14 loka 2021 · 2 minuuttia

Kahdeksan syytä pelata netin vedonlyöntisivustoilla

Pohditko pelaamista netin vedonlyöntisivustoilla? Tuskin pohdit kauaa – alle olemme listanneet kahdeksan pätevää syytä, miksi netin vedonlyöntisivustot päihittävät perinteisen betsaamisen mennen tullen.

Vedonlyontiyhtiot

Massiiviset kohdevalikoimat

Netin vedonlyöntisivustot ovat ylivoimaisesti paras vaihtoehto, kun haluat nauttia mahdollisimman suuresta kohdevalikoimasta.

Mr Greenin ja William Hillin kaltaisten jättiläissivustojen valikoimat kattavat jopa yli kymmenen tuhatta vetokohdetta. Vetoa voit lyödä tunnettujen kansainvälisten tapahtumien ja liigojen lisäksi myös kotimaisista lajeista aina pienimpiä divareita myöten.

Urheilun lisäksi voit lyödä vetoa myös viihteestä sekä politiikasta, kuten veikkaamalla seuraavaa presidenttiä tai Big Brother -voittajaa!

Nopeat ja turvalliset rahansiirrot

Netin rahapelisivustot ovat teknologian puolesta aina viimeisintä huutoa. Tämä tarkoittaa sitä, että rahaliikenne toimii moitteettomasti ja nopeasti. Pelaaminen netin vedonlyöntisivustoilla onnistuu muun muassa nettilompakoilla, pankkitunnuksilla sekä maksukorteilla.

Erityisen suosittuja ovat vedonlyöntisivustot ilman rekisteröitymistä, joilla pelaat kätevästi omilla pankkitunnuksillasi. Trustlyn ja Briten kaltaisten nykyaikaisten palveluiden avulla talletukset ja kotiutukset onnistuvat nopeasti ilman turhaa säätöä. Varojen lisääminen pelitilille onnistuu parilla klikkauksella myös ottelun aikana, mikäli livevetokassastasi meinaa puhti loppua kesken.

Erinomaiset vedonlyöntibonukset

Suurien kohdevalikoimien lisäksi vedonlyöntibonukset ovat monelle pelaajalle syy valita netin vedonlyöntisivustot. Bonuksia saat sivustoilta etenkin uutena pelaajana, mutta myös jo olemassa olevia hemmotellaan mitä monipuolisimmilla etuuksilla.

Talletusbonusten avulla moninkertaistat alkuperäisen talletuksesi, minkä ansiosta saat pelitilillesi heti enemmän pelivaraa. Esimerkiksi 200 % talletusbonarilla satasen pelikassa nousee kertaheitolla kolmeen sataan.

Vedonlyöntiin voit saada myös ilmaisvetoja ja riskittömiä vetoja. Nämä ovat sinulle aina täysin riskittömiä, joten eduista kannattaa ottaa kaikki ilo irti. Kauttamme löydät kaikki parhaat vedonlyöntibonukset reiluimmilla ehdoilla.

Korkeat kertoimet

Vedonlyönnissä kertoimet ovat yksi oleellisimmista seikoista, sillä hyvillä ylikertoimilla voit kerryttää pelivarojasi pienellä riskillä. Kotimaisen Veikkauksen vedonlyönnissä kertoimet ovat usein myös kohdillaan, mutta netin laaja valikoima tarjoaa parempiakin vaihtoehtoja.

Nykyisin useimpien vedonlyöntisivustojen kertoimet tulevat suurilta toimittajilta, joiden automaattiset laskukoneet harvemmin tekevät virheitä. Toisinaan mukaan lipsahtaa kuitenkin herkullisia ylikertoimia, joista kannattaa aina ottaa ilo irti sopivalla panoksella.

Toisinaan vedonlyöntisivustoilta irtoaa myös bonuksenomaisia korotettuja kertoimia etenkin uusille pelaajille ja suurten urheilutapahtumien aikaan.

Monipuoliset vedonlyöntimuodot

Tulosveto lienee edelleen suomalaisten suosikkivedonlyöntimuoto, mutta netin vedonlyöntisivustoilta löydät myös paljon muita vaihtoehtoja. Supertripla, voittajaveto, moniveto, pitkäveto ja monet muut ovat netin betsaussivustoilla vakiotarjontaa ja lisäksi voit tutustua täysin uusiin vedonlyöntimuotoihin.

Yksi tämän hetken suosituimmista vedonlyöntimuodoista on liveveto. Voit katsoa netin vedonlyöntisivustoilla monesti suoria lähetyksiä käynnissä olevista otteluista, ja lyödä samaan aikaan vetoa. Kertoimet ja kohteet muuttuvat ottelun edetessä, ja toisinaan voit myös keskeyttää jo tekemiäsi vetoja ennen lopputuloksen selviämistä.

Kannattaa kokeilla myös ilmaisveto ilman talletusta!

Helppokäyttöiset mobiilisivustot

Erityisen mukavaa betsaaminen on mobiililaitteilla, sillä netin vedonlyöntisivustot tarjoavat erinomaisen käytettävyyden laitteella kuin laitteella. Suurimmat Mr Greenin ja Betssonin kaltaiset pelitalot ovat kehittäneet pelaamisen tueksi omia erillisiä applikaatioitaan, mutta nämä eivät suinkaan ole välttämättömiä.

Vedonlyöntisivustot tunnistavat automaattisesti käyttämäsi laitteen ja valitsevat tämän perusteella sopivimman selainversion. Tuhannet vedonlyöntikohteet ovat tavoitettavissasi vain muutamalla klikkauksella omasta sijainnistasi riippumatta. Aktiiviselle vedonlyöjälle myös erillisen sovelluksen asentaminen voi olla hyvä vaihtoehto.

Nopeat kotiutukset

Viime vuosien aikana netin vedonlyöntisivustot ovat petranneet kotiutusten käsittelyä kuin sika juoksua. Nykyisin voit unohtaa useiden vuorokausien mittaiset kotiutusajat, sillä suuretkin voitot maksetaan jopa muutamissa minuuteissa.

Kaikista paras keino varmistaa mahdollisimman nopeat kotiutukset on valita vedonlyöntisivustot ilman rekisteröitymistä, joilla pelaamaan pääset suoraan pankkitililtäsi käsin. Näillä sivustoilla helppojen talletusten lisäksi myös kotiutukset ovat nopeita ja vaivattomia. Vedonlyöntivoitot vastaanotat pankkitilillesi korkeintaan muutaman minuutin kuluessa.

Turvallisuus ennen kaikkea!

Monien vedonlyöjien suurin huoli on, ovatko netin vedonlyöntisivustot varmasti turvallisia. Villeistä 2000-luvun alkupuolen vuosista on jäänyt monelle pelaajalle traumoja, kun markkinoilla nähtiin jos jonkinlaista toimijaa.

Nykyisin tilanne on tyystin toinen ja vedonlyönti netissä on turvallista. Kaikki edustamamme sivustot toimivat laillisten lisenssien voimin ja niiden toimintaa valvotaan peliviranomaisten sekä lainsäätäjien tahoilta.

Kaikista turvallisin vaihtoehto lyödä vetoa netissä ovat rekisteröitymisvapaat vedonlyöntisivustot. Näillä sivustoilla sinun ei tarvitse toimittaa kopioita henkilökohtaisista dokumenteistasi, mikä parantaa turvallisuuttasi edelleen. Kannattaa siis rohkeasti käydä kokeilemassa tarjontaa – tuskin haluat palata enää vanhaan!

Lue myös: 10 Vinkkiä Vedonlyöntisivuston Valintaan.

Bio

Jussi on Vedonlyontiyhtiot.comin sisällöntuottaja ja toimittaja. Jussilla on kokemusta rahapelialalta jo vuodesta 2010 saakka ja hänen erikoisosaamistaan ovat kansainväliset vedonlyöntisivustot sekä nettikasinot. Jussi on työskennellyt mm. Unibet ja Bet365 vedonlyöntiyhtiöiden palveluksessa. Vedonlyontiyhtiot.comin tiimiin Jussi liittyi vuonna 2018. Ota yhteyttä: jussi.alanen@vedonlyontiyhtiot.comLue lisää

Viimeisimmät artikkelit

veikkausvihjeet

Huhtikuun uutuudet sivustollamme

Lisäsimme huhtikuussa sivuillemme useita uusia vedonlyöntisivustoja, joista jokainen tarjoaa uusille asiakkaille hyviä vedonlyöntibonuksia.

10.04.2024
vedonlyontiyhtiot.com

Valioliigasta putoavat joukkueet – kertoimet

Valioliigan kausi 2023/2024 on ylittänyt jo puolivälin krouvin ja nyt on aika tarkastella vedonlyöntikertoimia Valioliigasta mahdollisesti putoavien joukkueiden osalta.

19.02.2024
vedonlyöntibonuksen-kierrätys

Top 5 veikkausbonukset juuri nyt

Vedonlyontiyhtiot.comin ylläpito on käynyt alkuvuoden 2024 aikana läpi yli 30 uutta veikkausbonusta, joista valitsimme lukijoillemme tämän hetken top 5 parhaat veikkausbonukset!

16.02.2024
arrow-scroll