14 tammi 2022 · 2 minuuttia

Top 5 sivustot jalkapallon vedonlyöntiin

Jalkapallo on maailman suosituin urheilulaji, joka sekä ihastuttaa että vihastuttaa faneja. Laji vetää urheilufanien lisäksi puoleensa myös vedonlyöjiä, sillä se tarjoaa monipuolisesti kohteita sekä aloitteleville että kokeneille vedonlyöjille.

Vedonlyöntiyhtiöt

Markkinat ovat täynnä vedonlyöntisivustoja, jotka tarjoavat lähes samanlaisen kattauksen jalkapallon vetokohteita. Suuren valikoiman vuoksi juuri sinulle parhaiten sopivan sivuston löytäminen voikin olla hankalaa, jonka vuoksi me olemme rientäneet apuun. Olemme listanneet alle viisi omaa suosikkivedonlyöntisivustoamme, jotka ovat samalla markkinoiden kärkikastia.

Nämä vedonlyöntipaikat soveltuvat erinomaisesti etenkin jalkapallofaneille.

Betive

Vuonna 2016 avattu Betive mahdollistaa vedonlyönnin ilman rekisteröitymistä. Tarjolla on monipuolinen kattaus vedonlyöntikohteita, ja etenkin jalkapallosta löytyy todella monen maan sarjoja.

Jalkapalloon on silloin tällöin tarjolla myös erikoisvetoja, joiden avulla saat tehtyä vedonlyönnistä entistä mielenkiintoisempaa. Monipuolisen kohdevalikoiman lisäksi Betiven kertoimet ovat kiitettävällä tasolla.

Uusille pelaajille Betive tarjoaa 100 % talletusbonuksen 100 € asti, jonka voit käyttää kattavassa vedonlyöntivalikoimassa. Voit lyödä vetoa sekä ennakkoon että livenä, ja näistä jälkimmäisestä onkin tarjolla selkeät näkymät, joissa voit seurata pelin statistiikkaa sekä muuttuvia kertoimia.

Vedonvälittäjällä on MGA:n lisenssi eli voit kotiuttaa voittosi verottomana. 

William Hill

Rekisteröintivapaata vedonlyöntiä tarjoava William Hill on yksi pisimpään alalla toimineista sivustoista. Vedonvälittäjän ehdoton ykköslaji on jalkapallo ja esimerkiksi Valioliigan kertoimet ovatkin huomattavasti korkeammat kuin monella muulla sivustolla. Palautusprosentti pyörii yli 95 %:ssa.

William Hill tarjoaa uusille pelaajille 100 € ilmaisvedon, jolla vedonlyöntikokemuksen saa mukavammin käyntiin. Sivusto on moderni ja helppokäyttöinen, joka soveltuu hyvin myös aloitteleville betsaajille. Lisäksi William Hillillä on Maltan pelilisenssi eli me kotimaiset pelaajat saamme nauttia verottomista voitoista.

STSBet

Hyvin yksinkertaisella alustalla toimiva STSBet tarjoaa tuhansittain vedonlyöntikohteita. Yksi suurimmista lajeista on luonnollisesti jalkapallo, josta on Valioliigan ja muiden suurimpien sarjojen lisäksi tarjolla myös esimerkiksi kotimainen Miesten Ykkönen sekä tietysti joka neljäs vuosi pelatut MM-kisat.

STSBetillä on monipuolisen kohdevalikoiman lisäksi kilpailukykyiset kertoimet ja jopa yli 95 % palautusprosentti. Tarjolla on silloin tällöin myös markkinatoppeja.

Vedonvälittäjä tarjoaa uusille pelaajille 100 % talletusbonuksen 100 € asti, jonka lisäksi kampanjasivulta löytyy myös esimerkiksi ilmaisvetoja, vakuutuksia ja muita etuja.

Kotimaisten pelaajien iloksi STSBetillä on Viron pelilisenssi, mikä tarkoittaa tuttuun tapaan sitä, että kaikki voitot maksetaan Suomeen verottomina. 

Rabona

Rabona on vuonna 2019 avattu uusi vedonlyöntisivusto, jolla me suomalaiset pelaajat voimme aloittaa vedonlyönnin joko perinteisen rekisteröitymisen kautta tai pikatalletuksella Zimplerin välityksellä.

Tämä suomenkielinen sivusto tarjoaa uusille pelaajilleen 100 % talletusbonuksen 200 € asti, jonka lisäksi kampanjasivulta löytyy monipuolisesti myös muita vedonlyöntibonuksia.

Uudeksi sivustoksi Rabona tarjoaa erittäin hyvät kertoimet. Sivuston ehdoton ykköslaji on jalkapallo, josta löytyykin monipuolisesti vedonlyöntikohteita. Valioliigan, Serie A:n ja Ligue 1:n lisäksi tarjolla on myös esimerkiksi Suomen Kakkonen.

Bet365

Vuodesta 2000 lähtien toiminut Bet365 on vedonvälittäjien ehdoton ykkönen. Se tarjoaa monipuolisesti vedonlyöntikohteita, mutta selkeä kuningaslaji on kuitenkin jalkapallo. Lajista on tarjolla periaatteessa kaikki maailman liigat, mukaan lukien Suomen Veikkausliiga, Ykkönen, Kakkonen ja Suomen Cup.

Sivuston ehdoton vetonaula on sen monipuoliset livevetokohteet. Yksikään muu vedonvälittäjä ei nimittäin tarjoa yhtä kattavaa valikoimaa. Lisäksi Bet365 tarjoaa valtavan määrän livelähetyksiä. Voit seurata suorana tapahtumia, joihin olet asettanut vetoja. Rekisteröitymällä ja tekemällä minimitalletuksen pääset käsiksi lähes koko urheilumaailmaan. Voit seurata jalkapallosta muun muassa sellaisia Espanjan liigan otteluita, jotka eivät näy Suomen televisiossa.

Bet365 ei tarjoa suomenkielistä sivustoa. Vedonvälittäjällä on kuitenkin Maltan pelilisenssi, jonka ansiosta voitot maksetaan Suomeen verottomana. Suomalaiset voivat myös hyödyntää Bet365:n tarjoamia bonuksia, joita on tarjolla heti ensitalletuksesta lähtien. Tarjolla on erikseen myös jalkapallobonuksia.

Yhteenveto jalkapallo vedonlyönnistä

Jalkapallo vedonlyönti on ollut suosittua läpi vedonlyönnin historian ja suosio sen kuin jatkaa kasvamistaan. Futista pelataan lähes jokaisessa maailman kolkassa, ja se kerää enemmän katsojia kuin mikään muu laji – ei siis ihme, että tänä päivänä lähes poikkeuksetta kaikki vedonvälittäjät tarjoavat vedonlyöntikohteita jalkapallon parissa.

Jos etsinnässäsi on mahdollisimman monipuolinen kohdevalikoima, ovat netin pelisivustot paras valinta. Poimimme lähes loputtomasta valikoimasta viisi parasta vedonvälittäjää kiinnittämällä huomiota kertoimiin, liveveto-ominaisuuksiin, tarjouksiin ja kohdevalikoimaan.

Näiden pohjalta voimme käsi sydämellä suositella mainitsemiamme sivustoja juuri sinulle. Tsekkaa siis nämä viisi huippusivustoa ja löydä itsellesi uusi vakiovedonlyöntipaikka!  

Bio

Jussi on Vedonlyontiyhtiot.comin sisällöntuottaja ja toimittaja. Jussilla on kokemusta rahapelialalta jo vuodesta 2010 saakka ja hänen erikoisosaamistaan ovat kansainväliset vedonlyöntisivustot sekä nettikasinot. Jussi on työskennellyt mm. Unibet ja Bet365 vedonlyöntiyhtiöiden palveluksessa. Vedonlyontiyhtiot.comin tiimiin Jussi liittyi vuonna 2018. Ota yhteyttä: jussi.alanen@vedonlyontiyhtiot.comLue lisää

Viimeisimmät artikkelit

veikkausvihjeet

Huhtikuun uutuudet sivustollamme

Lisäsimme huhtikuussa sivuillemme useita uusia vedonlyöntisivustoja, joista jokainen tarjoaa uusille asiakkaille hyviä vedonlyöntibonuksia.

10.04.2024
vedonlyontiyhtiot.com

Valioliigasta putoavat joukkueet – kertoimet

Valioliigan kausi 2023/2024 on ylittänyt jo puolivälin krouvin ja nyt on aika tarkastella vedonlyöntikertoimia Valioliigasta mahdollisesti putoavien joukkueiden osalta.

19.02.2024
vedonlyöntibonuksen-kierrätys

Top 5 veikkausbonukset juuri nyt

Vedonlyontiyhtiot.comin ylläpito on käynyt alkuvuoden 2024 aikana läpi yli 30 uutta veikkausbonusta, joista valitsimme lukijoillemme tämän hetken top 5 parhaat veikkausbonukset!

16.02.2024
arrow-scroll