14 touko 2022 · 3 minuuttia

Jääkiekon MM-kisojen vedonlyönti 2022 – juhliiko Suomi MM-kultaa?

Tänä vuonna jääkiekon MM-kisat ovat Suomessa monin verroin tavallista suurempi juttu, sillä luvassa on kotikisat!

jääkiekon-mm-vedonlyonti

Mestaruutta ratkotaan Helsingissä sekä Tampereella 13.–29. toukokuuta 2022. Koko kansa luonnollisesti toivoo, että toukokuun lopulla suihkulähteissä juhlistetaan Jukka Jalosen johdolla voittoon taistelleita Leijonia.

Leijonille odotukset ovat korkealla, sillä Pekingin talviolympialaisista mukaan tarttui historiallinen kultamitali. Kisat ovat vallitsevan maailmantilanteen johdosta poikkeukselliset, sillä IIHF on sulkenut Venäjän sekä Valko-Venäjän ulos kisoista. Tilalle on saatu Ranska ja Itävalta.

Maailmantilanne on vaikuttanut myös MM-kisojen järjestelyihin Suomessa. Alun perin osa peleistä piti pelata legendaarisella Hartwall Areenalla, mutta venäläiskytkösten vuoksi pelit siirrettiin Helsingin jäähalliin. Samassa rytinässä Hartwall vetäytyi pois ”Hartsun” pääsponsorin paikalta.

MM-kisojen liput ovat Suomessa käyneet kuin kuumille kiville. Tampereen Nokia Areenan liput myytiin välittömästi loppuun lokakuussa 2021. Mikäli mielit päästä katsomaan otteluita paikan päälle, on Helsingin päiväotteluihin vielä jäljellä satunnaisia lipukkeita.

Leijonat MM-kisoissa 2022 – olympiahöyryillä voittoon?

Leijonille useat vedonlyöntisivustot sovittelevat ennakkosuosikin titteliä. Samassa B-lohkossa Suomen kanssa pelaavat USA, Tshekki, Itävalta, Ruotsi, Latvia, Norja sekä Iso-Britannia. Toisessa lohkossa pelaavat Italia, Ranska, Kazakstan, Kanada, Slovakia, Saksa, Sveitsi ja Tanska.

Maaliskuun lopulla Leijona julkistivat ensimmäisen MM-joukkueensa harjoitusmaaotteluihin Tanskaa vastaan. Mukana on pitkä lista alkuvuoden olympiavoittajia. Koko kansalle tuttuja nimiä mukana on muun muassa Sami Vatanen, Hannes Björninen, Markus Granlund sekä Jussi Olkinuora. 

Maajoukkueessa nähdään viisi ensikertalaista: Kalle Maalahti, Nuutti Viitasalo, Eemil Erholtz, Juuso Könönen sekä Valtteri Ojantakanen.

Tänä vuonna kisoihin on ollut pelaajapuolella ilmeisen paljon tunkua – kotikisat kiinnostavat katsojien lisäksi myös pelaajia.

Leijonat luonnollisesti tavoittelevat voittoa. Viimeksi tuplavoittoon (olympialaiset ja MM-kisat) on yltänyt Ruotsi vuonna 2006. Mitä todennäköisimmin MM-joukkueessa tullaan näkemään monia yhtäläisyyksiä olympiajoukkueeseen.

Olympialaisissa valmennuspuolella toimi valtakunnan ykköslätkäluotsi Jukka Jalonen. Rinnalla nähtiin Mikko Manner sekä Ari-Pekka Selin. Maalivahteja koutsasi Kari Lehtonen ja joukkueenjohtajana toimii Mika kortelainen. Hyvin todennäköisesti pitkälti samat nimet nähdään myös MM-joukkueen taustajoukoissa.

Suomen joukkue pelaa kaikki pelinsä Tampereella tuliterällä Nokia-areenalla. Ensimmäisenä Leijonat saavat vastaansa Norjan perjantaina 13.5 klo 20.20. 

MM-jääkiekko vedonlyönti, vihjeet ja kertoimet

Jääkiekon MM-kisat ovat vedonlyöjien kulta-aikaa. Lukemattomat vedonlyöntisivustot tarjoavat kisojen ajan loistavia bonuksia sekä erikoiskertoimia. MM-kisat kuuluvat käytännössä jokaisen vedonlyöntisivuston tarjontaan. Katso parhaat sivustot jääkiekon vedonlyöntiin.

Tänä vuonna suomalaiset ovat todennäköisesti kahta kovemmin mukana vetoa lyöden, sillä koko kansa toivonee kotikisojen voittoa. Alkuvuoden olympiavoitto on valanut uskoa mahdollisuuksista kirkkaimpaan mitaliin.

Netin vedonlyöntiyhtiöt tarjoavat loputtomasti pelattavaa kaikkiin MM-kisojen otteluihin. Etukäteen voit veikata vetoa ainakin koko kisojen voittajasta, mutta myös muita mielenkiintoisia etukäteiskohteita löytyy. Hieman myöhemmin tarjolle tulevat vedot pistepörssin voitosta ja lohkovoittajista. Otteluiden lähestyessä voit veikata myös pelaajakohtaisista suorituksista.

MM-kisojen ajan netti perinteisesti pullistelee erilaisia vetovihjeitä. Näitä kannattaa lukea objektiivisesti, sillä monella vihjaajalla on ruusunpunaiset lasit silmillä. Parhaan lopputuloksen saavutat analysoimalla itse ja perehtymällä faktoihin useasta eri lähteestä.

MM-kisakohteiden kertoimissa ei ole odotettavissa suuria vedonvälittäjäkohtaisia eroja. Suositeltavaa on kuitenkin vertailla usean eri sivuston kertoimia. Voit bongata myös mukavia korotettuja kertoimia.

Suomessa MM-kisojen televisiointioikeudet ovat MTV:llä vuoteen 2023 asti. Mikäli haluat katsoa kaikki ottelut, on tilattava maksullinen C-More-paketti hintaan 24,95 €. Kaikki Suomen ottelut näytetään kuitenkin ilmaiseksi maikkarilla.

Kannattaa myös muistaa, että monilla vedonlyöntisivustoilla otteluita striimataan suorina lähetyksinä.

Perinteisesti minimitalletusta vastaan moni operaattori on tarjonnut oikeuden otteluiden katsomiseen selaimen kautta. 

Parhaat vedonlyöntibonukset MM-kisoihin

Innokkaiden vedonlyöjien kannattaa ehdottomasti ottaa ilo irti vedonlyöntisivustojen tarjoamista avokätisistä bonuksista. Lähes kaikki operaattorit heräävät houkuttelemaan betsaajia ja parhaat vedonlyöntibonukset irtoavat MM-kisojen kaltaisten suosittujen koko kansan kisojen aikaan.

Mikäli haluat moninkertaistaa alkuperäisen pelikassasi, kannattaa lunastaa vedonlyöntisivustojen tarjoamat uuden pelaajan talletusbonukset. Tyypillinen etu on 100 % talletusbonus 100 € asti. Mukavasta 200 € pelikassasta riittää pelirahaa perusbetsaajalle mukavasti vaikka koko kisojen ajaksi.

Odotuksissa on, että myös riskitön veto tarjoukset putkahtavat pinnalle monilla sivustoilla juuri ennen kisojen alkamista. Riskittömissä vedoissa vedonlyöntiyhtiö palauttaa panoksesi, mikäli veto menee pieleen. Näistä tarjouksista kannattaa aina ottaa ilo irti, mikäli ehdot vain ovat kohtuulliset.

Vedonlyöntibonusten viidakossa on syytä pitää mielessä, että ihan jokaiseen tarjoukseen ei kannata tarttua. Mikäli kierrätysvaatimukset ja muut ehdot ovat aivan liian korkeat, saavutat paremman tuloksen (ja vähemmän mielipahaa) panostaen oikealla käteisellä rahalla.

Veikkauskertoimet.com seuraa aktiivisesti MM-kisojen kehitystä ja vedonlyöntiyhtiöiden parhaita etuja. 

Bio

Jussi on Vedonlyontiyhtiot.comin sisällöntuottaja ja toimittaja. Jussilla on kokemusta rahapelialalta jo vuodesta 2010 saakka ja hänen erikoisosaamistaan ovat kansainväliset vedonlyöntisivustot sekä nettikasinot. Jussi on työskennellyt mm. Unibet ja Bet365 vedonlyöntiyhtiöiden palveluksessa. Vedonlyontiyhtiot.comin tiimiin Jussi liittyi vuonna 2018. Ota yhteyttä: jussi.alanen@vedonlyontiyhtiot.comLue lisää

Viimeisimmät artikkelit

digitaalinen-lompakko

Digitaalinen identiteettilompakko käyttöön vedonlyönnissä

Vedonlyöntimaailmassa uusia innovaatioita kehitellään tiheään tahtiin. Eräs merkittävimmistä mullistuksista viime vuosien aikana on ollut rekisteröintivapaa vedonlyönti, mutta nyt markkinoilla puhaltaa jälleen uudet tuulet.

06.06.2024
Vedonlyontiyhtiot

Suomen rahapelilisenssi saapuu – näin se vaikuttaa vedonlyöntisivustoihin

Suomessa siirrytään rahapelaamisen lisenssijärjestelmään viimeistään vuoden 2026 alussa. Enää kyse ei ole pelkästä spekuloinnista, vaan asia on kirjattu hallitusohjelmaan.

01.06.2024
veikkausvihjeet

Huhtikuun uutuudet sivustollamme

Lisäsimme huhtikuussa sivuillemme useita uusia vedonlyöntisivustoja, joista jokainen tarjoaa uusille asiakkaille hyviä vedonlyöntibonuksia.

10.04.2024
arrow-scroll