14 tammi 2022 · 2 minuuttia

Näin voitat tulosvedosta helpommin – 4 käytännön vinkkiä

Tulosveto on suosittu vedonlyöntimuoto, jonka jännityksestä nautit lukemattomilla netin vedonlyöntisivustoilla. Nimensä mukaisesti tulosvedossa tarkoituksena on veikata oikein ottelun lopputulos, eli mikä on pistetilanne pelin päättyessä.

Yksinkertaisesta ideastaan huolimatta tulosveto on monipuolinen vedonlyöntimuoto, joka tarjoaa paljon vaihtoehtoja. Kiinnittämällä huomiota tiettyihin seikkoihin voit korottaa omia voittomahdollisuuksiasi ja toimia vedonvälittäjiä ovelammin.

Tuurilla on totta kai myös aina paikkansa, mutta huolellisella taustatyöllä voit tehdä tilanteesta lähtökohtaisesti itsellesi paremman. Alle olemme keränneet neljä käytännönvinkkiä voitokkaampaan tulosvetoon!

vetojen_seiftaaminen

Kertoimet vs. voittomahdollisuus

Kuten vedonlyönnissä aina, tulisi voittokertoimen olla korkeampi kuin voittomahdollisuuden. Tällöin kyseessä voi olla kannattava kohde lyödä vetoa. Yleisesti ottaen tulosvedossa kertoimet ovat matalampia pienemmillä pistemäärillä ja vastaavasti korkeampia isommilla pistemäärillä.

Moni vedonlyöntioperaattori hinnoittelee tulosvedot kunkin joukkueen voittokertoimen perusteella sen sijaan, että hinnoittelua tehtäisiin perustuen joukkueen yleensä tekemään pistemäärään. Tämä on yksi tulosvedon porsaanreikä, joka voi tuoda sinulle etua vedonvälittäjään verrattuna. Vinkkejä sopivan vedonlyöntisivuston valintaan voit lukea täällä.

Kahdella yhtäläiset voittomahdollisuudet omaavalla joukkueella kertoimet voivat olla keskenään hyvin samanlaisia. Näiden kahden joukkueen pistetottumukset voivat kuitenkin olla hyvin erilaisia, mikä tarkoittaa pistekertoimien olevan käytännössä ”vääriä”.

Taustatyötä tehtäessä kannattaa siis kiinnittää huomiota siihen, kuinka paljon maaleja kyseinen joukkue yleisesti pelaamissaan otteluissa tekee.

Keskity vain matalan pistesaldon tulosvetoihin

Usein on suositeltavaa keskittyä ainoastaan matalan pistesaldon tulosvetoihin, sillä tällöin sinulla on merkittävästi vähemmän eri vaihtoehtoja. Käytännössä siis mikäli olet varma ottelussa tulevan korkeintaan kaksi maalia, ovat vaihtoehtosi 0-0, 1-0, 0-1 ja 1-1.

Tällöin mahdollisuus osua oikeaan on huomattavasti korkeampi, kuin korkean pistesaldon peleissä. Mikäli veikkaat ottelussa voivan tulla useita maaleja/pisteitä, on sinulla valittavanasi aina korkeampi määrä eri skenaarioita lopputuloksen suhteen. Tämä heikentää mahdollisuuksiasi osua oikeaan.

Vaikka pienen pistesaldon ottelut ovat usein tylsää katsottavaa ja kertoimet matalia, tarjoavat ne betsaajalle monesti parhaat voittomahdollisuudet. Vauhdikkaiden korkean pistesaldon pelien katsominen on jännittävää, mutta oikean lopputuloksen veikkaaminen voi olla neulan etsimistä heinäsuovasta.

Etsi vetokohteita pienistä sarjoista

Esimerkiksi jalkapallossa on lukemattomia maa- ja aluekohtaisia liigoja. Osassa liigoista joukkueiden ja pelaajien keskinäiset erot ovat merkittäviä, eli toisin sanoen joukkueet ovat hyvin eritasoisia.

Viitaten yllä olevaan vihjeeseen matalan pistesaldon otteluiden suosimisesta kannattaa etsiä vetokohteita tasaväkisistä maakohtaisista liigoista. Esimerkiksi jalkapallon maakohtaisissa liigoissa ottelut ovat usein hyvin tasaisia ja maaleja nähdään vähän. Tämä on tulosvetoa tekevän veikkaajan kannalta hyvä asia, sillä mahdollisia skenaarioita on vain vähän.

Esimerkiksi jalkapallon kohdalla katse kannattaa suunnata maihin kuten Italiaan, Ranskaan, Kreikkaan, Puolaan, Israeliin tai Kyprokselle. Näiden maiden liigat löytyvät useimpien nykyaikaisten ja kansainvälisten vedonlyöntisivustojen valikoimista ja kertoimet voivat ajoittain olla oikein mukavalla tasolla.

Hyödynnä vedonlyöntisivustojen tarjoamia bonuksia

Yksi hyvä keino parantaa omia tuloksia vedonlyönnissä on suosia vedonlyöntisivustojen tarjoamia bonuksia, kuten talletusbonuksia, riskittömiä vetoja, korotettuja kertoimia ja ilmaisvetoja. Lue lisää vuoden 2022 fiiliksistä vedonlyöntisivustoilla.

Bonusten avulla et voi suoranaisesti parantaa omaa osumatarkkuuttasi, mutta suuremmalla pelikassalla käteen saattaa jäädä lopulta enemmän suhteessa alkuperäiseen omaan panostukseesi. Mitä enemmän bonusrahaa käyttöösi saat, sitä riskittömämpää vetojen asettaminen sinulle on.

Bonusten kohdalla on syytä kuitenkin pitää mielessä, että useimmiten niille on asetettu kierrätysvaatimuksen kaltaisia ehtoja. Bonusten käyttämisestä ei näin ollen kannata innostua liikaa, sillä liian korkealla kierrätysvaatimuksella varustettu peliraha on lopulta yhtä tyhjän kanssa.

Kaikista parhaita vedonlyöntibonuksia ovat matalan kierrätysvaatimuksen bonukset. Kannattaa hyödyntää myös korotetut kertoimet, joita monet vedonlyöntisivustot tarjoavat yksittäisiin otteluihin etenkin suurten urheilutapahtumien aikaan.

Yhteenveto – pidä kirjaa tekemistäsi vedoista

Pitkällä aikavälillä paras tapa pysyä kärryillä todellisesta osumatarkkuudestasi ja taloudellisista voitoista tai tappioista on pitää huolellista kirjaa tekemistäsi vedoista ja niiden lopputuloksista. Kirjanpidon avulla voit seurata pitkän ajan kuluessa, minkä tyyppisissä otteluissa ja tapauksissa vetosi useimmiten menevät mönkään tai onnistuvat.

Kannattaa myös rohkeasti suosita useita eri vedonlyöntisivustoja. Pelitilin rekisteröiminen eri sivustoilla vielä vain pari minuuttia, ja eri sivustoilta voit löytää hyvinkin erilaisia kertoimia. Etenkin pienet vedonlyöntisivustot ovat oiva vaihtoehto ylikerrointen etsimiseen.

Bio

Jussi on Vedonlyontiyhtiot.comin sisällöntuottaja ja toimittaja. Jussilla on kokemusta rahapelialalta jo vuodesta 2010 saakka ja hänen erikoisosaamistaan ovat kansainväliset vedonlyöntisivustot sekä nettikasinot. Jussi on työskennellyt mm. Unibet ja Bet365 vedonlyöntiyhtiöiden palveluksessa. Vedonlyontiyhtiot.comin tiimiin Jussi liittyi vuonna 2018. Ota yhteyttä: jussi.alanen@vedonlyontiyhtiot.comLue lisää

Viimeisimmät artikkelit

veikkausvihjeet

Huhtikuun uutuudet sivustollamme

Lisäsimme huhtikuussa sivuillemme useita uusia vedonlyöntisivustoja, joista jokainen tarjoaa uusille asiakkaille hyviä vedonlyöntibonuksia.

10.04.2024
vedonlyontiyhtiot.com

Valioliigasta putoavat joukkueet – kertoimet

Valioliigan kausi 2023/2024 on ylittänyt jo puolivälin krouvin ja nyt on aika tarkastella vedonlyöntikertoimia Valioliigasta mahdollisesti putoavien joukkueiden osalta.

19.02.2024
vedonlyöntibonuksen-kierrätys

Top 5 veikkausbonukset juuri nyt

Vedonlyontiyhtiot.comin ylläpito on käynyt alkuvuoden 2024 aikana läpi yli 30 uutta veikkausbonusta, joista valitsimme lukijoillemme tämän hetken top 5 parhaat veikkausbonukset!

16.02.2024
arrow-scroll