14 tammi 2022 · 3 minuuttia

Talviolympialaisten vedonlyönti – mitkä ovat parhaat lajit vedonlyöntiin?

talviolympialaisten-vedonlyonti

Neljän vuoden välein järjestettävät talviolympialaiset järjestetään peräti 24. kerran 04.02 – 20.02.2022. Kisakaupunkina toimii Kiinan Peking, joka on aikaisemmin isännöinyt myös kesäolympialaisia.

Tuttuun tapaan olympialaisissa nähdään valtaisa kirjo eri lajeja, mikä tarjoaa vedonlyöntiin lukemattomia eri vaihtoehtoja. Tällä kertaa 84 maata on varmistanut paikkansa olympialaisissa ja luonnollisesti myös Suomi on edustettuna useissa eri lajeissa.

Alle olemme keränneet muutamia mielenkiintoisimpia lajeja vedonlyöntiin.

Olympialaisten aikaan kannattaa hyödyntää vedonlyöntibonukset, joita moni sivusto innostuu asiakkaiden houkuttelemiseksi tarjoamaan.

Maastohiihto

Hiihto on yksi talviolympialaisten suurimmista lajeista. Tuttuun tapaan tänäkin vuonna suurin ennakkosuosikki on Norja, niin naisten kuin miesten puolella. Myös Venäjälle ja Ruotsille on veikattu mitalipaikkoja. Maastohiihtoon voi irrota myös ilmaisvetoja ilman talletusta.

Suomi ei harmillisesti ole suurimpien suosikkien listalla tulevissa kisoissa, mutta toivoa on silti. Kotimainen tähtihiihtäjä Iivo Niskanen voitto viime talviolympialaisissa kultaa 50 kilometrillä. Niskasen vire on viimeaikaisten näyttöjen perusteella kova, joten mahdollisuus mitalipaikkoihin on olemassa.

Toistaiseksi hiihtopuolen kertoimia ei ole vielä juuri julkaistu, vaan vedonlyöntisivustot analysoivat tilannetta viimeiseen asti.

Lumilautailu

Lumilautailusta on viime vuosien aikana kasvanut yksi talviolympialaisten merkittävimmistä lajeista. Vuosien aikana myös Suomi on menestynyt lajissa erinomaisesti, ja tulevissa kisoissa suomipaidat päällä nähdään muutama erittäin kovassa vireessä oleva kilpailija. Suomalaisia mukana on Enni Rukajärvi, Kalle Järvilehto sekä Rene Rinnekangas.

Lumilautailu on yksi niistä vedonlyöntilajeista, jossa kannattaa luottaa ennakkosuosikkeihin. Kannattaa myös perehtyä tiettyjen kilpailujen erikoisosaajat, sillä lumilautailussa monilla kilpailijoilla on melko kapea osaamisalue.

Lumilautailussa voit tehdä esimerkiksi voittajavetoja, sijoitusvetoja sekä H2H-vetoa. Ennen betsien tekemistä kannattaa käydä huolellisesti läpi edellisten kilpailuiden tuloksia, sillä näistä voit päätellä paljon kilpailijoiden sen hetken yleisestä vireestä.

Toivottavasti suomalaiset nappaavat näistä kisoista mukaan ainakin yhden mitalin! Helpoiten lyöt suomalaisten puolesta vetoa vedonlyöntisivustoilla ilman rekisteröitymistä, jolloin tunnistautuminen tapahtuu pankkitunnuksilla.

Mäkihyppy

Suomalaiset ovat perinteisesti pärjänneet hienosti mäkihypyssä, vaikkakin viime vuosina kehitys on valitettavasti käynyt väärään suuntaan. Vuoden 2022 talviolympialaisiin Suomi lähtee verrattain pienellä joukkueella: oletettavasti mukana ovat Antti Aalto, Arttu Pohjola sekä Niko Kytösaho.

Kotimaisille hyppääjille ei välttämättä ole odotettavissa kovin suurta menestystä, mutta muilta osin luvassa ovat varmasti ikimuistoisten mäkihyppykisat. Paikalla ovat kaikki maailman kärkinimet ja nyt mäestä hypätään myös sekajoukkueina!

Mäkihyppyyn löytyy suuri määrä eri vedonlyöntimuotoja, joista voittajaveto ja kolmen kärki lienevät suosituimmat vaihtoehdot. Varmin tapa menestyä on suosia mäkihypyn tunnettuja ennakkosuosikkeja: kertoimet voivat olla verrattain matalia, mutta voitto kohtalaisen varmaa.

Ampumahiihto

Ampumahiihto tulee olemaan yksi Pekingin olympialaisten seuratuimpia lajeja. Tarkkaa aikataulua ampumahiihdon osalta ei ole vielä julkistettu. Varmaa kuitenkin on, että mukana ovat kaikki maailman huippunimet mukaan lukien monia suomalaisia.

Suomen joukkueen suurimpia ennakkosuosikkeja on joulun alla mukaan nimetty Mari Eder. Ederin näytöt vuoden ensimmäisessä maailmancupissa todistivat, että suomalaishiihtäjällä on mahdollisuuksia taistella jopa kärkisijoista.

Myös muut suomalaiset ovat pärjänneet ampumahiihdossa viime aikoina hienosti. Sekaviestissä Tero Seppälä, Olli Hiidensalo, Suvi Minkkinen ja edellä mainittu Edes ovat ajoittain olleet kiinni jopa podiumtaistossa.

Ampumahiihto tarjoaa perinteisesti vedonlyöjille erinomaisia kertoimia ja voittomahdollisuuksia. Kannattaa olla tarkkana myös mahdollisista bonuksista käytettäväksi suomen sekaviestijoukkueen puolesta.

Kokeile myös uusia lajeja!

Tavalliseen tapaan olympialaisiin lisätään Kansainvälisen Olympiakomitean puolesta myös uusia lajeja. Merkittävimpiä uudistuksia tämän vuoden talviolympialaisiin ovat kaukalopikaluistelun, freestylehiihdon sekä mäkihypyn sekajoukkuekilpailut.

Etenkin nuorempaa vedonlyöntikansaa saattavat kiinnostaa lumilautacrossin sekajoukkuekilpailu sekä naisten ja miesten big air -hypyt. Villejä vaihtoehtoja hakevalle myös naisten yksilörakettikelkkailu voi tarjota mielenkiintoisia kohteita.

Niin ikään jääkiekon saralla nähdään uudistus, kun naisten turnauksessa joukkuemäärää kasvatetaan aikaisemmasta kahdeksasta kymmeneen.

Yhteensä Peking tarjoaa seitsemän kokonaan uutta lajia. Kaikkia uusia lajiehdotuksia ei tälläkään kertaa hyväksytty, joten todennäköisesti myös tulevien vuosien talviolympialaisissa on luvassa jännitystä uusien lajien parissa.

Yhteenveto

Neljän vuoden välein järjestettävät olympialaiset ovat perinteisesti vedonlyönnin kulta-aikaa. Kaikista suurimman huomion keräävät hiihdon ja jääkiekon kaltaiset suuret lajit, mutta vetoa voi lyödä myös lukemattomista pienemmistä lajeista.

Olympialaisten aikaan poikkeuksetta kaikki vedonlyöntisivustot aktivoituvat. Oikean vedonlyöntisivuston valintaan voit lukea vinkkejä erillisestä artikkelistamme. Vaihtoehtoja on useita kymmeniä, minkä ansiosta kokonaisuutena edustettuina ovat takuuvarmasti kaikki lajit.

Kisahuuma tarkoittaa vedonlyöntiin myös monipuolisia bonuksia, kuten ilmaisvetoja ja korotettuja kertoimia. Hyödyntämällä bonuksia voit kasvattaa pelikassaasi alkuperäistä suuremmaksi parantaen samalla voittomahdollisuuksiasi.

Etenkin suurissa yksilölajeissa on suositeltavaa etukäteen perehtyä kilpailijoiden edeltävään kisamenestykseen. Kannattaa myös pitää mielessä, että ennakkosuosikit eivät ole turhaan ennakkosuosikkeja. Tuntemattomien kilpailijoiden puolesta veikkaaminen tarkoittaa korkeampia kertoimia, mutta usein myös voittomahdollisuudet ovat häviävän pienet.

Vedonlyontiyhtiot.com esittelee kaikki parhaat vedonlyöntisivustot tuleviin talviolympialaisiin. Valitse omaan makuusi sopiva pelipaikka, kerää talteen bonukset ja jännitä lopputulosta!

Bio

Jussi on Vedonlyontiyhtiot.comin sisällöntuottaja ja toimittaja. Jussilla on kokemusta rahapelialalta jo vuodesta 2010 saakka ja hänen erikoisosaamistaan ovat kansainväliset vedonlyöntisivustot sekä nettikasinot. Jussi on työskennellyt mm. Unibet ja Bet365 vedonlyöntiyhtiöiden palveluksessa. Vedonlyontiyhtiot.comin tiimiin Jussi liittyi vuonna 2018. Ota yhteyttä: jussi.alanen@vedonlyontiyhtiot.comLue lisää

Viimeisimmät artikkelit

Vedonlyöntiyhtiöt

Urheiluvedonlyönti vs viihdevedonlyönti – miten ne eroavat toisistaan?

Urheiluvedonlyönti on ylivoimaisesti suosituin vedonlyönnin muoto, mutta myös erilainen viihdekohteiden vedonlyönti on yleistynyt. Miten ne eroavat toisistaan ja kumpi on kannattavampaa?

02.11.2023
betnflix-kokemuksia

Marraskuu 2023 uutuus Betnflix tarjoaa maukkaan bonustarjouksen!

Marraskuun 2023 uutuus vedonlyöntimarkkinoilla Betnflix tarjoaa Vedonlyontiyhtiot.comin lukijoille maukkaan tervetuliaisbonuksen

02.11.2023
Vedonlyontiyhtiot

Vedonlyönnin psykologia – Miten käännät sen hyödyksesi

Vedonlyönti on yhdistelmä taitoa ja tuuria, mutta myös psykologialla on erittäin iso vaikutus vedonlyönnissä menestymiseen.

09.10.2023
arrow-scroll