14 tammi 2019 · 2 minuuttia

Miten voittaa pitkävedossa? Vältä nämä virheet vedonlyönnissä

nopeimmat_kotiutukset_vedonlyöntiin

Pitkäveto on suosituin vedonlyöntimuoto Suomessa, mutta vain harva pelaaja pystyy pelaamaan pitkävetoa voitollisesti. Seuraavassa kerromme, miten voittaa pitkävedossa pitkällä aikavälillä jopa tuhansia euroja.

Ylikertoimet avain voitolliseen pelaamiseen

Ylikertoimet ovat vedonlyöntiammattilaisten ja vedonlyöntisijoittajien kulmakiviä voitollisessa vedonlyönnissä. Suomen kuuluisimman vedonlyöntisijoittaja Jorma Vuoksenmaan mukaan: ”Ylikerroin on kerroin, joka on todennäköisyyden käänteislukua suurempi.”

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että mikäli esimerkiksi Barcelonan voittotodennäköisyys ottelussa on 50%, niin sen todennäköisyyden käänteisluku – eli kerroin tulisi olla 2,00. Ylikertoimen kohteesta saa silloin, kun Barcelonan kerroin on yli 2,00, esimerkiksi 2,10.

Haasteena ylikertoimien löytämisessä on se, että pelaajan oma arvio ottelun todennäköisyyksistä tulee olla tarkempi kuin vedonvälittäjän. Tarkan todennäköisyysarvion tekeminen vaatii kuitenkin tietyn määrän kokemusta, mutta kokemusta tärkeämpää on kyseisen kohteen ja lajin ominaispiirteiden tunteminen.

Ylikertoimet on helpointa löytää vertailemalla eri netin vedonlyöntisivustojen kertoimia keskenään. Parhaat vedonlyöntisivut tarjoavat luonnollisesti myös muita paremmat kertoimet.

Vältä aiempiin tapahtumiin reagoimista

Ihmismieli toimii loogisesti. Jopa turhankin loogisesti vedonlyönnin kannalta. Kun jokin tapahtuma tapahtuu tarpeeksi monta kertaa peräkkäin, niin ihmismieli olettaa, että sama tapahtuma toistuu hamaan tulevaisuuteen saakka. Vedonlyönnissä tämä koskee usein joukkueita, jotka seilaavat tappio- tai voittoputkessa.

Vanha vedonlyöntiviisaus on pelata putkia vastaan. Pelaajat ja jopa vedonlyöntiyhtiöt ylireagoivat monesti aiempiin tapahtumiin, jolloin kohteiden kertoimet eivät vastaa todellisia voimasuhteita.

Kun markkinat ovat reagoineet esimerkiksi yksittäisen pelaajan loukkaantumiseen tai hyvän joukkueen tappioputkeen liian vahvasti, niin tämä avaa oivia mahdollisuuksia löytää ylikertoimia pitkävetoon. Hyvänä ohjenuorana on siis pelata massoja vastaan ja olla rohkeasti vastarannan kiiski.

Älä välitä median, kavereiden tai vedonlyöntipersoonien mielipiteistä tai vedoista. Luota omaan arvioosi.

Huomioi järjestelmävetojen heikko osumatodennäköisyys

Järjestelmävedot tai kansankielellä rekat ovat vetomuotoja, jossa samalla kupongilla lyödään vetoa useamman kohteen osumisesta. Järjestelmävedot ovat houkuttavia vaihtoehtoja suuria voittoja metsästäville vedonlyöjille, mutta voitollisen vedonlyönnin kannalta ne ovat suorastaan turmiollisia.

Tavanomaisesti vedonlyöntiyhtiön ”talon etu” on kohteesta riippuen noin 3 – 7 prosenttia. Talon etu kuitenkin nousee sitä mukaan, mitä enemmän asetat vetoon eri muuttujia.

Kun singlevedossa talon etu saattaa olla esimerkiksi 6 prosenttia, samalla talon edulla triplakohteessa talon, eli vedonlyöntiyhtiön etu on jo 18 prosenttia. Tämä on pitkällä aikavälillä mahdoton yhtälö voitolliseen pelaamiseen.

Pelaa siis aina singlekohteita ja hajauta riskiä moneen eri kohteeseen vedonlyöntipersoonien suosimien rekkalappujen sijaan.

Muista hyödyntää erikoistarjoukset ja bonukset

Kun haluat voittaa pitkävedossa, niin on suositeltavaa käyttää kaikki vedonlyöntiyhtiöiden tarjoamat oljenkorret voittotodennäköisyyksien parantamiseen. Tähän tarkoitukseen sopivat parhaiten vedonlyöntifirmojen tarjoamat talletusbonukset sekä erikoistarjoukset vedonlyöntiin.

Listaamme säännöllisesti bonuksia Kaikki vedonlyöntibonukset -listaukseemme, josta löydät niin talletusbonuksia kuin ilmaisvetoja.

Bio

Jussi on Vedonlyontiyhtiot.comin sisällöntuottaja ja toimittaja. Jussilla on kokemusta rahapelialalta jo vuodesta 2010 saakka ja hänen erikoisosaamistaan ovat kansainväliset vedonlyöntisivustot sekä nettikasinot. Jussi on työskennellyt mm. Unibet ja Bet365 vedonlyöntiyhtiöiden palveluksessa. Vedonlyontiyhtiot.comin tiimiin Jussi liittyi vuonna 2018. Ota yhteyttä: jussi.alanen@vedonlyontiyhtiot.comLue lisää

Viimeisimmät artikkelit

veikkausvihjeet

Huhtikuun uutuudet sivustollamme

Lisäsimme huhtikuussa sivuillemme useita uusia vedonlyöntisivustoja, joista jokainen tarjoaa uusille asiakkaille hyviä vedonlyöntibonuksia.

10.04.2024
vedonlyontiyhtiot.com

Valioliigasta putoavat joukkueet – kertoimet

Valioliigan kausi 2023/2024 on ylittänyt jo puolivälin krouvin ja nyt on aika tarkastella vedonlyöntikertoimia Valioliigasta mahdollisesti putoavien joukkueiden osalta.

19.02.2024
vedonlyöntibonuksen-kierrätys

Top 5 veikkausbonukset juuri nyt

Vedonlyontiyhtiot.comin ylläpito on käynyt alkuvuoden 2024 aikana läpi yli 30 uutta veikkausbonusta, joista valitsimme lukijoillemme tämän hetken top 5 parhaat veikkausbonukset!

16.02.2024
arrow-scroll