen aina sivuston, josta saat korkeimman kertoimen. Huomioi kuitenkin, että vedonvälittäjien kertoimet vaihtuvat hyvin nopeasti. Lähtökohtanamme on kuitenkin löytää vihjeen julkaisuhetkellä korkein mahdollinen kerroin.

Yleisesti ottaen suosittelemme sinua itse vertailemaan vetovihjeiden kertoimia eri sivustoilla, joissa sinulla on tili. Vaihtoehtoisesti voit valita yhden esittelemistämme luotettavista vedonlyöntisivustoista, joihin tarjoamme myös usein hyviä vedonlyönnin bonuksia.

Hyvä puoli vedonlyöntisivujen vertailussa on myös se, että voit löytää nykyään paljon uusia mielenkiintoisia pelisivustoja. Viime vuosina suosioon on noussut vedonlyönti ilman rekisteröitymistä, joka mahdollistaa pitkävetovihjeiden pelaamisen täysin ilman perinteistä rekisteröitymislomaketta. Vedonlyönti ilman rekisteröitymistä, eli pika vedonlyönti onkin vahvassa suosiossa Vedonlyontiyhtiot.comin tiimin kesken, sillä arvostamme vihjeiden pelaamisessa nopeutta ja turvallisuutta.

Listaamme alapuolelle vielä tämän hetken parhaat sivustot pitkävetovihjeiden pelaamiseen.

Top 7 sivustot vetovihjeiden pelaamiseen

 1. Sportaza.com – Rekisteröitymisvapaa vedonlyöntisivu, johon saat 100 euron talletusbonarin
 2. Bankonbet.com – 100% suomenkielinen vedonlyöntitoimisto, jossa voit pelata ilman pelitiliä
 3. Posido.com – Viron pelilisenssin alla toimiva luotettava vedonlyöntisivu
 4. Mobilebet.com – Suomalaisten suosikki jo vuodesta 2015 saakka
 5. Galaksino.com – Rekisteröitymisvapaa vedonlyöntisivu + 25 euron ilmaisveto
 6. Nomini Sports – Nappaa 100% vedonlyöntibonus ilman pelitiliä
 7. iBet.com – 150€ bonus vedonlyöntiin

Bankonbet

Arvostelu 4.6 / 5

Bankonbet Arvostelu

Tervetuliaisbonus

100% talletusbonus 200€ asti

 • Nopeat kotiutukset ilman rekisteröitymistä
 • 100% tervetuliaisbonus 200€ asti
 • Suomenkielinen

Säännöt ja ehdot pätevät. Pelaa vastuullisesti. 18+

b-Bets

Arvostelu 4.4 / 5

b-Bets Arvostelu

Tervetuliaisbonus

100% bonus 150€ asti + 5€ ilmainen peliraha

 • 5€ ilmainen peliraha
 • Pelaa pikana ilman rekisteröitymistä
 • Bonus betseihin 150€ asti

Säännöt ja ehdot pätevät. Pelaa vastuullisesti. 18+

Posido

Arvostelu 4.7 / 5

Posido Arvostelu

Tervetuliaisbonus

200% talletusbonus 200€ asti

 • 200% talletusbonus 200€ asti meidän lukijoille!
 • Pelaa pikana ilman tiliä
 • 100% Verovapaa & suomenkielinen

Säännöt ja ehdot pätevät. Pelaa vastuullisesti. 18+

Galaksino

Arvostelu 4.5 / 5

Galaksino Arvostelu

Tervetuliaisbonus

25 euron ilmaisveto

 • 25 euron ilmaisveto ilman rekisteröitymistä
 • Nopeat kotiutukset pankkitilille
 • 100% suomenkielinen & verovapaa sivusto

Säännöt ja ehdot pätevät. Pelaa vastuullisesti. 18+

Näin tunnistat hyvät pitkävetovihjeet

Hyvän pitkävetovihjeen tunnistat menestyksekkäästä vihjaajan historiasta, kerroinrajasta sekä selkeästä perustelusta. Aina pitkävetovihje ei tietenkään tarvitse kattavaa perustelua, mikäli luotat kyseiseen vihjaajaan. Netistä on mahdollista löytää pitkävetovihjeitä tuhansiin veikkauskohteisiin, mutta luonnollisesti iso osa vihjeistä on tehty ilman kattavaa taustatyötä. Tämä on syy, miksi Vedonlyontiyhtiot.com on keskittänyt veikkausvihjeiden laatimisen muutamalle luotettavalle vihjaajalle.

”Vedonlyontiyhtiot.com julkaisee vain muutaman luotettavan vihjaajan pitkävetovihjeitä”

Mikäli olet aktiivinen vedonlyöjä ja haluat saada paljon vihjeitä eri lajeihin, voit selata tältä sivulta kaikki tämän päivän ilmaiset vetovihjeet. Vihjeemme on aina perusteltuja ja perustuvat kohteen odotusarvoon ja todennäköisyyslaskelmiin.

Jos et löydä riittävästi vihjeitä sivuiltamme, voimme suositella muista vihjepalveluista Jorma Vuoksenmaan ESBC-palvelua. Tämä siksi, että ESBC hyödyntää todennäköisyysmallinnusta ja paljon historiallista dataa analyyseissaan. Tilastojen hyödyntäminen ja ymmärtäminen on pitkällä aikavälillä kriittistä voitollisessa vedonlyönnissä.

veikkausvihjeet

Varmat pitkävetovihjeet, onko sellaisia olemassa?

Varmat vedonlyöntivihjeet kiertävät netissä ja sosiaalisessa mediassa, mutta onko sellaisia oikeasti olemassa? Ei. Vedonlyönti on aina osittain onnen kauppaa tai tai satunnaisuutta, vaikka veikkausvihjeen taustatyö olisi tehty täydellisesti.

”Varmaa vetovihjettä ei ole olemassa”

Betsivinkit on hyvä hyödyntää, mikäli luotat vihjaajaan. Mutta suosittelemme erityiseen varovaisuuteen etenkin ns. varmojen vihjeiden suhteen. Nämä tuntuvat perustuvan yleensä enemmänkin vihjaajaan vahvaan uskoon, kuin dataan tai todellisen odotusarvon laskentaan. Vedonlyontiyhtiot.comin vedonlyönvihjeet eivät ole 100% osuvia, mutta pyrimme perustelemaan valintamme tarkan analyysin ja tilastollisten todennäköisyyksien kautta.

Mikäli haluat kuitenkin pelata vedonlyöntiä lähinnä viihteellisesti, ei niin kutsuttujen ”varmojen vinkkien” lunastamisessa ole mitään väärää. Kunhan et oleta näiden vetovihjeiden osuvan turhan usein.

Vihjeitä myös muuhun kuin pitkävetoon

Sivuiltamme löydät parhaat pitkävetoon useaan eri lajiin, mutta vaikka puhumme pitkävetovihjeistä, on vetovihjeitä tarjolla muuhunkin kuin niin kutsuttuun ”pitkävetoon”. Pitkäveto on lähinnä yleisnimitys vedonlyönnille. Vedonlyontiyhtiot.comin veikkausvihjeet keskittyvät single-vetoihin, joita voivat olla esimerkiksi 1X2-vedot, over/under -vedot tai tulosvedot.

Kaikista yleisimmin vihjeemme veikkaa ottelun voittajaa, mutta löydät vetovihjeistämme myös tulosvetoja, voittajavetoja ja erilaisia handicap -vetoja. Betsivinkit eivät ole siis pelkkiä yksittäisiä pitkävedon kohteita.

Tulosvetovihjeet

Tulosvetovihjeet ovat perinteisten 1×2-vetojen lisäksi yksi yleisimmistä tavoista pelata vedonlyöntiä. Tulosvetovihjeet tarjoamme yleisimmin jalkapalloon tai jääkiekkoon. Tulosvedon osumaprosentti on maailmanlaajuisesti varsin matala, etenkin lajeissa, joissa maaliodottama on suuri. Tästä johtuen tulosvetoa kannattaakin tarkkailla enemmän viihteellisen vedonlyönnin kannalta, vaikka tarkalla odotusarvolaskennalla siitäkin on mahdollista saada voitollista. Tulosvetovihjeet löydät tältä sivulta.

Voittajavetovihjeet

Voittajaveto on varsin suosittu vedonlyönnin muoto, etenkin Suomessa. Periaatteessa voittajaveto voi tarkoittaa minkä tahansa voittajan veikkaamista, mutta yleisimmin kyseessä on tietyn tapahtuman voittajan vedonlyönti. Tämä voi olla esimerkiksi jalkapallon MM-kisojen voittajan veikkaaminen tai F1-kisan voittajan veikkaaminen.

Voittajavetovihjeet löydät myös tältä sivulta. Tarjoamme voittajavedon vihjeitä erityisesti erilaisiin arvoturnauksiin, kuten jalkapallon arvokisoihin tai jääkiekon MM-kisoihin. Lisäksi F1-voittajaveto on yksi yleisimmistä veikkausvihjeistämme.

Veikkausvihjeet on hyödyllinen työkalu

Veikkausvihjeet ja niiden hyödyntäminen on varsin hyvä työkalu vedonlyöntiin. Pelasit vedonlyöntiä sitten lähinnä viihteellisesti tai tavoitteellisesti, voi erilaiset pelivihjeet olla hyödyllinen lisämomentti vetoihin. On kuitenkin hyvä huomioida, että parhaat pitkävetovihjeet on vain osa voitollisen vedonlyönnin maailmaa. Pelkästään vihjeitä noudattamalla on vaikea voittaa vedonlyönnistä pitkällä aikavälillä.

Vihjeet auttavat kuitenkin löytämään uusia peli-ideoita vedonlyöntiin ja mahdollisesti jopa voittamaan lyhyellä aikavälillä. Kaikista paras tapa on tarkastella pelivihjeitä kriittisesti, ja luoda oma analyysi kohteesta ennen vedon asettamista. Kerromme tästä lisää alapuolella.

Viihdevedonlyönnin kohteet

Viihdevedonlyönnillä tarkoitetaan muiden kuin urheilutapahtumien vedonlyöntiä. Tällaisia tapahtumia voivat olla esimerkiksi eduskuntavaalit, tosi-tv -ohjelmat tai maailman tapahtumat. Viihdevedonlyönnin kohteet eivät kuulu yleensä vinkattaviin kohteisiimme, mutta voit ajoittain löytää sivuiltamme vetovihjeitä viihdevedonlyöntiin. Suosikkeihimme kuuluvat esimerkiksi USA-presidenttivaalien vedonlyönti, joka onkin varsin mielenkiintoinen ”laji” seurattavaksi.

Vetovihjeiden analysointi

Netistä ja sosiaalisesta mediasta löytyy rutkasti vedonlyöntivinkkejä ja vetovihjeitä vedonlyöntiin. Näillä pelaaminen on helppo tapa päästä vedonlyönnissä alkuun ja nauttia vedonlyönnin hauskasta maailmasta ainakin viihteen muodossa. Mikäli haluat kuitenkin aloittaa joskus päämäärätietoisen vedonlyönnin, on hyvä kehittää oma järjestelmä ja analyysi vetojen asettamiseen.

Vetovihjeet kannattaisikin käsittää enemmän hyödyllisenä työkaluna, josta voi samalla oppia lisää veikkaamisen maailmasta. Betsivinkit keskittyvät monesti vihjaajaan omaan näkemykseen, kuin tarkkaan analyysiin tai tilastoihin. Vedonlyöntiyhtiot.com hyödyntää vihjaajien omaa lajiosaamista sekä tilastollisia todennäköisyyksiä.

Huomioi pelivihjeiden analyysissa ainakin seuraavat asiat:

 1. Vihjaajan historia – onko se voitollinen vai tappiollinen pitkällä aikavälillä? (yli 12 kuukautta)
 2. Onko kohteen kerroinraja realistinen – eli kannattaako kohde pelata kyseisellä kertoimella?
 3. Perustuuko veikkausvihje tilastoihin ja odotusarvoon vai enemmänkin mutu-tuntumaan?
 4. Luota omaan ”gut” -fiilikseen – tuntuuko veto hyvältä pelivalinnalta vai ei?
 5. Pelaa vastuullisesti – paraskaan pelivihje ei ole koskaan varma tapa ansaita rahaa

Pelaa pitkävetovihjeillä vastuullisesti

Puhumme sivuillamme paljon voitollisen vedonlyönnin pelaamisesta. Todellisuus kuitenkin on, että yli 95% vedonlyöjistä jää tappiolle pitkässä juoksussa. Hyvillä pitkävetovihjeillä pelaaminen voi auttaa sinua voittamaan vedonlyönnistä, mutta vedonlyönnistä on silti erittäin vaikea jäädä voitolle yli 12 kuukauden otannalla. Vedonlyöntiä ei siis kannata harkita vakavasti otettavana tulonlähteenä.

Suosittelemme pelaamaan pitkävetovihjeillä aina vastuullisesti ja oman taloudellisen tilanteen puitteissa.

Parhaat pitkävetovihjeet tältä sivulta vuoden ympäri

Vedonlyöntiöt.comin pitkävetovihjeet löydät tältä sivulta vuoden jokaisena päivänä. Ilmaiset vetovihjeet keskittyvät vihjaajiemme hyvin tuntemiin lajeihin, esimerkiksi jalkapalloon, jääkiekkoon ja formuloihin. Osa vedonlyönnin vihjepalveluista tarjoaa jopa satoja kohteita viikoittain, mutta me keskitymme aina löytämään kaikista parhaimmat pitkävetovihjeet suomalaisille.

Vihjepalvelumme tarjoaa aina ilmaiset pelivihjeet, ilman rekisteröitymisprosessia tai tilauslomakkeen täyttämistä. Halutessasi voit kuitenkin tilata pelivihjeitä sähköpostiisi, mutta tämä ei ole missään nimessä pakollista. Meidän tavoitteenamme on auttaa sinua lyömään tilastoihin ja odotusarvoihin perustuvia vetoja.

Mikäli siis etsit parhaita ilmaisia veikkausvihjeitä, olet tullut oikeaan paikkaan! Alapuolelta löydät myös tämän hetken parhaan pelisivuston pitkävetovihjeiden vetämiseen.

novibet 4.3

# Paras sivusto juuri nyt

Novibet

 • Vuoden 2024 uutuus vedonlyöntiin
 • 100€ vedonlyöntibonus ensitalletuksella
 • Suomenkielinen ja verovapaa

Tervetuliaisbonus

100% tervetuliaisbonus 100€ saakka

Säännöt ja ehdot pätevät. Pelaa vastuullisesti. 18+

UKK

Ilmaiset pitkävetovihjeet löydät helpoiten Vedonlyontiyhtiot.comin pitkävetovihjeet -osiosta. Vihjeet on saatavilla aina llmaisena, ilman rekisteröitymistä tai tilaamista.

Veikkausvihjeitä hyödyntäessä on hyvä käyttää maalaisjärkeä. Mikäli olet täysin eri mieltä kohteen pelivalinnasta, ei vihjettä kannata pelata. Taustatyö kannattaa tehdä jokaiseen kohteeseen itse.

Hyvä pitkävetovihje sisältää kerroinrajan ja selkeän perustelun pelivalinnalle.

Kerroinraja tarkoittaa matalinta kerrointa, jolla suosittelemme pelaamaan kohteen. Kerroinraja perustuu kohteen odotusarvoon ja todennäköisyyksiin.

Ylikerroin syntyy tilanteessa, kun vedonlyöntiyhtiö on näkemyksemme mukaan ennakoinut kohteen todennäköisyyden liian matalaksi. Ylikertoimilla on mahdollista tehdä pitkällä aikavälillä voittoa vedonlyönnistä.

Bio

Jussi on Vedonlyontiyhtiot.comin sisällöntuottaja ja toimittaja. Jussilla on kokemusta rahapelialalta jo vuodesta 2010 saakka ja hänen erikoisosaamistaan ovat kansainväliset vedonlyöntisivustot sekä nettikasinot. Jussi on työskennellyt mm. Unibet ja Bet365 vedonlyöntiyhtiöiden palveluksessa. Vedonlyontiyhtiot.comin tiimiin Jussi liittyi vuonna 2018. Ota yhteyttä: jussi.alanen@vedonlyontiyhtiot.comLue lisää
arrow-scroll