14 maalis 2023 · 2 minuuttia

Kannattaako vedonlyöntibonuksia lunastaa?

Monet vedonlyöntisivustot tarjoavat erilaisia bonuksia uusille ja vanhoille asiakkaille. Nämä bonukset voivat sisältää esimerkiksi talletusbonuksia, ilmaisvetoja ja riskittömiä vetoja. Vedonlyöntibonukset voivat tuntua houkuttelevilta, mutta kaikki niistä eivät kuitenkaan ole lunastamisen arvoisia.

Tarkastelemme tässä artikkelissamme tarkemmin vedonlyöntibonuksia ja sitä, onko niiden lunastaminen kannattavaa. Käymme läpi erilaisia bonustyyppejä, niiden ehtoja ja rajoituksia sekä sitä, mitä sinun tulisi ottaa huomioon bonuksia lunastaessasi. Kerromme myös, kenelle vedonlyöntibonukset soveltuvat ja kenelle ei.

vedonlyöntibonuksia

Erilaiset vedonlyöntibonukset vedonlyöntisivuilla

Vedonlyöntiin on tarjolla useita erilaisia bonuksia, joita kansainvälisen vedonlyöntitoimistot tarjoavat pelaajilleen varsin innokkaasti. Vedonlyöntisivustot voivat tarjota esimerkiksi talletusbonuksia, ilmaisvetoja ja riskittömiä vetoja, joilla houkutellaan vedonvälittäjän sivuille uusia pelaajia.

Talletusbonukset tarjoavat ylimääräistä pelirahaa oman talletuksesi päälle. Tyypillisin vedonlyönnin talletusbonus on 100 % bonus, joka tuplaa oman talletuksesi. Tekemällä siis esimerkiksi 50 € talletuksen, saat vedonlyöntiyhtiöltä 50 € ylimääräistä pelirahaa, jolloin aloitussaldoksesi muodostuu 100 €.

Parhaat ilmaisvedot ovat tarjolla täysin ilmaiseksi, mutta niitä voidaan myöntää myös sen jälkeen, kun olet ensin asettanut omalla rahallasi vedon – osui se tai ei. Ilmaisveto tarkoittaa nimensäkin mukaan sitä, että saat asettaa vedon ilmaiseksi vedonlyöntiyhtiön piikkiin.

Riskitön veto toimii puolestaan niin, että asetat ensin vedon omalla rahallasi ja mikäli vetosi häviää, panos palautetaan pelitilillesi.

Mitä ottaa huomioon ennen vedonlyöntibonusten lunastamista?

Ennen kuin lunastat vedonlyöntibonuksia, on tärkeää tarkistaa, että bonuksia tarjoava vedonlyöntiyhtiö on varmasti luotettava. Muista tarkistaa, että vedonlyöntiyhtiöllä on asianmukainen lisenssi. Luotettavimpia lisensoijia ovat Malta ja Viro.

Kun olet varmistanut, että vedonlyöntiyhtiö on luotettava, on sinun luettava huolellisesti bonusten ehdot. Bonusehdot ovat ne, jotka määrittelevät loppujen lopuksi sen, onko bonus oikeasti lunastamisen arvoinen. Mikäli bonusehdot on asetettu liian tiukoiksi, on voittojen kotiuttaminen tehty todella hankalaksi.

Kiinnitä huomiota ainakin seuraaviin ehtoihin: 

Huomaa, että hyödyntämällä meidän vedonlyöntivihjeitämme, saat apua bonusten kierrättämisessä!

Vedonlyöntibonusten hyödyt ja haitat

Vedonlyöntibonukset sisältävät paljon hyviä puolia, mutta niihin liittyy myös muutamia haittapuolia.

Olemme listanneet näistä merkittävimmät alle: 

+ Saat ylimääräistä pelirahaa, jolloin pelisessiosi pitenevät ja voittomahdollisuudet paranevat

+ Voit lyödä vetoa astetta suuremmilla panoksilla

+ Voit kokeilla eri vedonlyöntikohteita pienemmällä riskillä

+ Voit lyödä vetoa täysin ilmaiseksi

Haittapuolet:

– Mahdollinen kierrätysvaatimus voi hankaloittaa voittojen kotiuttamista

– Pelirajoitukset voivat estää joidenkin kohteiden pelaamisen

– Voittokatto voi rajoittaa voittojen määrää

Sopiiko bonuksilla pelaaminen sinulle?

Monet vedonlyöjät rakastavat vedonlyöntibonuksia, mutta aivan kaikille ne eivät silti sovellu. Mutta kenelle vedonlyöntibonuksilla pelaaminen sitten oikein sopii ja kenelle ei?

Bonusten lunastaminen kannattaa silloin, kun haluat ylimääräistä pelirahaa omalle pelitilillesi. Talletusbonusten avulla voit lyödä vetoa useammista kohteista ja tavallista suuremmilla panoksilla, sillä pelitilisi saldo on tuplattu tai jopa kolminkertaistettu, mikäli kyseessä on 200 % vedonlyöntibonus. Ilmaisvetojen avulla saat lyötyä vetoa parhaimmillaan jopa täysin ilmaiseksi. Bonusten käyttäminen edellyttää kuitenkin sen, että olet valmis täyttämään bonusten kierrätysvaatimukset, jotka voivat olla paikoittain hyvinkin tiukkoja.

”Bonukset on oiva lisätyökalu vedonlyöntiin, kunhat muistat säännöt ja ehdot”

Jos et ole valmis noudattamaan bonusehtoja ja esimerkiksi kierrättämään voittojasi, ei sinun kannata lunastaa vedonlyöntibonuksia. Suurimmalla osalla vedonlyöntibonuksista on kierrätysvaatimus, joka sinun on suoritettava tietyn aikarajan puitteissa ennen kuin voit tehdä kotiutuksen. Jos et suorita kierrätystä, menetät voittosi.

Pelatessasi pelkästään omalla rahallasi, voit pelata juuri niitä pelejä kuin itse haluat ja voit kotiuttaa voittosi silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Tällöin sinun ei tarvitse stressata bonusehdoista.

Kuten näkyä saattaa, vedonlyöntibonuksissa on puolensa ja puolensa. Lunastamalla vedonlyöntibonuksia saat ekstraa oman talletuksesi päälle, mutta toisaalta joudut näkemään ylimääräistä vaivaa voittojen kotiuttamiseksi.

Bio

Jussi on Vedonlyontiyhtiot.comin sisällöntuottaja ja toimittaja. Jussilla on kokemusta rahapelialalta jo vuodesta 2010 saakka ja hänen erikoisosaamistaan ovat kansainväliset vedonlyöntisivustot sekä nettikasinot. Jussi on työskennellyt mm. Unibet ja Bet365 vedonlyöntiyhtiöiden palveluksessa. Vedonlyontiyhtiot.comin tiimiin Jussi liittyi vuonna 2018. Ota yhteyttä: jussi.alanen@vedonlyontiyhtiot.comLue lisää

Viimeisimmät artikkelit

veikkausvihjeet

Huhtikuun uutuudet sivustollamme

Lisäsimme huhtikuussa sivuillemme useita uusia vedonlyöntisivustoja, joista jokainen tarjoaa uusille asiakkaille hyviä vedonlyöntibonuksia.

10.04.2024
vedonlyontiyhtiot.com

Valioliigasta putoavat joukkueet – kertoimet

Valioliigan kausi 2023/2024 on ylittänyt jo puolivälin krouvin ja nyt on aika tarkastella vedonlyöntikertoimia Valioliigasta mahdollisesti putoavien joukkueiden osalta.

19.02.2024
vedonlyöntibonuksen-kierrätys

Top 5 veikkausbonukset juuri nyt

Vedonlyontiyhtiot.comin ylläpito on käynyt alkuvuoden 2024 aikana läpi yli 30 uutta veikkausbonusta, joista valitsimme lukijoillemme tämän hetken top 5 parhaat veikkausbonukset!

16.02.2024
arrow-scroll