Tulosveto netissä

Jussi Alanen
Jussi Alanen - Toimittaja & Sisällöntuottaja
Päivitetty: 24. toukokuuta 2024 klo 11:44

Tulosveto on yksi perinteisimmistä urheiluvedonlyönnin muodoista pitkävedon ohella. Alunperin tulosveto oli saatavilla vain Veikkauksen pelilistoilla, mutta nykyään tulosvetoa on mahdollista pelata myös netin vedonlyöntisivustoilla.

Tällä sivulla kerromme sinulle kaiken tarpeellisen tiedon tulosvedon pelaamisesta, jonka lisäksi tarjoamme hyödyllisiä vinkkejä, joilla voit voittaa tulosvedosta helpommin. Alapuolelta näkyvästä listauksesta löydät sen sijaan tämän hetken parhaat vedonlyöntiyhtiöt tulosvetojen lyömiseen. Listauksemme päivittyy kuukausittain kuumimmilla uutuuksilla!

Parhaat tulosvetosivustot

Lunubet

Arvostelu 4.5 / 5

Lunubet Arvostelu

Tervetuliaisbonus

200€ veikkausbonus ensitalletuksella

 • Turvallinen suomenkielinen betsitoimisto
 • Jopa 200€ vedonlyöntibonus
 • Viikoittainen uusi talletusbonus + 10% cashback

Säännöt ja ehdot pätevät. Pelaa vastuullisesti. 18+

Tonybet

Arvostelu 4.5 / 5

Tonybet Arvostelu

Tervetuliaisbonus

100% ilmaisveto 100€ asti

 • Luotettava virolainen vedonlyöntisivusto
 • 100€ ilmaisvetotarjous
 • Verovapaat voitot

Säännöt ja ehdot pätevät. Pelaa vastuullisesti. 18+

Power Up

Arvostelu 4.6 / 5

Power Up Arvostelu

Tervetuliaisbonus

200€ vedonlyöntibonus

 • Kesäkuu 2024 paras vedonlyöntisivusto!
 • Vedonlyöntibonus 200€ saakka
 • Pikavedonlyönti ilman rekisteröitymistä

Säännöt ja ehdot pätevät. Pelaa vastuullisesti. 18+

Tervetuliaisbonus

100% vedonlyöntibonus 100€ asti

 • Vuoden 2024 uutuus vedonlyöntiin
 • Joka viikonloppu uusi veikkausbonus
 • 100% suomenkielinen & verovapaa

Säännöt ja ehdot pätevät. Pelaa vastuullisesti. 18+

Novibet

Arvostelu 4.3 / 5

Novibet Arvostelu

Tervetuliaisbonus

100% tervetuliaisbonus 100€ saakka

 • Vuoden 2024 uutuus vedonlyöntiin
 • 100€ vedonlyöntibonus ensitalletuksella
 • Suomenkielinen ja verovapaa

Säännöt ja ehdot pätevät. Pelaa vastuullisesti. 18+

Spinanga

Arvostelu 4.5 / 5

Spinanga Arvostelu

Tervetuliaisbonus

200€ tervetuliaisbonus vedonlyöntiin

 • 100% suomenkielinen ja verovapaa pelisivusto
 • 200€ ensitalletusbonus
 • Luotettava Viron rahapelilisenssi

Säännöt ja ehdot pätevät. Pelaa vastuullisesti. 18+

Winnerz

Arvostelu 4.4 / 5

Winnerz Arvostelu

Tervetuliaisbonus

20€ riskitön veto

 • Luotettava virolainen vedonlyöntisivusto
 • 20€ riskitön veto vedonlyöntiin
 • Pikavedonlyönti - ilman rekisteröitymistä

Säännöt ja ehdot pätevät. Pelaa vastuullisesti. 18+

RTBet

Arvostelu 4.3 / 5

RTBet Arvostelu

Tervetuliaisbonus

200€ vedonlyöntibonus

 • Erinomainen 200€ vedonlyöntibonus suomalaisille
 • Luotettava suomenkielinen betsisivusto
 • Vuoden 2024 uutuus!

Säännöt ja ehdot pätevät. Pelaa vastuullisesti. 18+

Bankonbet

Arvostelu 4.6 / 5

Bankonbet Arvostelu

Tervetuliaisbonus

100% talletusbonus 200€ asti

 • Nopeat kotiutukset ilman rekisteröitymistä
 • 100% tervetuliaisbonus 200€ asti
 • Suomenkielinen

Säännöt ja ehdot pätevät. Pelaa vastuullisesti. 18+

Betnflix

Arvostelu 4.5 / 5

Betnflix Arvostelu

Tervetuliaisbonus

100% vedonlyöntibonus 100€ saakka

 • Vuoden 2024 uutuus
 • Pelaa ilman rekisteröitymistä
 • Verovapaat voitot

Säännöt ja ehdot pätevät. Pelaa vastuullisesti. 18+

Siirry osioon

Mikä on tulosveto?

Tulosveto on vedonlyönnin muoto, jossa veikkaat ottelun lopputulosta. Voit esimerkiksi veikata, että Tappara voittaa Ilveksen lukemin 4-2. Tällöin vetosi on voitollinen vain, mikäli ottelu päättyy Tapparan 4-2 voittoon. Tulosveto on yksi suomalaisten suosituimmista urheiluvedonlyönnin muodoista yhdessä pitkävedon ja vakioveikkauksen kanssa.

Tulosvedon kertoimet ovat yleensä suuremmat, kuin pitkävedon. Tulosvedon korkeat kertoimet johtuvat siitä, että sen osumatodennäköisyys on huomattavasti heikompi, kuin perinteisessä 1X2-vedonlyönnissä. Tulosveto on yksi suosituimmista viihteellisistä vedonlyöntimuodoista, sillä se tarjoaa korkeita kertoimia ja se on hauska vetomuoto lisätä jännitystä esimerkiksi lätkämatsin seuraamiseen. Ylläpitomme pelaakin paljon tulosvetoa esimerkiksi jääkiekon MM-kisoissa ja jalkapallon Valioliigan huippumatseihin.

Tulosvedon pelaaminen netin vedonlyöntisivuilla

Tulosveto löytyy yhä useamman kansainvälisen vedonlyöntisivun listoilta. Parhaat vedonlyöntisivut tarjoavat enemmän kohteita sekä paremmat kertoimet tulosvetoon kuin kotimainen rahapelimonopoli. Tulosvedon pelaaminen netissä onkin huomattavasti kannattavampaa, etenkin pitkällä aikavälillä. Lisäksi voit vertailla tulosvedon kertoimia jopa kymmenien eri vedonlyöntitoimistojen välillä ja saada näin entistäkin laadukkaammat tulosvedon kertoimet.

Pelaa tulosvetoa netissä näistä syistä:

 • Netin vedonlyöntitoimistoilta saat aina kiinteät kertoimet, joten voittosumma on tiedossa jo vetoa asettaessa
 • Netin vedonlyöntitoimistot tarjoavat enemmän kohteita
 • Saat bonusrahaa talletuksillesi
 • Korkeammat panosrajat
 • Saat vedonlyöntibonukset käyttöösi

Tulosveto ilman rekisteröitymistä

Tulosvetoa voitkin pelata laajalti jo sadoilla eri vedonvälittäjillä. Moni kansainvälinen vedonvälittäjä on tehnyt vedonlyönnin pelaamisen niin helpoksi, että voit pelata sitä jo täysin ilman pelitilin luomista. Tämä ns. pay n play vedonlyönti toimii siten, että voit tunnistautua sivuston asiakkaaksi verkkopankkitunnuksillasi ja aloittaa tulosvedon pelaamisen sekunneissa.

Tulosveto on yksi suosituimmista pelikohteista kansainvälisillä pikavedonlyöntiyhtiöillä. Tämä ei ole ihme, sillä se on vedonvälittäjän näkökulmasta kannattava vetotyyppi. Tulosveto on monille vedonlyöjille varsin impulsiivinen vetokohde, joka saatetaan lyödä hetken mielijohteesta stadionin lehtereiltä käsin.

Tulosvedon pelaaminen netin pikavedonlyöntisivuilla on pääosion turvallista ja luotettavaa. Suosittelemme kuitenkin aina pelaamaan vain lisensoiduilla ja luotettavilla sivustoilla. Vedonlyontiyhtiot.com listaa aina luotettavat vedonvälittäjät tulosvetoon tälle sivulle.

Bonukset tulosvetoon

Tulosvetobonukset tarkoittavat vedonlyöntiyhtiöiden vedonlyöntibonuksia, joita voit usein hyödyntää tulosvedon kohteisiin. Useat uudet vedonlyöntibonukset määrittelevät bonusehdoissaan, että bonuksen kierrätys onnistuu tulosvedon pelikohteissa. Parhaat uudet veikkausbonukset tulosvetoon ja muihin kohteisiin löydät aina Vedonlyontiyhtiot.comin bonuslistauksista, jotka päivitämme vähintään kerran viikossa.

Vinkkejä tulosvedon pelaamiseen

Tulosveto on ennen kaikkea jännittävä tapa pelata vedonlyöntiä. Hyvin harva vedonlyöjä on onnistunut voittamaan tulosvedosta rahaa pitkällä aikavälillä, mutta sekin on toki mahdollista.

Tulosvedossa kannattaa huomioda ensi alkuun se, että pelaatko tulosvetoa muuttuvilla kertoimilla vai kiinteillä kertoimilla.

Mikäli pelaat tulosvetoa muuttuvilla kertoimilla, sinun kannattaa lyödä veto sisään mahdollisimman lähellä ottelun alkamista. Näin näet mahdollisimman tarkasti vetokohteen kertoimen, ennen vedon lyömistä.

Jos pelaat kiinteillä kertoimilla, voi olla kannattavampaa lyödä tulosveto sisään mahdollisimman ajoissa. Mikäli satut löytämään hyvän ylikertoimen tulosvetoon, ei kerroin enää laske, kun pelaat kiinteillä kertoimilla.

Tulosvedossa kannattaa lähtökohtaisesti hakea ylikertoimia. Tulosvedon kertoimiin vaikuttavat massiivisesti kansan näkemykset ottelun lähtöasetelmista. Vedonlyöjät yliarvioivat usein ottelun maaliodottamia, etenkin kun kaksi hyökkäysvoimaista joukkuetta kohtaavat jalkapallossa. Usein etenkin isot ottelut ovat varsin tarkkoja ja vähämaalisia ja saatatkin saada pienimaalisille tuloksille hyviä kertoimia tulosvetoon.

Pelaa markkinoita vastaan. Urheilun ystävät haluavat nähdä paljon maaleja, oli kyseessä sitten jalkapallo, jääkiekko tai vaikkapa salibandy. Tämä avaa hyviä mahdollisuuksia löytää ylikertoimia tulosvetokohteisiin, kun olet valmis pelaamaan markkinoita ja yleistä mielipidettä vastaan. Kiinnitä siis huomioita kohteisiin, joissa pelaajat ovat yli- tai aliarvioineet maaliodottamia.

Tulosvetokertoimet

Veikkauksen tulosvedossa on muuttuvat kertoimet, mutta netin vedonlyöntitoimistot tarjoavat poikkeuksetta kiinteät tulosvetokertoimet. Kiinteät kertoimet ovat pelaajalle huomattavasti parempia, sillä tiedät jo vetoa asettaessasi, kuinka paljon tulet vedosta voittamaan.

Veikkauksen muuttuvat tulosvetokertoimet voivat vaihdella suurestikin pelijakauman mukaan, joten lopullisen voitonjaon arvioiminen on hankalaa. Muuttuvien kertoimien kohdalla saatat ensi luulla löytäneesi ylikertoimen, mutta ottelun käynnistyessä saatatkin huomata, että kerroin on pudonnut jo alikertoimeksi. Veikkauksen muuttuvilla tulosvetokertoimilla ei ole siis taloudellisesti kannattavaa.

Muuttuvakertoimisia kohteita voi suositella oikeastaan vain sillon, kun kohteen pelimäärät ovat todella korkeat. Tällöin on mahdollista löytää korkean odotusarvon pelikohteita. On kuitenkin vaikea arvioida yksittäisen tulosvetokohteen lopullista pelimäärää, joten tässäkin tapauksessa kiinteät kertoimet ovat parempi vaihtoehto.

Palautusprosentti

Veikkauksen tulosvedon palautusprosentti on korkeimmillaan noin 80%. Kansainvälisillä vedonlyöntisivustoilla tulosvedon palautusprosentti vaihtelee 85 – 88% välillä. Ero on merkittävä etenkin aktiiviselle vedonlyöjälle, sillä netin vedonlyöntisivustoilla pelatessasi voitat yksinkertaisesti enemmän.

Tulosvedon palautusprosentti määrittelee vedonvälittäjän talon edun. Mikäli sivuston palautusprosentti on 85%, on talon etu peräti 15%. Tämä tekee tulosvedon pelaamisesta todella kannattamatonta pitkällä aikavälillä. Tulosveto onkin monille pelaajille yksi suosituimmista viihdekohteista.

Mikäli olet kiinnostunut vedonlyönnin matematiikasta, niin suosittelemme lukemaan tämän Jukka Liukkosen esitelmän aiheesta.

Tulosveto-ohjeet

Tulosvedossa on perinteisesti kolme vetomuotoa: hajarivi, säästöjärjestelmä ja järjestelmä. Hajarivi on perinteisin muoto pelata tulosvetoa, jossa pelataan molemmille joukkueille vain yksi maalimäärä.

Järjestelmävedot ovat yleisesti ottaen kannattavin tapa pelata tulosvetoa. Järjestelmävedoissa valitset useamman maalimäärän molemmille joukkueille, jolloin osumatodennäköisyys kasvaa huomattavasti.

Säästöjärjestelmässä voit vastaavasti sulkea kotivoiton, vierasvoiton tai tasapelin mahdollisuuden pois veikkauksesta.

Tulokset

Tulosvedon tulokset löydät aina suoraan vedonlyöntitoimiston sivuilta. Veikkauksen tulosvedon tulokset voit katsoa perinteisesti myös Ylen teksti-tv:stä. Lisäksi erilaiset tulospalvelut, kuten Livetulokset, ovat käteviä tapoja tarkistaa matsien tulokset.

Tulosvetovihjeet

Netistä on mahdollista löytää tulosvetovihjeitä, mutta niiden tekijöiden ammattitaitoa on hyvin vaikea arvioida. Onkin parempi luottaa omaan tietämykseen ja tuntumaan ottelun mahdollisesta lopputuloksesta. Voit lisäksi hyödyntää Vedonlyontiyhtiot.comin ilmaiset pelivihjeet täältä.

Yksi isoimmista vihjesivustoista on kansainvälinen OLBG -vihjepalvelu, joka tarjoaa ilmaisia pelivihjeitä. Vedonlyöntisijoittaja Jorma Vuoksenmaan tiimi jakaa puolestaan vihjeitä ESBC -sivustollaan. Tulosvetovihjeitä saat mm. jalkapallon ja jääkiekon pelikohteisiin.

Hyvänä nyrkkisääntönä kannattaa muistaa: Pelaa jokaisessa kohteessa epäsuosittuja ja epäviihdyttäviä pelikohteita. Isoissa yleisötapahtumissa massat pelaavat usein suurilukuisia lopputuloksia, sillä ne ovat tuloksia, joita yleisö haluaa nähdä. Pelaa siis aina massoja vastaan ja luota useammin vähämaalisiin tuloksiin tulosvedossa.

UKK

Tulosvedosta voi voittaa, mutta se on vaikeaa, etenkin pitkällä aikavälillä. Tulosvetoa kannattaa pelata ennen kaikkea jännityksen kautta.

Voit lyödä tulosvetoa lähes jokaisella kansainvälisellä vedonlyöntitoimistolla. Kansainväliset vedonvälittäjät tarjoavat korkeimmat tulosvetokertoimet. Luotettavat vedonvälittäjät löydät Vedonlyontiyhtiot.com sivuilta.

Tulosveto on harvoin kannattavaa pitkällä aikavälillä, sen heikomman palautusprosentin vuoksi. Voit kuitenkin voittaa tulosvedosta suurempia kertavoittoja ja se on yksi jännittävimmistä tavoista pelata vedonlyöntiä ja odottaa ottelun tuloksia.

Tulosvedossa kannattaa hakea ylikertoimia. Monet urheilun ystävät haluavat nähdä suurimaalisia tuloksia, mutta etenkin huippumatseissa vähämaaliset tulokset ovat huomattavasti yleisempiä.

Voit pelata tulosvetoa jopa sadoilla eri kansainvälisillä rahapelisivustoilla. Katso parhaat tulosvetosivustot Vedonlyontiyhtiot.com listauksista.

Bio

Jussi on Vedonlyontiyhtiot.comin sisällöntuottaja ja toimittaja. Jussilla on kokemusta rahapelialalta jo vuodesta 2010 saakka ja hänen erikoisosaamistaan ovat kansainväliset vedonlyöntisivustot sekä nettikasinot. Jussi on työskennellyt mm. Unibet ja Bet365 vedonlyöntiyhtiöiden palveluksessa. Vedonlyontiyhtiot.comin tiimiin Jussi liittyi vuonna 2018. Ota yhteyttä: jussi.alanen@vedonlyontiyhtiot.comLue lisää
arrow-scroll