14 helmi 2024 · 2 minuuttia

Valioliigasta putoavat joukkueet – kertoimet

Valioliigan kausi 2023/2024 on ylittänyt jo puolivälin krouvin ja nyt on aika tarkastella vedonlyöntikertoimia Valioliigasta mahdollisesti putoavien joukkueiden osalta.

vedonlyontiyhtiot.com

Valioliigasta putoavia joukkueita on mahdollista veikata useilla kansainvälisillä vedonlyöntitoimistoilla ja vedonlyöntisivuilla on mahdollista lyödä vetoa käytännössä minkä tahansa joukkueen putoamisen puolesta tai vastaan.

Kaksi Valioliigasta putoavaa joukkuetta on jo selvillä?

Valioliigan pohjilla oleat Sheffield United ja Burnley näyttävät tässä vaiheessa (helmikuun 19. päivä) lähes varmoilta putoajilta, vaikkakin kautta on vielä rutkasti jäljellä. Tämä näkyy myös vedonlyöntiyhtiöiden kertoimissa, sillä Sheffield Unitedin putoamiselle annetaan hivenen sivustosta riippuen 1.05 – 1.08 kerroin. Burnleyn putoamiskerroin on niin ikään laskenut pohjiin, noin 1.15 tietämille.

Kymmenen pisteen pistemenetyksen saanut Everton on tällä hetkellä putoamisviivan alapuolella, mutta sen putoamiskerroin on edelleen 4.50. Yksi sarjanousijoista Luton taistelee kynsin ja hampain Evertonin kanssa sarjapaikasta, mutta Lutonin heikompi pelaajamateriaali on pudottanut sen kertoimen jo 1.70 tietämille.

 Putoaa Valioliigasta kertoimet:

putoavat-valioliiga-kertoimet

Novibetin kertoimet Valioliigan putoajakandidaateille.

Betsejä voi asettaa myös putoamista vastaan

Novibet ja monet muut vedonlyöntitoimistot tarjoavat kertoimia Valioliigan putoamistaisteluun myös käänteisenä, eli siten, että voit pelata joukkueen putoamista vastaan. ”Ei putoa” -kertoimissa suurimman kertoimen saa tällä hetkellä luonnollisesti sarjajumbo Sheffield Unitedille (15.00). Mikäli uskot sarjanousija Lutonin säilymiseen, on sen kerroin Valioliigassa säilymiselle tällä hetkellä 2.10.

Tämän hetken Valioliigan ”not to be relegated” -kertoimet ovat seuraavat:

novibet

Valioliigan putoamisvetoja voit lyödä Novibetilla, joka tarjoaa:

Lyö vetoa Novibetilla ->

Bio

Jussi on Vedonlyontiyhtiot.comin sisällöntuottaja ja toimittaja. Jussilla on kokemusta rahapelialalta jo vuodesta 2010 saakka ja hänen erikoisosaamistaan ovat kansainväliset vedonlyöntisivustot sekä nettikasinot. Jussi on työskennellyt mm. Unibet ja Bet365 vedonlyöntiyhtiöiden palveluksessa. Vedonlyontiyhtiot.comin tiimiin Jussi liittyi vuonna 2018. Ota yhteyttä: jussi.alanen@vedonlyontiyhtiot.comLue lisää

Viimeisimmät artikkelit

veikkausvihjeet

Huhtikuun uutuudet sivustollamme

Lisäsimme huhtikuussa sivuillemme useita uusia vedonlyöntisivustoja, joista jokainen tarjoaa uusille asiakkaille hyviä vedonlyöntibonuksia.

10.04.2024
vedonlyontiyhtiot.com

Valioliigasta putoavat joukkueet – kertoimet

Valioliigan kausi 2023/2024 on ylittänyt jo puolivälin krouvin ja nyt on aika tarkastella vedonlyöntikertoimia Valioliigasta mahdollisesti putoavien joukkueiden osalta.

19.02.2024
vedonlyöntibonuksen-kierrätys

Top 5 veikkausbonukset juuri nyt

Vedonlyontiyhtiot.comin ylläpito on käynyt alkuvuoden 2024 aikana läpi yli 30 uutta veikkausbonusta, joista valitsimme lukijoillemme tämän hetken top 5 parhaat veikkausbonukset!

16.02.2024
arrow-scroll