14 marras 2023 · < 1 minuutti

Marraskuu 2023 uutuus Betnflix tarjoaa maukkaan bonustarjouksen!

Marraskuun 2023 uutuus vedonlyöntimarkkinoilla Betnflix tarjoaa Vedonlyontiyhtiot.comin lukijoille maukkaan tervetuliaisbonuksen

betnflix-kokemuksia

Betnflix bonustarjous lukijoillemme

Betnflix.com on tuorein lisäys Vedonlyontiyhtiot.com sivustolla. Betnflix on marraskuussa 2023 avattu pikavedonlyöntisivusto, johon saat valita itsellesi sopivan tervetuliaisbonuksen. Vaihtoehdot ovat seuraavat:

100% ensitalletusbonuksen saat siis 100€ talletukseen saakka. Tallettamalla 100€, saat siis 100 euron bonusrahan päälle. Bonusrahaa koskee kierrätysvaatimus, joka on 5X (talletus & bonus). Kierrätysvapaa ilmaisveto toimii sen sijaan niin, että voit lyödä 25€ ilmaisvedon maksimikertoimella 5,00. Tämän jälkeen saat pitää ilmaisvedolla voittamasi rahat itselläsi. Muista kuitenkin, että alkuperäistä ilmaisveto (25€) ei lisätä voittoihin. Saat siis pitää vain voitto-osuuden itselläsi.

Lunasta bonus

 

Betnflix on jännittävä uutuus pelimarkkinoilla

Betnflix on yksi vuoden 2023 jännittävimmistä uutuuksista vedonlyöntimarkkinoilla. Kyseessä on Maltan MGA-lisenssin alle lisensoitu pikavedonlyöntisivusto, joka toimii siis täysin ilman pelitilin rekisteröintiä. Tämä tarkoittaa sitä, että voit tunnistautua Betnflixille suoraan suomalaisilla pankkitunnuksilla, ja aloittaa pelaamisen ilman pelitiliä nopeasti ja turvallisesti. Betnflix.comilta löydät kaikki suomalaisten suosituimmat urheilusarjat, kuten Liigan, Mestiksen, NHL, Valioliigan ja monet muut palloilusarjat ja yksilöurheilun kohteet.

Kyseessä on myös täysin suomenkielinen sivusto, josta saat Maltan pelilisenssin mahdollistamat verovapaat voitot EU-alueella. Tutustu Betnflixin valikoimaan ja lunasta yksi tarjolla olevista vedonlyönnin bonustarjouksista!

 

Lunasta bonus

Bio

Jussi on Vedonlyontiyhtiot.comin sisällöntuottaja ja toimittaja. Jussilla on kokemusta rahapelialalta jo vuodesta 2010 saakka ja hänen erikoisosaamistaan ovat kansainväliset vedonlyöntisivustot sekä nettikasinot. Jussi on työskennellyt mm. Unibet ja Bet365 vedonlyöntiyhtiöiden palveluksessa. Vedonlyontiyhtiot.comin tiimiin Jussi liittyi vuonna 2018. Ota yhteyttä: jussi.alanen@vedonlyontiyhtiot.comLue lisää

Viimeisimmät artikkelit

veikkausvihjeet

Huhtikuun uutuudet sivustollamme

Lisäsimme huhtikuussa sivuillemme useita uusia vedonlyöntisivustoja, joista jokainen tarjoaa uusille asiakkaille hyviä vedonlyöntibonuksia.

10.04.2024
vedonlyontiyhtiot.com

Valioliigasta putoavat joukkueet – kertoimet

Valioliigan kausi 2023/2024 on ylittänyt jo puolivälin krouvin ja nyt on aika tarkastella vedonlyöntikertoimia Valioliigasta mahdollisesti putoavien joukkueiden osalta.

19.02.2024
vedonlyöntibonuksen-kierrätys

Top 5 veikkausbonukset juuri nyt

Vedonlyontiyhtiot.comin ylläpito on käynyt alkuvuoden 2024 aikana läpi yli 30 uutta veikkausbonusta, joista valitsimme lukijoillemme tämän hetken top 5 parhaat veikkausbonukset!

16.02.2024
arrow-scroll